Νέα

Οι στρίπερς όταν σταματούν τη δουλειά καταβάλλουν λύτρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gismo1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
gismo1972

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Σε προμομπόι πρέπει να έπεσε

Τουλάχιστον κάποιον έκανα χαρούμενο σήμερα
Εσύ ποιον εκανες? Τον εαυτό σου μόνο? Δηλαδή με λίγα λόγια βίωσες την αυτοϊκανοποίηση του απύθμενου ΕΓΩ σου?

Σε ερασιτέχνες έπεσε...κωλοφαρδία λέγεται αυτό... ;)

Μόνος σου παρεξηγείσαι...κ ξεφτυλίζεσαι θα έλεγα...εγώ στα είχα πει χθες/προχθές...

Οι δίπλα μου έχουν πεθάνει στο γέλιο...μας έχεις διασκεδάσει απίστευτα σήμερα...

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα εάν ο άλλος εχει φαει κολλημα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ασε που ισως απομακρυνθει κιόλας επειδη θα τον ζαλισεις και αυτο ειναι χειροτερο για μια φιλια
με βεβαιότητα παντως το αποτελεσμα κατα κανονα θα ειναι ενα ακομη και εαν τελικα η γκομενα δεν τον δουλευει
θα γινουν κωλος και θα πλακωθουν και θα τον φτασει σε ορια που ουτε τα φανταζεται τωρα που κολυμπαει σε ροζ συνεφα
πουτανες στιπτηζουδες και λοιπα παιχνιδια δεν τα βλεπεις σοβαρα και δεν επενδυεις ποτε σε αυτες παραπανω απο την τιμη βιτρινας και με επενδυσεις εννοουνται και τα συναισθηματα
μεινε κοντα στον φιλο σου θα σε χρειαστει οταν προσγειωθει και παρακαλα να προσγειωθει οσο πιο ομαλα γινεται
αν στην πτηση χασει και μερικα φραγκα ας προσεχε παντως θα ειναι ενα καλο μαθημα

OP
OP
gismo1972

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ήδη κάποιες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν έχει φτάσει σε επικίνδυνα όρια

Ένας άλλος έπίσης πολύ καλός μας φίλος που είναι πολύ ρεαλιστής, βλέπει ότι η πορεία του εν έχει επιστροφή παρά μόνο αν φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Και μετά θα είμαστε εμείς εκεί να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε

κοιτα εάν ο άλλος εχει φαει κολλημα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ασε που ισως απομακρυνθει κιόλας επειδη θα τον ζαλισεις και αυτο ειναι χειροτερο για μια φιλια
με βεβαιότητα παντως το αποτελεσμα κατα κανονα θα ειναι ενα ακομη και εαν τελικα η γκομενα δεν τον δουλευει
θα γινουν κωλος και θα πλακωθουν και θα τον φτασει σε ορια που ουτε τα φανταζεται τωρα που κολυμπαει σε ροζ συνεφα
πουτανες στιπτηζουδες και λοιπα παιχνιδια δεν τα βλεπεις σοβαρα και δεν επενδυεις ποτε σε αυτες παραπανω απο την τιμη βιτρινας και με επενδυσεις εννοουνται και τα συναισθηματα
μεινε κοντα στον φιλο σου θα σε χρειαστει οταν προσγειωθει και παρακαλα να προσγειωθει οσο πιο ομαλα γινεται
αν στην πτηση χασει και μερικα φραγκα ας προσεχε παντως θα ειναι ενα καλο μαθημα

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ήδη κάποιες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν έχει φτάσει σε επικίνδυνα όρια

Ένας άλλος έπίσης πολύ καλός μας φίλος που είναι πολύ ρεαλιστής, βλέπει ότι η πορεία του εν έχει επιστροφή παρά μόνο αν φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Και μετά θα είμαστε εμείς εκεί να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε
έτσι ακριβως θα γινει κατα 99% αφηνω ενα μικρο 1% πιθανοτητα να πανε όλα καλα και ειμαι και large
μεινετε διπλα του μεχρι να ξυπνησει θα σας χρειαστει ειδικα εαν εχει οικογενειες κλπ

Επισκέπτης
Τουλάχιστον κάποιον έκανα χαρούμενο σήμερα
Εσύ ποιον εκανες? Τον εαυτό σου μόνο? Δηλαδή με λίγα λόγια βίωσες την αυτοϊκανοποίηση του απύθμενου ΕΓΩ σου?

Πάντα για τον εαυτό μου κ μόνο γι'αυτόν...τα γιατί είναι προφανή...κ περιττό ν'αναλυθούν !

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Αυτη η μαλακια που ειπες τωρα αρμοζει σε καμια παρθενοπιπιτσα ελληνιδα και οχι σε
αλανια τυπου μακ...

Τελος παντων πραγματικα το διαβαζω και αφοτου περασει ενα νευρικο γελιο που με πιανει σκεφτομαι...

Ρε πουστη μου αν ο καθε ενας λεει και απο μια τετοια κλαπαρχιδια στις γκομενες για να τις καπελωσει,τοτε ειναι πολυ
λογικο οχι με αλβανους, αλλα με νεγρους απο τη ζιμπαμπουε να γαμιουνται και να τους ερωτευονται κι ολας..

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει τεθεί το παραπάνω τόπικ στο παρελθόν
Όμως επειδή πραγματικά θέλω να βοηθήσω ένα φίλο που έχει "μπλέξει" καιίσως βοηθηθουν και άλλο:

"Οι Στριππερς όταν αποφασίσουν να σταματησουν την δουλειά από μόνες τους πρέπει να καταβαλλουν Λύτρα στους ατζέντηδες?"

ΥΓ: η περίπτωση του φίλου μου είναι κοπέλα που έχει εργαστεί 7-10 χρόνια στην Ελλάδα και έχει βγάλει πάρα πολλά χρήματα καιγια τον εαυτό της κι για τους ατζέντηδες

Με μία αφρικάνα που είχα το κάτι παραπάνω, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τα ακουμπάει σε άτομο που την έβαλε στην Ελλάδα και της ετοίμασε τα χαρτιά...Συνολικά πρέπει να του δώσει 60.000 ευρώ. Αυτά!Η συγκεκριμένη του ακουμπάει 2 χιλιάρικα τον μήνα στο χαλαρό.Δεν ρώτησα παραπάνω, δεν με ενδιαφέρει ούτως η άλλως

Επισκέπτης
Με μία αφρικάνα που είχα το κάτι παραπάνω, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τα ακουμπάει σε άτομο που την έβαλε στην Ελλάδα και της ετοίμασε τα χαρτιά...Συνολικά πρέπει να του δώσει 60.000 ευρώ. Αυτά!Η συγκεκριμένη του ακουμπάει 2 χιλιάρικα τον μήνα στο χαλαρό.Δεν ρώτησα παραπάνω, δεν με ενδιαφέρει ούτως η άλλως

Τα ποσά τα διαιρείς με το 2...κ έχεις την αλήθεια...;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Απ'τη μυτιά που τράβαγα, άρχισα και βελόνι...
και το κορμί μου άρχισε σιγά-σιγά να λυώνει....
Ααααααααχχχχ!!!! Μ'έφαγες πρέζα.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ το λύτρα θα το άλλαζα σε φύτρα για να δώσω την πραγματική διάσταση στο θρέντ.Οπότε το ορθόν είναι.."οι στρίππερς όταν σταματούν τη δουλειά καταβάλλουν φύτρα*"

*φασολιού,ροβίτσας,βρώμης,πληγουρίου

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια κοπέλα μου είπε ότι έχει “”manager””, και ότι ένα μέρος των χρημάτων που κάνει από κάρτες καταβάλλονται από το κατάστημα σ’ αυτόν.  Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι το υπόλοιπο της οφειλής της στον “”manager”” ήταν κάπου € 15.000 και ότι θα έπρεπε να δουλέψει αρκετούς μήνες ακόμα για να τον εξοφλήσει. Κατάλαβα ότι ήταν εξαρτώμενη σε ότι αφορούσε τη διαμονή της εδώ και δεν ήταν ελεύθερη να κινηθεί εκτός μαγαζιού.
Της ευχήθηκα καλά ξεμπερδέματα και ίσως να τα ξαναπούμε όταν θα είναι ελεύθερη.

OP
OP
gismo1972

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Είναι από χώρα μελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή όχι ?

Μια κοπέλα μου είπε ότι έχει “”manager””, και ότι ένα μέρος των χρημάτων που κάνει από κάρτες καταβάλλονται από το κατάστημα σ’ αυτόν.  Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι το υπόλοιπο της οφειλής της στον “”manager”” ήταν κάπου € 15.000 και ότι θα έπρεπε να δουλέψει αρκετούς μήνες ακόμα για να τον εξοφλήσει. Κατάλαβα ότι ήταν εξαρτώμενη σε ότι αφορούσε τη διαμονή της εδώ και δεν ήταν ελεύθερη να κινηθεί εκτός μαγαζιού.
Της ευχήθηκα καλά ξεμπερδέματα και ίσως να τα ξαναπούμε όταν θα είναι ελεύθερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom