Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επισυνάπτω τον σύνδεσμο από μια εξαιρετική ανάλυση από τον δικτυακό τόπο
του Πατριώτη Έλληνα Σάββα Καλεντερίδη, αφορά σε έρευνα ομογενή δημοσιογράφου
που έγινε στην Αμερική και εξηγεί 'γιατί έγιναν τα επεισόδια στην Ελλάδα μετά
τον θάνατο του παιδιού από τον Ειδ.Φρουρό και ποιοί τα Υποδαύλισαν'.
Ο Στόχος που έχουν οι 'εμπνευστές' της κατάστασης αυτής έγινε αντιληπτός
από τους Ρώσσους που ήρθαν στο Αιγαίο για να δώσουν κι αυτοί τα δικά τους μηνύματα.
Διαβάστε την ανάλυση ΑΞΙΖΕΙ.

]

Είναι μεγάλο και αναλυτικότατο το κείμενο γι΄αυτό δεν το παραθέτω εδώ.
Καλό διάβασμα ΣυνΈλληνες.

ο καλεντεριδης ειναι τυπος
κανει φοβερες αναλυσεις

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Επισκέπτης
ημαρτον
αν παρουμε την αγια σοφια θα βελτιωθει η καθημερινοτητα μας?θα βελτιωθει ο τροπος σκεψης μας?θα λυσουμε τα προβληματα μας?
αυτους τους μυθους τους ακουγα απο την γιαγια μου οπως και οτι το 2000 θα ερθει η συντελεια του κοσμου
η γιαγια μου τα πιστευε και δεν τη κατηγορω για αυτο
το να τα πιστευουν αυτα σημερινοι ανθρωποι ειναι για γελια και δειχνει ποσο απαιδευτοι εχουμε παραμεινει μετα απο ενα αιωνα

καμια σχέση δωρητή, οπωσδήποτε η εκκλησια τα παραφουσκώνει... αλλά δεν ξέρεις μερικές φορές ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει το ανθρώπινο μυαλό ίσως το εξηγούν άλλοι...

πάντως καποια απο αυτά που λένε δεν απέχουν κ πολύ από την πραγματικότητα (βλ ηλεκτρονικές ταυτότητες, μεταλλαγμένη τροφή, κτλ)....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Mε το παλαιό έχουμε ακόμη  2008...
δεν λέω την γνώμη μου άλλα την εκδοχή
μολις περασουμε και με το παλιο το 2008 θα μετραμε μετα βαση της μουσουλμανικης χρονολογησης :jerking:
οποτε εχουμε κανα δυο αιωνες περιθωριο :headbang:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επισυνάπτω τον σύνδεσμο από μια εξαιρετική ανάλυση από τον δικτυακό τόπο
του Πατριώτη Έλληνα Σάββα Καλεντερίδη, αφορά σε έρευνα ομογενή δημοσιογράφου
που έγινε στην Αμερική και εξηγεί 'γιατί έγιναν τα επεισόδια στην Ελλάδα μετά
τον θάνατο του παιδιού από τον Ειδ.Φρουρό και ποιοί τα Υποδαύλισαν'.
Ο Στόχος που έχουν οι 'εμπνευστές' της κατάστασης αυτής έγινε αντιληπτός
από τους Ρώσσους που ήρθαν στο Αιγαίο για να δώσουν κι αυτοί τα δικά τους μηνύματα.
Διαβάστε την ανάλυση ΑΞΙΖΕΙ.

]

Είναι μεγάλο και αναλυτικότατο το κείμενο γι΄αυτό δεν το παραθέτω εδώ.
Καλό διάβασμα ΣυνΈλληνες.
τι να πω , έχω μείνει άφωνος :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καμια σχέση δωρητή, οπωσδήποτε η εκκλησια τα παραφουσκώνει... αλλά δεν ξέρεις μερικές φορές ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει το ανθρώπινο μυαλό ίσως το εξηγούν άλλοι...

πάντως καποια απο αυτά που λένε δεν απέχουν κ πολύ από την πραγματικότητα (βλ ηλεκτρονικές ταυτότητες, μεταλλαγμένη τροφή, κτλ)....
αυτα που λενε καποιοι ειναι απο το μυαλο τους και δεν αναφεροντε πουθενα σε κανενα χριστιανικο βιβλιο
μετα την παραποιηση των γραφων πλεον εχουμε φτασει στην εφευρεση νεων εδαφιων αναλογα τι θελουν να πετυχουν καθε φορα οι επιτηδειοι

Επισκέπτης
αυτα που λενε καποιοι ειναι απο το μυαλο τους και δεν αναφεροντε πουθενα σε κανενα χριστιανικο βιβλιο
μετα την παραποιηση των γραφων πλεον εχουμε φτασει στην εφευρεση νεων εδαφιων αναλογα τι θελουν να πετυχουν καθε φορα οι επιτηδειοι

δωρητή δεν θα συμφωνήσω, οπωσδήποτε έχουν παραποιηθεί πολλά, οπωσδήποτε καποιοι βγάζουν πράγματα από το μυαλό τους αλλά αυθεντικά κείμενα που υπάρχουν στα πρωτότυπα βιβλία αγίων δεν μπορεί να είναι παραποιημένα.... (βλ. Παίσιος, Κοσμάς Αιτωλός, Πορφύριος)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωρητή δεν θα συμφωνήσω, οπωσδήποτε έχουν παραποιηθεί πολλά, οπωσδήποτε καποιοι βγάζουν πράγματα από το μυαλό τους αλλά αυθεντικά κείμενα που υπάρχουν στα πρωτότυπα βιβλία αγίων δεν μπορεί να είναι παραποιημένα.... (βλ. Παίσιος, Κοσμάς Αιτωλός, Πορφύριος)
εχεις καποιο πρωτοτυπο να παραθεσεις που να λεει ακριβως τι γινεται?η εστω να εχει προβλεψει κατι που εγινε?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ενα λεπτό - για να ξεκαθαρίσουμε κάτι

Το οτι κάποιος που τον λένε Κώστα ή Θανάση ή δεν ξερω γω τι γράφει κατι σε κάποιο site δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τίποτα. Προσωπικές απόψεις που εκφράζονται στον Α ή Β ισότοπο δεν αποτελούν τίποτε άλλο απο... προσωπικές απόψεις.

Επειδή ο κωστας ή ο θανάσης το είπε, αυτό δεν αποτελεί την υπέρτατη αλήθεια. Στο ιντερνετ κυκλοφορύν ένα σωρό μαλακείες. Ας χαλαρώσουμε λιγο.

Ειτε αρέσει σε κάποιους ειτε όχι, ολοι έχουμε το δικαίωμα στην γνώμη μας. Το να προσπαθεί ο Α ή ο Β να πεισει κάποιον ή και να τον προσβάλλει ουσιαστικά εκθέτει τον ίδιο το μαλάκα που κανει την επίθεση.

Επισκέπτης
εχεις καποιο πρωτοτυπο να παραθεσεις που να λεει ακριβως τι γινεται?η εστω να εχει προβλεψει κατι που εγινε?

μην γελάσεις, αν πας στο Αγιο Όρος και συγκεκριμένα στη Μονή των Εσφιγμένων θα διαπιστώσεις την αυθεντικότητα ορισμένων κειμένων...

Επισκέπτης
Ενα λεπτό - για να ξεκαθαρίσουμε κάτι

Το οτι κάποιος που τον λένε Κώστα ή Θανάση ή δεν ξερω γω τι γράφει κατι σε κάποιο site δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τίποτα. Προσωπικές απόψεις που εκφράζονται στον Α ή Β ισότοπο δεν αποτελούν τίποτε άλλο απο... προσωπικές απόψεις.

Επειδή ο κωστας ή ο θανάσης το είπε, αυτό δεν αποτελεί την υπέρτατη αλήθεια. Στο ιντερνετ κυκλοφορύν ένα σωρό μαλακείες. Ας χαλαρώσουμε λιγο.

Ειτε αρέσει σε κάποιους ειτε όχι, ολοι έχουμε το δικαίωμα στην γνώμη μας. Το να προσπαθεί ο Α ή ο Β να πεισει κάποιον ή και να τον προσβάλλει ουσιαστικά εκθέτει τον ίδιο το μαλάκα που κανει την επίθεση.

Ακριβώς αυτό νομίζω οτι κάνουμε αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν προσπαθει να αποδειξει ότι η δική του αλήθεια είναι σωστή... Γονιμος διαλογος...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην γελάσεις, αν πας στο Αγιο Όρος και συγκεκριμένα στη Μονή των Εσφιγμένων θα διαπιστώσεις την αυθεντικότητα ορισμένων κειμένων...
δεν προκειται να παω γιατι θελω να κρατησω το γκροβερ μου αθικτο
εσυ που πηγες τι ειδες?πες μας την εμπειρια σου και ποια προφητεια εχει επαληθευτει?
δωσε ενα παραδειγμα να καταλαβω

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να μην παρεξηγούμαι

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σάββας Καλεντερίδης. Και γιατί να ξέρω άλλωστε;

Αυτό που ξέρω ειναι οτι δεν ΕΞΗΓΕΙ όπως γράφει ο σκορπιός. Αυτό που κάνει ειναι οτι παραθέτει τις απόψεις του. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και όλοι αυτοι που γράφουν στο ιντερνετ, σε σελίδες βιβλίων, σε περιοδικά αυτό κάνουν. Παραθέτουν απόψεις - δε μοιράζονται τη μόνη αλήθεια

Απο θεωρίες συνομωσίας, 1 ευρώ το κιλό.

Πόσες έχουν επαληθευτεί;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Για να μην παρεξηγούμαι

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σάββας Καλεντερίδης. Και γιατί να ξέρω άλλωστε;

Αυτό που ξέρω ειναι οτι δεν ΕΞΗΓΕΙ όπως γράφει ο σκορπιός. Αυτό που κάνει ειναι οτι παραθέτει τις απόψεις του. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και όλοι αυτοι που γράφουν στο ιντερνετ, σε σελίδες βιβλίων, σε περιοδικά αυτό κάνουν. Παραθέτουν απόψεις - δε μοιράζονται τη μόνη αλήθεια

Απο θεωρίες συνομωσίας, 1 ευρώ το κιλό.

Πόσες έχουν επαληθευτεί;
ειναι ο πρακτορας που ειχε εμπλακει στην υποθεση οτσαλαν και μετα προσπαθησε να πολιτευτει με τον χαραλαμπιδη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ειναι ο πρακτορας που ειχε εμπλακει στην υποθεση οτσαλαν και μετα προσπαθησε να πολιτευτει με τον χαραλαμπιδη

Ωραια. Και;

Πράκτορας που εχει αποκαλυφθεί, ειναι αχρηστος

Υπαρχει κανενας άλλος εν ενεργεία πράκτορας να μας πει τη γνώμη του;

αυτό που έλω να πω ειναι ότι θα μπορούσαμε να ποστάρουμε ο,τι σκουπίδι υπάρχει στο ιντερνετ απο θεωρίες συνομωσίας. Αν αυτό μας ενδιαφέρει.

Εμενα με αφήνει αδιάφορο.

Το θέμα του θρεντ είξναι "Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!". Αυτό με ενδιαφέρει. Εμένα. Μέχρι λοιπον να επανέλθουν τα ποσταρίσματα στο θέμα (αν επανέλθουν), εγω δεν ασχολούμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom