Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Επισκέπτης
καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο... :zfuck:

και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου... :helpplea:

θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις... :dancing:

πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ? :knockinb:

πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα? :fuck1:

αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο? :zfuck:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εμενα πιο άπειρο με εχουν κανει  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου... :helpplea:

πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ? :knockinb:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο τα 12 πηγαμε στα 5 ατομα...... :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ααααα και κατι αλλο....ποτε πηγες εσυ με πουτανα ρε και δεν εγραψες τιποτα στο σαιτ;καλα για τρομπες μας περνας;κανε μας καμια ενημερωση..... :birdman:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ενα θεμα που αξηζει........

Η απαντηση μου ειναι "Λιγο".

Δεν μπορεις να κανεις τα παντα με μια κοπελα του χωρου.
Αντιθετως σε βοηθα τουλαχιστον να ξερεις τα βασικοτατα των βασικων.

Επισκέπτης
ααααα και κατι αλλο....ποτε πηγες εσυ με πουτανα ρε και δεν εγραψες τιποτα στο σαιτ;καλα για τρομπες μας περνας;κανε μας καμια ενημερωση..... :birdman:
εχω γραψει δυο κριτικες...

εχω ολη την καλη διαθεση να βοηθησω και να ενημερωνω...............................................

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Οι τσόντες σίγουρα σε κάνουν ποιο έμπειρο, οι πουτάνες απλά σε κρατάν ζεστό να μην χάσεις τη φόρμα σου.  Α, και να έχεις την αίσθηση της ποικιλίας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω γραψει δυο κριτικες...

εχω ολη την καλη διαθεση να βοηθησω και να ενημερωνω...............................................
ο λαος απαιτει λινκς..........................................................................

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαφως και οι Πουτανες σε κανουν πιο εμπειρο... λιγοτερο ευαισθητο...περισσοτερο αποφασιστικο....περισσοτερο ευελικτο (Δεν εχεις αναγκη καμια φολα απο την στιγμη που ξερεις πως εχεις αυτες τις επιλογες αμα σου παρασκοτισει η αλλη τα αρχιδια).

Τωρα σχετικα με τις εξω γκομενες.... η ΠΟΥΤΑΝΟΛΟΓΙΑ... σε βοηθαει αν την διαχειριστεις σωστα. Δηλαδη αν οι πουτανες σε εχουν κανει πιο χαλαρο...και λιγοτερο πεινασμενο απο αποψη σεξ τοτε δεν εχεις να "φοβασαι" τιποτα...και πολυ γρηγορα θα χτυπησεις ΚΑΛΟ ΠΙΠΙΝΙ.

Αν τωρα πας στις εξω γκομενες με την εντυπωση του "ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ" ε νταξει ισως δεν καταφερεις και πολλα δεδομενου οτι οι τυπισσες εκει εξω εχουν αρχισει να προτιμανε τους ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ. Επειδη τις κανουν και καλα να νιωθουν περισσοτερη ασφαλεια...σε στυλ "α οκ αυτος δεν σκεφτεται μονο πως θα με σκυλογαμησει)

(Τωρα το οτι αυτοι οι ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ... και ολο το αποφευγουν επειδη οπως ειπα και πιο πανω θα εχουν τις ευαισθησιες και τις φοβιες τις οποιες ενας μπουρδελιαρης δεν διαθετει λογω του αθληματος του αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο).

Επομενως ενας εξυπνος μπουρδελιαρης.... χρησιμοποιει τις πουτανες για να "ξεπειναει" κερδιζει την χαλαροτητα...δεν δειχνει και πολυ επιθετικος στις εξω γκομενες... και μολις ερθει η ωρα να του στηθουν τις κανονιζει και παρα πολυ καλυτερα απο εναν μη μπουρδελιαρη...και ειναι σε ολα ΠΛΗΡΗΣ.

Απλα η δικια μου αποψη ειναι να μην πηγαινεις στις εξω γκομενες με το επιθετικο στυλ που πας στις ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΘΑ ΦΑΣ Χ με την μια και θα φυγεις χαρουμενος ... το εχω παθει για αυτο το λεω...και θα προτιμησει τον ΦΛΟΥΦΛΗ που μπορει να μην την θερισει οταν την βαλει κατω αλλα δεν θα ειναι τοσο επιθετικος εξαρχης και θα της κερδισει την εμπιστοσυνη.

Επισκέπτης
Eλάχιστη επαφή,νέος σε ηλίκια επίσης να το αναφέρω,πιο έμπειρος δεν θα το έλεγα δεν αλλάζει και πολύ πουτάνα με πουτάνα γνώμη μου,
βέβαια δεν ξεφεύγω να οργιάσω(γλυφομούνι/από κώλο) να το ευχαριστηθώ γιατί φοβούμαι κανένα παράσημο, τον μπήγω στην μπροστά τρύπα και τέρμα.
Εμένα προσωπικά δεν με γεμίζει τρελά και για αυτό δεν είμαι καλός πελάτης μόνο αν έχει μαζευτεί πολύυυυ υλικό και είναι απαραίτητο πάω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eλάχιστη επαφή,νέος σε ηλίκια επίσης να το αναφέρω,πιο έμπειρος δεν θα το έλεγα δεν αλλάζει και πολύ πουτάνα με πουτάνα γνώμη μου,
βέβαια δεν ξεφεύγω να οργιάσω(γλυφομούνι/από κώλο) να το ευχαριστηθώ γιατί φοβούμαι κανένα παράσημο, τον μπήγω στην μπροστά τρύπα και τέρμα.
Εμένα προσωπικά δεν με γεμίζει τρελά και για αυτό δεν είμαι καλός πελάτης μόνο αν έχει μαζευτεί πολύυυυ υλικό και είναι απαραίτητο πάω.

Κερδιζεις εμπειρια ρε...πως δεν κερδιζεις... Εμενα το μονο που δεν με γεμιζει ΤΡΕΛΑ ειναι ο λιγος χρονος. Μονο με αυτο εχω προβλημα...για αυτο πηγαινω παντα πρωι πρωι... και επισης μπορει να παζαρεψω με καμια τσατσα διπλασιο απο τον αρχικο παρεχομενο και τυπικο χρονο με διπλασια ταριφα φυσικα...ΠΧ... ΣΟΥ ΔΙΝΩ 40 ΚΑΙ την θελω μεσα για 20-25 λεπτα. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ που δεν θα εχει κοσμο.

Επισκέπτης
Κερδιζεις εμπειρια ρε...πως δεν κερδιζεις... Εμενα το μονο που δεν με γεμιζει ΤΡΕΛΑ ειναι ο λιγος χρονος. Μονο με αυτο εχω προβλημα...για αυτο πηγαινω παντα πρωι πρωι... και επισης μπορει να παζαρεψω με καμια τσατσα διπλασιο απο τον αρχικο παρεχομενο και τυπικο χρονο με διπλασια ταριφα φυσικα...ΠΧ... ΣΟΥ ΔΙΝΩ 40 ΚΑΙ την θελω μεσα για 20-25 λεπτα. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ που δεν θα εχει κοσμο.
Εντάξει για την εμπειρία μάλλον έχω άδικο!!! :rolleyes:
Πάντως δεν νομίζω να λέει κανείς σας σε γκόμενα οτί πάει σε μπουρδέλα και από εκεί έχει εμπειρίες!!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως δεν νομίζω να λέει κανείς σας σε γκόμενα οτί πάει σε μπουρδέλα και από εκεί έχει εμπειρίες!!! :2funny: :2funny:
πως δεν το λεμε; :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses:

Επισκέπτης
Πάντως δεν νομίζω να λέει κανείς σας σε [glow=red,2,300]γκόμενα[/glow] οτί πάει σε μπουρδέλα και από εκεί έχει εμπειρίες!!! :2funny: :2funny:
ποιος τις γαμαει αυτες τωρα? :uglystupid:
εδω κανουμε αντροσυζητησεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom