Νέα

Οι τιμές του αγοραίου έρωτα ως δείκτης οικονομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
κυνικός

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
τι λες ρε φίλε... αυτό είναι σκηνή από ταινία του θόδωρου αγγελόπουλου.. δείχνει κομμάτι της ιστορίας μας

Το ξερω, απλως νομιζα οτι μπερδευτηκες με το <<αυτο το γραφειο>> στον συνδεσμο.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
 Τα στούντιο χρόνια ολόκληρα, ακατέβατα πενηντάρικο το απλο πρόγραμμα. Καθαρή κλοπή για υπηρεσίες μπουρδελου σε έναν λίγο πιο καθαρό χώρο.

Το στούντιο είναι ένα μπουρδέλο που δεν πάνε αλλοδαποί. Και πιο καθαρό όπως είπες.

Η άποψη μου είναι ότι το μετάξι δε θα πέσει κάτω απ' τα δέκα, με εξαίρεση κάποιους οίκους των εφτά.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κάποτε ο γνωστός τηλε-αθλητικογράφος (και πάλαι ποτέ μαϊντανος) Γεωργίου είχε πει ότι <<η πουτάνα είναι δείκτης οικονομίας>>. Κοινώς, εαν οι τιμές ανεβαίνουν, η οικονομία βαίνει καλώς.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι 4 χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης, οι τιμές παραμένουν σχεδόν σταθερές.
Άρα:
α) δεν ισχύει η παραπάνω ρήση
β) λίγοι-έχοντες χρήματα-πληρώνουν το ίδιο καλά
γ) πολλοί <<εξαρτημένοι>> πληρώνουν το ίδιο για τη <<δόση>> τους

Θα ήθελα τις απόψεις σας. Σημειωτέον, δεν έχω μεγάλη τριβή με τον αγοραίο έρωτα.
οι τιμες στο μεταξουργειο εχουν πεσει εδω και καποια χρονια στα 10 ευρω πολλες φορες με κωλο.αλλο αν ειναι ξεπετες(επακολουθο της πτωσης των τιμων)

φυλης μπορει να ειναι στο 20ρικο αλλα πλεον οι υπηρεσιες ειναι καλυτερες,δε βαρανε πορτες οι τσατσαδες στο 5 λεπτο και οι κοπελες ειναι λιγο πιο ''φιλικες''

αν μιλησεις με τις τσατσαδες και τις πουτανες θα σου πουν λιγο πολυ ολες οτι η πελατεια εχει πεσει...

τα σπιτια στη φυλης εδω και καποια χρονια εχουν ανακαινιστει και ειναι λιιιγο πιο καθαρα απ οτι παλιοτερα.

οσον αφορα τα στουντια για μενα το 50ρικο ειναι υπερβολικο.ηδη σε μερικα το βασικο προγραμμα ειναι στα 40 και πιστευω αν συνεχισουν ετσι θα πεσει κι αλλο η τιμη.

γενικα ομως η κινηση εχει πεσει ,αλλα οχι τοσο ωστε να πεσουν κι αλλο οι τιμες.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Του λόγου το αληθές...
Η 1η ατάκα στην αρχή είναι.

[/quote]

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
α)οι τιμες εχουν ελαφρως πεσει......και χωρανε και παζαρια ενιοτε....ισχυει η ρηση και η ολοενα και φθινουσα πορεια του μπουρδελου στην ελλαδα και η παρακμη του απο αποψη κοριτσιων,εμφανισης,χωρων καταγωγης,ποιοτητας υπηρεσιων κλπ συμβαδιζει με την φθινουσα οικονομια μας
β)Υπαρχει γενικα μπολικο μαυρο χρημα ακομη.....λιγοι εχοντες εχουν να αγοραζουν και καγιεν ακομη....δεν λεει αυτο κατι
γ)ναι λογω πιθανως ειδικων γουστων ή αναγκων(απλα οπως και τα πρεζονια που ειναι ρεστα απο χρημα παιρνουν την δοση τους πιο αραια.....)...εκει που θα πηγαινα μια φορα την βδομαδα πχ θα παω μια φορα τον μηνα.....

Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κάποτε ο γνωστός τηλε-αθλητικογράφος (και πάλαι ποτέ μαϊντανος) Γεωργίου είχε πει ότι <<η πουτάνα είναι δείκτης οικονομίας>>. Κοινώς, εαν οι τιμές ανεβαίνουν, η οικονομία βαίνει καλώς.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι 4 χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης, οι τιμές παραμένουν σχεδόν σταθερές.
Άρα:
α) δεν ισχύει η παραπάνω ρήση
β) λίγοι-έχοντες χρήματα-πληρώνουν το ίδιο καλά
γ) πολλοί <<εξαρτημένοι>> πληρώνουν το ίδιο για τη <<δόση>> τους

Θα ήθελα τις απόψεις σας. Σημειωτέον, δεν έχω μεγάλη τριβή με τον αγοραίο έρωτα.

Υσχυει πιστευω  , εγω το ειχα ακουσει ως " Το μουνι και τα αυγα ειναι το βαρομετρο της οικονομιας" .
Με τις τιμες των αυγων δε ξερω τι γινετε τις τιμες των μουνιων ομως τις παρακολουθησα τα τελευταια δυο χρονια
ενω τις θυμαμαι και απο αναφορες αλλων απο παλαιοτερα , το συμπερασμα που εγω βγαλει( ως παρατηρητης αλλα και ως επενδυτης )
ειναι οτι το τιμημα- αντιτιμο για ενα "καλο" αγοραιο γαμισι ειναι ενα μεροκαματο (συν - πλην  20%)

Οι πουτανες και οι κατσαριδες θα πεθανουν τελευταιες γιαυτο δε χαιρομαι καθολου με τις μειωσεις των τιμων των ντελων  :(
Αντικατοπτριζουν το τι με περιμενει και αν βγει αληθινος ο τιμοκαταλογος του φιλου στις προηγουμενες σελιδες πρεπει αν προετοιμαστω για μισθο 500(και βγαλε) γιουρων
( 20€ χ 25 μερες αν εισαι τυχερος =500€ )
Απ την αλλη τα "καλα" κοριτσια επιλεγουν αλλες χωρες με αποτελεσμα πτωση της "ποιοτητας"

Τους μονους συμφαιρουν οι μειωσεις ειναι οι εχοντες (και οι σαβουρογαμηδες  :grin: ) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ,
επι του δικου μας θεματος πιστευω πως παντως γυρω απο το μεροκαματο θα κυμαινοντια οι τιμες
Μακαρι να να παει 100 ευρω η επισκεψη λοιπον , λιγο πολυ αυτο θα σημαινει οτι εγω θα παιρνω 80 ( τα νουμερα ειναι συμβολικα)

Αυτα  :dunno:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Δεν πρόκειται ποτέ ο αγοραίος έρωτας να αποτελέσει δείκτη οικονομίας, και αυτό γιατί και παράνομος είναι και επικίνδυνος. Οπότε θα είναι πάντα ακριβός και ένα είδος πολυτελείας αν θέλετε. Εξάλλου οι τιμές μπορεί να έμειναν σταθερές όπως λέτε αλλά η ζήτηση πέφτει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
  Οι τιμές που πιστεύω θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια θα είναι:

- Μετάξι .............  5 ευρώ  να πηδάει η φτωχολογιά και τα Πάκια.
- Φυλής ..............  10 ευρώ φουλ πρόγραμμα
- Στουντιο ..........   25 ευρώ απλό πρόγραμμα
- Κωλ γκερλς.........   80 ευρώ δίωρο φουλ προγραμμα χωρίς ξενοδοχείο
- Σιτυτουρς .......... 150 ευρώ η ωρα 2 εκτονώσεις

Η προσγείωση στα στούντιο θα είναι ανώμαλη. Προχτές μου έλεγε ένας στουντιάκιας πως άκουσε από πουτάνα σε στούντιο πως στη βάρδια της πήρε μόλις 4 πελάτες. Όλοι με απλό πρόγραμμα.

Αναγκαστικά θα πρέπει και τα στούντιο να συμμορφωθούν στα νέα δεδομένα.

Τυπε ελπιζω στα του χρηματος να εισαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερος απο οτι εισαι στα του αγοραιου ερωτος, γιατι αλλιως σε βλεπω να πεθαινεις στην ψαθα  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τυπε ελπιζω στα του χρηματος να εισαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερος απο οτι εισαι στα του αγοραιου ερωτος, γιατι αλλιως σε βλεπω να πεθαινεις στην ψαθα  :grin:

Τύπε τις ίδιες ακριβώς εξυπναδες μου λεγανε για τα ακίνητα το 2007 όταν ξεπουλούσα τα πάντα, ο,τι είχα και δεν είχα σε ακίνητο.

33 χρόνια πάω στις πουτάνες ανελιπώς. Ακομα και την εποχή που ημουν παντρεμενος.

Κρατα αυτό το σχολιάκι μου κι ελα να τα πουμε σε δυο τρια χρονάκια.

Και που σαι;

Μην ορκίζεσαι πως οι τιμες που εδωσα θα εχουν την καταληξη ευρώ απο πισω...

Μην ειναι δραχμουλες...

Επισκέπτης
ποιο μεταξι ?το μεταξι δεν θα υπαρχει καν...αφου στην συγγρου σε κανα χρονο η πιεξουλα και η φιλεναδα της η λαουρα θα κανουν πιπες σε πακια για 1 ευρω ... το μεταξι και η φυλης δεν θα υπαρχει σε 1-2 χρονια

ΠΙΕΞΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΗΔΩΝ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ωραιο θεματακι!!!
αλλα απο που ως που δεικτης οικονομιας τα μπουρδελα???
Σε μια χωρα που παρα την κριση τα μπουζουκια ειναι γεματα και που οι ανθρωποι δουλευουν για να κανουν το κομματι τους και μονο πως να πεσουν οι τιμες στον αγοραιο ερωτα και γιατι? εδω εχουμε μαθει να μας φταιει το γαλα και το ψωμι, οι μαλακιες που κανουμε παραμενουν σταθερες

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
........Αυτό που παρατηρώ είναι ότι 4 χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης,
οι τιμές παραμένουν σχεδόν σταθερές.

Άρα:
.........

Αρα, δεν ξερεις τι σου γινεται!

Αφου δεν γνωριζεις, μην το φιλοσοφεις! Ξεχνα το.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
  Τύπε τις ίδιες ακριβώς εξυπναδες μου λεγανε για τα ακίνητα το 2007 όταν ξεπουλούσα τα πάντα, ο,τι είχα και δεν είχα σε ακίνητο.

33 χρόνια πάω στις πουτάνες ανελιπώς. Ακομα και την εποχή που ημουν παντρεμενος.

Κρατα αυτό το σχολιάκι μου κι ελα να τα πουμε σε δυο τρια χρονάκια.

Και που σαι;

Μην ορκίζεσαι πως οι τιμες που εδωσα θα εχουν την καταληξη ευρώ απο πισω...

Μην ειναι δραχμουλες...

Κι εγω σου λεω οτι αποκλειεται να τις δουμε αυτες τις τιμες. Αν μεινουμε στο ευρω οι τιμες που εδωσες ειναι χαμηλες, αν παμε δραχμη τοτε ειναι υπερβολικα υψηλες.

Για πες τη γνωμη σου και για την πορεια του δεικτη να σε τσεκαρουμε και εκει  :grin:  θα διασπασει το 1000ρικο ή θα παει για κατω?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τα στουντιο επρεπε ηδη να εχουν ριξει την τιμη στο απλο προγραμμα (π.χ 30 ευρω)....αλλα εχουν την κλασικη Ελληνικη σπαζοκεφαλιστικη νοοτροπια να μην πουλανε αλλα ωστοσο να επιμενουν... :jerking: :jerking: :jerking:
προσωπικα τα εχω κοψει απο χρονια τα στου(δ)ιο,οταν καταλαβα οτι στα μπουρδελα πηδαω καλυτερα (κ φτηνοτερα)... :grin: :grin:
γιατι εχουμε κ αλλο χομπυ,εκτος απο τα μπουρδελα,οποτε πρεπει να μενει κ κανα ρεστο.... :grin: :grin:

Η επαρχια απο την αλλη,ειναι στον κοσμο της....δεν εχει μειωσει καθολου τις τιμες στα καφε κ μπαρ κ τα μπουρδελα εδω εχουν την τιμη του απλου στα 30 με 35 ευρω....αν εξαιρεσω δυο χωρους-που εχουν τα στανταρτ των στουντιο-οι υπολοιποι οικοι ομοιαζουν με οικους της Φυλης κ περιξ...κ τολμουν κ ζητανε 30 με 35 γιουρια για μια ξεπετα 10 λεπτου....αλλα εφοσον συνεχιζει να υπαρχει κοσμος να τα δινει,θα συνεχισουν κ αυτοι το βιολι τους...αναγκαζομαι να τα δινω κ γω -που κ που -λογω ελλειψης επιλογων...παρολο που ειμαι αντιθετος στην τιμολογικη τους πολιτικη....τουλαχιστον εχω καταφερει να τα αραιωσω κ να πηδαω περισσοτερο Αθηνα-Θεσ/κη...Αυτα!παω να φαω... :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
στην επαρχια ακομη εχουν λεφτα φιλε  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κι εγω σου λεω οτι αποκλειεται να τις δουμε αυτες τις τιμες. Αν μεινουμε στο ευρω οι τιμες που εδωσες ειναι χαμηλες, αν παμε δραχμη τοτε ειναι υπερβολικα υψηλες.

Για πες τη γνωμη σου και για την πορεια του δεικτη να σε τσεκαρουμε και εκει  :grin:  θα διασπασει το 1000ρικο ή θα παει για κατω?

Ο Γενικός δείκτης μπορει να ανέβει 2% επειδη η Κοκακολα εχει κανει ενα 10% πανω.

Με 8.500 χιλιαδες κομματια προχτές έκανε πολύ παραπάνω...

Ξέρεις πόσο είναι τζιερι μου τα 8 χιλιάδες κομμάτια με 19 ευρώ η μία;

Κάπου 150.000 ευρω.

Ερχεσαι και με ρωτάς τωρα να σου πω σε μια αγορά που ταρακουνιεται με 150 χιλιάρικα τι θα κάνει αυριο......

Παρόλα αυτά επειδή μου αρέσει να εκτιθεμαι θα σου πω την άποψή μου...

Όπως την είπα και για την ΕΤΕ στα 0,37 πριν κάτι μήνες και δεν το πίστευε κανείς.

Το χιλιάρικο στον Γίδη ήταν το ταβάνι.

Τώρα με τις ΑΜΚ των τραπεζών θα στεγνώσει τόσο η αγορά από χρήμα, που δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.

Τωρα προηγούνται αλλα πράματα... Διασώσεις τραπεζών, warrants, αποκοπή δικαιωμάτων, εξάσκηση, εισαγωγή νέων μετοχών, riverse splits κλπ κλπ.....
 όρεξη να χεις!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τα στουντιο πρεπει να το ριξουν στα 30-40 το απλο αν θελουν να μη πανε για κλεισιμο...δε θα γινει αμεσα αλλα αν συνεχισει ετσι η κατασταση δε νομιζω να φευγουν τα 50ρικα τοσο ευκολα.ηδη εχουν αναδουλειες απ οτι λενε.

οι βιζιτες απ την αλλη εχουν αλλες τιμες για ελλαδα και διαφορετικες για την υπολοιπη ευρωπη  :2funny: μια που στη γερμανια πχ θα παρει 100 ευρω την ωρα εδω θα παρει 200

ενταξει οχι ολες αλλα συμβαινει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom