Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μην πας κόντρα ο Σκορπιός είναι καλό παιδί είναι δημοκράτης και ΑΕΚ, είναι ποιοτικός κι ας είναι από την εν τούτω Νίκαια.
απο κι που βγενι το καλο κοτο διπλα στο κλεο διπλα απο το ιχορ στι γονια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο κι που βγενι το καλο κοτο διπλα στο κλεο διπλα απο το ιχορ στι γονια
ναι δάσκαλε ο Σκορπιός είναι ιδιωτικό ταχυδρομικό περιστέρι μας φέρνει μόνο καλά μαντάτα για την ελλάδα μας την καλύτερη χώρα. είναι μορφωμένος επιστήμονας ξέρει πολλά και αγαπάει όλον τον κόσμο και τους μετανάστες. Είναι πολλά χρόνια μπροστά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι δάσκαλε ο Σκορπιός είναι ιδιωτικό ταχυδρομικό περιστέρι μας φέρνει μόνο καλά μαντάτα για την ελλάδα μας την καλύτερη χώρα. είναι μορφωμένος επιστήμονας ξέρει πολλά και αγαπάει όλον τον κόσμο και τους μετανάστες. Είναι πολλά χρόνια μπροστά
το λαμπανανα απεναντι διπλα στο ζαντολαστιχα ξερι γιαιτ εκλισε,θελο επιστιμονικι απαντισι?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην πας κόντρα ο Σκορπιός είναι καλό παιδί είναι δημοκράτης και ΑΕΚ, είναι ποιοτικός κι ας είναι από την εν τούτω Νίκαια.
δεν παω κοντρα απλα εγω οτι αποψη λεω ειναι απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους και δεν μπορω να παραθετω λινκ γιατι πολυ απλα δεν θα τα βρω και βαριεμαι να το ψαξω
επειδη ο σκορπιος το δουλευει καλα το λινκ και το κοπι πειστ του ζητησα να μας αποδειξει αυτος γιατι ειναι καλο κατι τετοιο και ελπιζω να μου παραθεσει αντικειμενικα στοιχεια που θα το αποδεικνυουν και οχι το λινκ του λιακο.gr και της μονης εσφιγμενου.com

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το λαμπανανα απεναντι διπλα στο ζαντολαστιχα ξερι γιαιτ εκλισε,θελο επιστιμονικι απαντισι?

ήτανε ποιοτικό και οι έλληνες δεν έχουν συνηθίσει στην ποιότητα.
Ηταν και το μέρος πολύ κοσμικό και ο έλληνας θέλει περισσότερο λαικα πράγματα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αφησε μεγαλη ιστορια ο Συντροφος Δασκαλος Ιωσηφ, η γραφη του εγινε μυθος, ακομα και ο Μεγας Βολτερος πλεον αντιγραφει τις λεξεις του, ΕΛΕΟΣ :headbang:μας λειπει πολυ!!!

Τωρα για αεροπορια και παπορια ειμαι ασχετος, τι να πω.
Μου ειχε κανει ομως εντιποση ενα ντοκιματερ με την εκπαιδευση δελφινιων ως φυλακες των ρωσικων λιμανιων. Οι μαγκες εζωναν εκπαιδευμενα δελφινια με εκρικτικα και τα εβαζαν να κανουν περιπολιες για ξενα πλοια.
Τελικα :think: μηπος δεν ειναι τοσο μακακες οσο νομιζει ο Μεγας Βολτερος
Και κατι ακομη, οι Ρουσιοι ειναι μυστηκοπαθεις λαος, αυτο το ξερω απο πρωτο χερι, δεν λενε πολλα και δεν πανηγυριζουν. Αν ξερουμε κατι για τα οπλα τους ειναι οτι θελουνε αυτοι να ξερουμε, δλδ μην ψαχνεται τσαμπα στο γκουγκλ για πολλα.
Ο Λιακο-ελ που ο ρολος του μου ειναι υποπτος, ξεσηκονει ρωσσικα λινγκ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν παω κοντρα απλα εγω οτι αποψη λεω ειναι απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους και δεν μπορω να παραθετω λινκ γιατι πολυ απλα δεν θα τα βρω και βαριεμαι να το ψαξω
επειδη ο σκορπιος το δουλευει καλα το λινκ και το κοπι πειστ του ζητησα να μας αποδειξει αυτος γιατι ειναι καλο κατι τετοιο και ελπιζω να μου παραθεσει αντικειμενικα στοιχεια που θα το αποδεικνυουν και οχι το λινκ του λιακο.gr και της μονης εσφιγμενου.com

