Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν προκειται να παω γιατι θελω να κρατησω το γκροβερ μου αθικτο
εσυ που πηγες τι ειδες?πες μας την εμπειρια σου και ποια προφητεια εχει επαληθευτει?
δωσε ενα παραδειγμα να καταλαβω

Το Αγιο Όρος αυτή τη στιγμή έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές βιβλίων από όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου...
Τα βιβλία που κυκλοφορούν των αγίων που προανέφερα υπάρχουν και στην πρωτότυπη μορφή τους και είναι φυλαγμένα εκεί...
γι' αυτό που με ρωτάς σχετικά με τις ποια προφητεία έχει επαληθευτεί, δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου απαντήσω, δεν έχω μελετήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να σου δώσω μια ορθή κατεύθυνση, όμως αν δεις αυτα που γίνονται με τις ταυτότητες και τα μεταλλαγμενα τρόφιμα ή δεν ξέρω κ εγώ τι αλλο κάνεις του συνειρμούς σου και λες αυτό κάπου το είχα διαβάσει από τον Πατροκοσμά, λες να είναι έτσι...;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ωραια. Και;

Πράκτορας που εχει αποκαλυφθεί, ειναι αχρηστος

Υπαρχει κανενας άλλος εν ενεργεία πράκτορας να μας πει τη γνώμη του;
αχρηστος ειναι σαν πρακτορας
δεν παυει να ειναι ομως ενας ανθρωπος με εμπειριες,γνωσεις και αποψεις ασχετα αν συμφωνει καποιος η διαφωνει με αυτες
η αποψη του σε τετοια θεματα εχει καποια βαρυτητα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και αλανθαστος ωστε να χρησιμοποιουμε δηλωσεις του σαν τεκμηρια

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μόλις ξεκίνησαν και οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στη λωρίδα της Γαζας...

Επισκέπτης

πρεσβεύει το ξερίζωμα όλων αυτών τα τρομακτικών παραεξουσιών που δένουν χειροπόδαρα την εικόνα και τα χέρια της Αμερικής, εμπλέκοντάς την σε κρίσεις με πολυδάπανες και απάνθρωπες λύσεις, που εξασφαλίζουν όμως δισεκατομμύρια δολάρια σε συγκεκριμένους πάντα «παίκτες», εκτός πια αν ο Ομπάμα άλλαξε τόσο αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, στις 4 Νοεμβρίου.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον νεοκλεγέντα Αντιπρόεδρο, Τζόσεφ Μπάιντεν, που έχει τίτλους υποστήριξης της Ελλάδας, όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη Γερουσία, και μόλις προθχές αποκάλυψε, ότι όταν ο Μπαράκ Ομπάμα του πρότεινε την Αντιπροεδρία, την αποδέχθηκε με τον σαφή όρο, ότι θα παίρνει μέρος οπωσδήποτε σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις, που αφορούν την εσωτερική και εξωτερική πολιτική!

Σκορπιέ, αν διαβάσεις μια από τις χθεσινές εφημερίδες θα δεις ότι οι περισσότερες εστιάζονταν στο: Χάνονται οι ελπίδες για το προσωπο του Ομπαμα... Όσοι πίστευαν ότι θα φέρει αλλάγη λάθος πίστευαν.... Διακοπές στην Χαβάη έκανε την ώρα των επιθέσεων...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εχουν ξεκινησει απο ωρα :uglystupid:
Πριν 10' το είδα ρε...περίμενες να τρέξω πάνω από τους καναπέδες και τα τραπέζια για να το ποστάρω live...??? :uglystupid:
Σε μια ωρα θα αρχισουν και οι χερσαιες επιχειρησεις στο Τραβιαν. :ak:
Εδώ στη γειτονιά μου γίνεται ήδη της κακομοίρας... ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το Αγιο Όρος αυτή τη στιγμή έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές βιβλίων από όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου...
Τα βιβλία που κυκλοφορούν των αγίων που προανέφερα υπάρχουν και στην πρωτότυπη μορφή τους και είναι φυλαγμένα εκεί...
γι' αυτό που με ρωτάς σχετικά με τις ποια προφητεία έχει επαληθευτεί, δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου απαντήσω, δεν έχω μελετήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να σου δώσω μια ορθή κατεύθυνση, όμως αν δεις αυτα που γίνονται με τις ταυτότητες και τα μεταλλαγμενα τρόφιμα ή δεν ξέρω κ εγώ τι αλλο κάνεις του συνειρμούς σου και λες αυτό κάπου το είχα διαβάσει από τον Πατροκοσμά, λες να είναι έτσι...;
τα πρωτοτυπα δεν νομιζω να ειναι προσβασιμα σε κοσμο για πολλους λογους
αυτο που λες και λενε πολλοι το εχουμε διαβασει,ειναι η μεταφορα που ισως ειναι παραλλαγμενη
ο λιακοπουλος(στρατιωτικος ακολουθος στο νατο)επειδη ειναι γνωστης καποιων πραγματων και με τρομερη ευφραδεια και οξυδερκεια μπορει να "προβλεψει" καποια γεγονοτα που ηδη εχουν ξεκινησει και ο απλος κοσμος δεν τα εχει μυριστει ακομη
οταν αυτα τα γεγονοτα κορυφωθουν ολοι λενε:να,οριστε το εχουν προβλεψει ο λιακοπουλος/κοσμας/παισιος κτλ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πριν 10' το είδα ρε...περίμενες να τρέξω πάνω από τους καναπέδες και τα τραπέζια για να το ποστάρω live...???
σηκωθειτε απο καναπεδες/ντιβανια/πολυθρονες και τρεξτε να τηλεφωνησετε τωρα :rockon: :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Για να μην παρεξηγούμαι

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σάββας Καλεντερίδης. Και γιατί να ξέρω άλλωστε;

Αυτό που ξέρω ειναι οτι δεν ΕΞΗΓΕΙ όπως γράφει ο σκορπιός. Αυτό που κάνει ειναι οτι παραθέτει τις απόψεις του. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και όλοι αυτοι που γράφουν στο ιντερνετ, σε σελίδες βιβλίων, σε περιοδικά αυτό κάνουν. Παραθέτουν απόψεις - δε μοιράζονται τη μόνη αλήθεια

Απο θεωρίες συνομωσίας, 1 ευρώ το κιλό.

Πόσες έχουν επαληθευτεί;

Κι εσύ ποιός είσαι ρε παλικαράκι ? Ένα ανύπαρκτο νίκνάμε που ΔΙΑΡΚΩΣ καταφέρεσαι
ΕΝΑΝΤΙΩΝ της Ελλάδος και των Ελλήνων, που συνέχεια ΤΟΝΙΖΕΙΣ ότι αρνητικό μπορείς να
φανταστείς για την Χώρα. Εγώ από αυτά που γράφεις ΑΝΕΤΑ θα πίστευα οτι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
για να τα γράφεις αυτά.

Υ.Γ. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρει μια Χώρα κι ένας Λαός που βρίσκονται
    κάτω από Επίθεση είναι ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ (Know Your Enemy). Γιατί
    εάν ξέρεις ποιός είναι τότε εύκολα και συντονισμένα θα του ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΟ-ΚΕΦΑΛΟ,
    αν δεν τον ξέρεις η ίδια η νεολαία σου 'καθοδηγούμενη από τους ροζ-αριστεριστές του
    κόλου' θα συνταχθεί μαζί του κινούμενη με το συναίσθημα και όχι με την λογική.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός Ωφελείται από μια εσωτερική αναταραχή και πτώση την κυβέρνησης στην Ελλάδα ?
Η Απάντηση δεν είναι και τόοοσο δύσκολη, εκτός βέβαια για ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ που
ΔΕΝ θέλουν να την δούν.

Επισκέπτης
τα πρωτοτυπα δεν νομιζω να ειναι προσβασιμα σε κοσμο για πολλους λογους
αυτο που λες και λενε πολλοι το εχουμε διαβασει,ειναι η μεταφορα που ισως ειναι παραλλαγμενη
ο λιακοπουλος(στρατιωτικος ακολουθος στο νατο)επειδη ειναι γνωστης καποιων πραγματων και με τρομερη ευφραδεια και οξυδερκεια μπορει να "προβλεψει" καποια γεγονοτα που ηδη εχουν ξεκινησει και ο απλος κοσμος δεν τα εχει μυριστει ακομη
οταν αυτα τα γεγονοτα κορυφωθουν ολοι λενε:να,οριστε το εχουν προβλεψει ο λιακοπουλος/κοσμας/παισιος κτλ

τον Λιακόπουλο όπως είπε και καποιος παραπάνω τον θεωρώ βιβλιοπώλη....
ωστόσο κάποια βιβλία έχουν γραφτεί προΛιακοπουλου εποχή...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κι εσύ ποιός είσαι ρε παλικαράκι ? Ένα ανύπαρκτο νίκνάμε που ΔΙΑΡΚΩΣ καταφέρεσαι
ΕΝΑΝΤΙΩΝ της Ελλάδος και των Ελλήνων, που συνέχεια ΤΟΝΙΖΕΙΣ ότι αρνητικό μπορείς να
φανταστείς για την Χώρα. Εγώ από αυτά που γράφεις ΑΝΕΤΑ θα πίστευα οτι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
για να τα γράφεις αυτά.

εάν ξέρεις ποιός είναι τότε εύκολα και συντονισμένα θα του ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΟ-ΚΕΦΑΛΟ,
    αν δεν τον ξέρεις η ίδια η νεολαία σου 'καθοδηγούμενη από τους ροζ-αριστεριστές του

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός Ωφελείται από μια εσωτερική αναταραχή και πτώση την κυβέρνησης στην Ελλάδα ?
Η Απάντηση δεν είναι και τόοοσο δύσκολη, εκτός βέβαια για ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ που
ΔΕΝ θέλουν να την δούν.
στην ελλαδα πιστευουμε οτι ολοι μας κυνηγανε και μας φθονουν
για σενα ποιοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι της χωρας?εκτος απο τον τσιπρα

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O Λ απλά κάνει καλή αποδελτίωση τύπου από επιλεγμένες επι τούτου πηγες τις οποίες συνδυαστικά χρησιμοποιει.
Αυτες είναι λεγόμενες ανοιχτές πηγές άντλησης πληροφοριών.
Σκοπός είναι κυρίως ο εντυπωσιασμός. Η υλοποίηση ακόμη και να πάρει μερικά χρόνια όπως και να έχει προς όφελος του λειτουργεί.

Επισκέπτης
για να τα γράφεις αυτά.

ΔΕΝ θέλουν να την δούν.

Σκορπιε, δεν είναι θέμα νεοταξιτών, ποιος θα πιστέψει σε μια "μανα" όπως είναι η Ελλάδα που πουλάει φτηνά τα παιδια της....;;; Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική (εσωτερική κ εξωτερική) που ασκει η κυβέρνηση και η οποια είναι ΠΑΝΤΑ χωρίς κανένα αποτέλεσμα....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κι εσύ ποιός είσαι ρε παλικαράκι ? Ένα ανύπαρκτο νίκνάμε

Οπως και εσυ. Οπως όλοι. Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. Χαλαρωσε, μπορει να παθεις καμμια ζημιά

Εγώ από αυτά που γράφεις ΑΝΕΤΑ θα πίστευα οτι ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
για να τα γράφεις αυτά.

Στ'αρχιδια μου τι πιστευεις

η ίδια η νεολαία σου 'καθοδηγούμενη από τους ροζ-αριστεριστές του

Ποια νεολαία μου; Ναρκωτικά παίρνεις;

Η Απάντηση δεν είναι και τόοοσο δύσκολη, εκτός βέβαια για ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ που ΔΕΝ θέλουν να την δούν.

Κάνεις την ερώτηση, δίνεις και την απάντηση. Πνευματικός αυνανισμός. Πρέπει να το σταματήσεις. Επειγόντως.

Οπως θα πρέπει να σταματήσεις να επιτίθεσαι σε όσους διαφωνουν μαζί σου.

Αντε πες τωρα στους φιλους σου τα άλλα nicknames να έρθουν να με βρίσουν

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
επειδή το τρέχον θέμα έχει πέσει θύμα ΑΠΕΙΡΟΥ σπαμαρίσματος ξαναποστάρω
για να μην χαθεί κάτι ενδιαφέρον πάνω σε τόνους μπαρούφας

Επισυνάπτω τον σύνδεσμο από μια εξαιρετική ανάλυση από τον δικτυακό τόπο
του Πατριώτη Έλληνα Σάββα Καλεντερίδη, αφορά σε έρευνα ομογενή δημοσιογράφου
που έγινε στην Αμερική και εξηγεί 'γιατί έγιναν τα επεισόδια στην Ελλάδα μετά
τον θάνατο του παιδιού από τον Ειδ.Φρουρό και ποιοί τα Υποδαύλισαν'.
Ο Στόχος που έχουν οι 'εμπνευστές' της κατάστασης αυτής έγινε αντιληπτός
από τους Ρώσσους που ήρθαν στο Αιγαίο για να δώσουν κι αυτοί τα δικά τους μηνύματα.
Διαβάστε την ανάλυση ΑΞΙΖΕΙ.

]

Είναι μεγάλο και αναλυτικότατο το κείμενο γι΄αυτό δεν το παραθέτω εδώ.
Καλό διάβασμα ΣυνΈλληνες.

Υ.Γ. Και βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε, δίνω πάλι τον σύνδεσμο από το πολύ
    καλό άρθρο του defencenet.gr για το θέμα της Ρωσσικής Άσκησης στο Αιγαίο:
]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom