Η επόμενη πουτάνα που θυμάμαι και άφησε εποχή στη Θεσσαλονίκη ήταν η Χριστίνα. Πολλοί από εσάς ίσως θα την θυμούνται ακόμη μιας και δεν έχει περισσότερο από 4 χρόνια που κρέμασε το βρακί της.
Ξεκίνησε την καριέρα της σε ένα μπουρδέλο στιες αρχές της Λέοντος Σοφού με Βαλαωρίτου, σε όροφο και τότε γινότανε χαμός.
Δυστυχώς τότε δεν είχα την υπομονή να περιμένω το 2ωρο που ήταν απαραίτητο για να έρθει η σειρά σου και τότε δεν την είχα δοκιμάσει.
Πολλά χρόνια αργότερα την πήρα στο μπουρδέλο που ήταν στον ακάλυπτο της Αγαπήνου εκεί κοντά στην Καμάρα που ήταν διό μπουρδέλα μαζί για όσους θυμούνται. Ήταν ήδη σε κατάσταση milf αλλά η περδικούλα της το έλεγε ακόμα.
Τελευταία την πήρα στο Προμηθέως 14 πριν από 4 -5 χρόνια και από τότε δεν την ξαναείδα ποτέ.
Λεπτός σωματότυπος με μεγάλα στητά βυζιά ,και κορμάρα, όμορφη και πάντοτε με πολύ φιλική διάθεση, ήταν η πουτάνα με την πιο GFE κατάσταση δεν σε άφηνε ποτέ ανικανοποίητο.
Ας αναφέρουν όσοι την θυμούνται.
Πωωω, ρε τι μου θύμισες!.. Φοιτητής εξ Αθηνών στη Σαλονίκη, δεκαετία του '80... Όλο το χαρτζιλίκι που μου στέλναν οι δικοί μου στη Χριστίνα πήγαινε... Πιπινάκι τότε, συνομήλική μου... Στη Λέοντος Σοφού και αργότερα Αγαπηνού... Ώστε συνέχιζε να εργάζεται μέχρι πριν οκταετία; Για τα δεδομένα των '80s ήταν ό,τι καλύτερο και κουκλάρα... Αναρωτιέμαι πως θα είναι τώρα ως milf... Ε, ρε νοσταλγίες πρωινιάτικα...