ο λιακό και οι μονές είναι το μέλλον μας.
ξεκολλα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ μου κουβαλήθηκες μωρή πουτανίτσα πάλι Ε ? Ε ? ...χεχεχε
Χθές αγκαζάρισες τρείς διαχειριστές με γομολάστιχες μπάς και μπορέσεις να με αντιμετωπίσεις
....χοχοχοχο .... ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Δωρητή ολόκληρο φροντιστήριο σας έκανα χθές, δεν πήγες να διαβάσεις τους 5 συνδέσμους
που σας έδωσα ? ? ? Κάθε μέρα όμως δεν είναι ίδια, σήμερα κάνω ρελάξ, βρείτε και σείς τίποτες
όχι όλο μασημένη τροφή.

Υ.Γ. Μ' άρεσε που ο περσόνας 'θυμήθηκε' και τους 'μετανάστες' (άλλη ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ κι αυτή)
    με βάση τον πληθυσμό μας και την παραγωγή μας (που δεν υπάρχει) γιά πές μας ΠΟΣΟΥΣ
    'μετανάστες' ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ σαν Χώρα περσονάκο ? Εγώ σου λέω έως ένα 5% (όσο βάλανε όριο
    και οι Ολλανδοί οι 'προχώ...') του γηγενούς πληθυσμού, ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΛΕΣ ? ? ?
    εσύ πόσους λές

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως έχεις πυρετό;

εγώ εχω πυρετό Ο σκορπιός είναι πολεμιστής καλό παιδί άρχοντας, έλληνας σπαρτιάτης θα μας απελευθερώσει μόνος του από το κακό.
έχει δίκιο δεν μπορώ να τον κάνω καλά είμαι λίγος δεν έχω τη δύναμη του έλληνα είμαι τελειωμένος ανίκανος να αντισταθώ στο μεγαλείο της ελληνικής φυλής...

ΙΤΕ παίδες ελλήνων.....

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
προτεινω μονομαχια enfo vs scorpion σε ουδετερο εδαφος στα 10 μετρα. ο πιο γρηγορος κι απ'τη σκια του θα ειναι ο νικητης φυσικα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δωρητή ολόκληρο φροντιστήριο σας έκανα χθές, δεν πήγες να διαβάσεις τους 5 συνδέσμους
που σας έδωσα ? ? ? Κάθε μέρα όμως δεν είναι ίδια, σήμερα κάνω ρελάξ, βρείτε και σείς τίποτες
όχι όλο μασημένη τροφή.

Υ.Γ. Μ' άρεσε που ο περσόνας 'θυμήθηκε' και τους 'μετανάστες' (άλλη ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ κι αυτή)
    με βάση τον πληθυσμό μας και την παραγωγή μας (που δεν υπάρχει) γιά πές μας ΠΟΣΟΥΣ
    'μετανάστες' ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ σαν Χώρα περσονάκο ? Εγώ σου λέω έως ένα 5% (όσο βάλανε όριο
    και οι Ολλανδοί οι 'προχώ...') του γηγενούς πληθυσμού, ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΛΕΣ ? ? ?
    εσύ πόσους λές

δώσε μας να μηρυκάσουμε τεράστιε. δώσε μας λινκ βιβλία δώσε μας ελλάδα δώσε μας πολιτισμό είσαι προφέσσορας δάσκαλος τεράστιος είσαι το περιστέρι που θα φέρει την ανοιξη στον ελληνικό ουρανό.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Καλά είναι τα σενάρια συνωμοσίας, αλλά το πρόβλημά μας είναι ότι δυστυχώς σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα έχουμε την χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα. Κυβέρνηση ηλιθίων, ανίκανων και διεφθαρμένων. Αυτοί άφησαν την Αθήνα να καεί και τώρα κρύβονται πίσω από σενάρια και θεωρίες...

:huh: Τι θέλεις να πείς βρε γρήγορε, ότι τις φωτιές τις ανάβουν πράκτορες των πασόκων, για να πέσει η κυβέρνηση?
Τέλος πάντων απο ποιόν την άφησαν να καεί??? εσύ τι νομίζεις τελικά?  :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αφησε μεγαλη ιστορια ο Συντροφος Δασκαλος Ιωσηφ, η γραφη του εγινε μυθος, ακομα και ο Μεγας Βολτερος πλεον αντιγραφει τις λεξεις του, ΕΛΕΟΣ :headbang:μας λειπει πολυ!!!

Τωρα για αεροπορια και παπορια ειμαι ασχετος, τι να πω.
Μου ειχε κανει ομως εντιποση ενα ντοκιματερ με την εκπαιδευση δελφινιων ως φυλακες των ρωσικων λιμανιων. Οι μαγκες εζωναν εκπαιδευμενα δελφινια με εκρικτικα και τα εβαζαν να κανουν περιπολιες για ξενα πλοια.
Τελικα :think: μηπος δεν ειναι τοσο μακακες οσο νομιζει ο Μεγας Βολτερος
Και κατι ακομη, οι Ρουσιοι ειναι μυστηκοπαθεις λαος, αυτο το ξερω απο πρωτο χερι, δεν λενε πολλα και δεν πανηγυριζουν. Αν ξερουμε κατι για τα οπλα τους ειναι οτι θελουνε αυτοι να ξερουμε, δλδ μην ψαχνεται τσαμπα στο γκουγκλ για πολλα.
Ο Λιακο-ελ που ο ρολος του μου ειναι υποπτος, ξεσηκονει ρωσσικα λινγκ
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια
επισης σε θεματα πνευματικης φυσης(για οσους ειναι φαν) αλλα και σε αντιστοιχα περι εκπαιδευσης ζωων για χρηση στο πεδιο της μαχης ειναι ετη φωτος μπροστα
το αντιστοιχο αμερικανικο προγραμμα για χρηση δελφινιων για πολεμικους σκοπους απετυχε πληρως και το συντηρουσαν επι δεκαετιες για ψυχολογικους λογους και για να παιρνουν κονδυλια απο το πενταγωνο
τις προαλλες ειχε δειξει ντοκυμαντερ με τους ιδιους τους αμερικανους εκπαιδευτες που ελεγαν οτι δεχοντουσαν πιεσεις ωστε να μεινει ζωντανο αυτο το προτζεκτ ενω ξερανε οτι δεν ειχε καμια τυχη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
....χαχαχαχα, Καλώστηνα κι ας άργησε και την κυρά Μαγδάλω

Ισα μωρή λούγκρα. Σου ειπα δεν ενδιαφέρομαι

Τωρα ειλικρινά νομιζεις οτι κάποιος είσαι επειδή έκανες copy paste 5 links;

Σοβαρα πιστεύεις οτι μπορεις να στριμώξεις άτομα που έχουν ικανότητα σκέψης 10πλασια της δικής σου;

Μην κολακευεις τον εαυτό σου. Διάλεξε αντιπάλους στα μέτρα σου και άσε την Α εθνική για οσους μπορουν να παιξουν σε αυτή

Μια συμβουλή σου δινω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μονο ο ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ και ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ειναι πιο γρηγοροι απο την σκια τους

Stories

Νέο!