1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ειναι καλο?πες μας το λογο
μην πας κόντρα ο Σκορπιός είναι καλό παιδί είναι δημοκράτης και ΑΕΚ, είναι ποιοτικός κι ας είναι από την εν τούτω Νίκαια.
ειναι καλο?πες μας το λογο
απο κι που βγενι το καλο κοτο διπλα στο κλεο διπλα απο το ιχορ στι γονιαμην πας κόντρα ο Σκορπιός είναι καλό παιδί είναι δημοκράτης και ΑΕΚ, είναι ποιοτικός κι ας είναι από την εν τούτω Νίκαια.
ναι δάσκαλε ο Σκορπιός είναι ιδιωτικό ταχυδρομικό περιστέρι μας φέρνει μόνο καλά μαντάτα για την ελλάδα μας την καλύτερη χώρα. είναι μορφωμένος επιστήμονας ξέρει πολλά και αγαπάει όλον τον κόσμο και τους μετανάστες. Είναι πολλά χρόνια μπροστάαπο κι που βγενι το καλο κοτο διπλα στο κλεο διπλα απο το ιχορ στι γονια
το λαμπανανα απεναντι διπλα στο ζαντολαστιχα ξερι γιαιτ εκλισε,θελο επιστιμονικι απαντισι?ναι δάσκαλε ο Σκορπιός είναι ιδιωτικό ταχυδρομικό περιστέρι μας φέρνει μόνο καλά μαντάτα για την ελλάδα μας την καλύτερη χώρα. είναι μορφωμένος επιστήμονας ξέρει πολλά και αγαπάει όλον τον κόσμο και τους μετανάστες. Είναι πολλά χρόνια μπροστά
δεν παω κοντρα απλα εγω οτι αποψη λεω ειναι απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους και δεν μπορω να παραθετω λινκ γιατι πολυ απλα δεν θα τα βρω και βαριεμαι να το ψαξωμην πας κόντρα ο Σκορπιός είναι καλό παιδί είναι δημοκράτης και ΑΕΚ, είναι ποιοτικός κι ας είναι από την εν τούτω Νίκαια.
το λαμπανανα απεναντι διπλα στο ζαντολαστιχα ξερι γιαιτ εκλισε,θελο επιστιμονικι απαντισι?
δεν παω κοντρα απλα εγω οτι αποψη λεω ειναι απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους και δεν μπορω να παραθετω λινκ γιατι πολυ απλα δεν θα τα βρω και βαριεμαι να το ψαξω
επειδη ο σκορπιος το δουλευει καλα το λινκ και το κοπι πειστ του ζητησα να μας αποδειξει αυτος γιατι ειναι καλο κατι τετοιο και ελπιζω να μου παραθεσει αντικειμενικα στοιχεια που θα το αποδεικνυουν και οχι το λινκ του λιακο.gr και της μονης εσφιγμενου.com
ναι δάσκαλε ο Σκορπιός είναι ιδιωτικό ταχυδρομικό περιστέρι μας φέρνει μόνο καλά μαντάτα για την ελλάδα μας την καλύτερη χώρα. είναι μορφωμένος επιστήμονας ξέρει πολλά και αγαπάει όλον τον κόσμο και τους μετανάστες. Είναι πολλά χρόνια μπροστά
Με εκπλήσσει πως σε μία πρόταση καταφέρνεις να κάνεις 5 λάθη.
μπάς και μπορέσεις να με αντιμετωπίσεις
δεν παω κοντρα απλα εγω οτι αποψη λεω ειναι απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους και δεν μπορω να παραθετω λινκ γιατι πολυ απλα δεν θα τα βρω και βαριεμαι να το ψαξω
επειδη ο σκορπιος το δουλευει καλα το λινκ και το κοπι πειστ του ζητησα να μας αποδειξει αυτος γιατι ειναι καλο κατι τετοιο και ελπιζω να μου παραθεσει αντικειμενικα στοιχεια που θα το αποδεικνυουν και οχι το λινκ του λιακο.gr και της μονης εσφιγμενου.com
Μήπως έχεις πυρετό;
Μήπως έχεις πυρετό;
Δωρητή ολόκληρο φροντιστήριο σας έκανα χθές, δεν πήγες να διαβάσεις τους 5 συνδέσμους
που σας έδωσα ? ? ? Κάθε μέρα όμως δεν είναι ίδια, σήμερα κάνω ρελάξ, βρείτε και σείς τίποτες
όχι όλο μασημένη τροφή.
Υ.Γ. Μ' άρεσε που ο περσόνας 'θυμήθηκε' και τους 'μετανάστες' (άλλη ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ κι αυτή)
με βάση τον πληθυσμό μας και την παραγωγή μας (που δεν υπάρχει) γιά πές μας ΠΟΣΟΥΣ
'μετανάστες' ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ σαν Χώρα περσονάκο ? Εγώ σου λέω έως ένα 5% (όσο βάλανε όριο
και οι Ολλανδοί οι 'προχώ...') του γηγενούς πληθυσμού, ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΛΕΣ ? ? ?
εσύ πόσους λές
Καλά είναι τα σενάρια συνωμοσίας, αλλά το πρόβλημά μας είναι ότι δυστυχώς σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα έχουμε την χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα. Κυβέρνηση ηλιθίων, ανίκανων και διεφθαρμένων. Αυτοί άφησαν την Αθήνα να καεί και τώρα κρύβονται πίσω από σενάρια και θεωρίες...
αυτο ειναι μεγαλη αληθειαΑφησε μεγαλη ιστορια ο Συντροφος Δασκαλος Ιωσηφ, η γραφη του εγινε μυθος, ακομα και ο Μεγας Βολτερος πλεον αντιγραφει τις λεξεις του, ΕΛΕΟΣ μας λειπει πολυ!!!
Τωρα για αεροπορια και παπορια ειμαι ασχετος, τι να πω.
Μου ειχε κανει ομως εντιποση ενα ντοκιματερ με την εκπαιδευση δελφινιων ως φυλακες των ρωσικων λιμανιων. Οι μαγκες εζωναν εκπαιδευμενα δελφινια με εκρικτικα και τα εβαζαν να κανουν περιπολιες για ξενα πλοια.
Τελικα μηπος δεν ειναι τοσο μακακες οσο νομιζει ο Μεγας Βολτερος
Και κατι ακομη, οι Ρουσιοι ειναι μυστηκοπαθεις λαος, αυτο το ξερω απο πρωτο χερι, δεν λενε πολλα και δεν πανηγυριζουν. Αν ξερουμε κατι για τα οπλα τους ειναι οτι θελουνε αυτοι να ξερουμε, δλδ μην ψαχνεται τσαμπα στο γκουγκλ για πολλα.
Ο Λιακο-ελ που ο ρολος του μου ειναι υποπτος, ξεσηκονει ρωσσικα λινγκ
....χαχαχαχα, Καλώστηνα κι ας άργησε και την κυρά Μαγδάλω