;)
Αυτό ήταν γ@μώ το σπίτι τους...
Κόλλησε το ρε;)
Αυτό ήταν γ@μώ το σπίτι τους...![]()
Κόλλησε το ρε![]()
Το πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2Έχω χάσει το άλμπουμ,εδώ και 30 χρόνια...τύπε...![]()
Το πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2
Για ανέβασε καμιά φωτό ρε τύπε να πάρουμε μάτι και εμείςΤο πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2
Το πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?Έχω χάσει το άλμπουμ,εδώ και 30 χρόνια...τύπε...![]()
Το πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?
Και ποιος θα το παρει ρε ΜητσαραΤο πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?
Για να πουλιωνται σημαινει οτι καποιοι αγοραζουν.....Και ποιος θα το παρει ρε Μητσαρα![]()
μπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....Άσε Μήτσο,έχω χάσει πολλά...είχα πάνω από 300...Μπλεκ...Αγόρι...Τρουένο...Σπαίντερμαν...κτλ... :'(
Δωστα στον Μητσο ρε δικε μουμπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....
Κομπλε σειρα ... ολα τα εχω και ειναι ομορφα !!!!!Αυτο το εχεις Μητσο
![]()
Οντως ειδικα το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο παιζει να το εχω διαβασει 30 φορεςΚομπλε σειρα ... ολα τα εχω και ειναι ομορφα !!!!!
μπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....
Είχα Περιπέτεια...Ταρζάν...ποπάυ...ζορρό...μικυ μαους....χαμός...![]()
το ελιωσες τυπε !!!!!!Οντως ειδικα το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο παιζει να το εχω διαβασει 30 φορες![]()
Δεσμεύομαι μόλις γυρίσω να το βρω και να ανεβάσω φωτοΠοια σου λείπουν....και πες το νούμερο του Ρόσσι....![]()
Δεσμεύομαι μόλις γυρίσω να το βρω και να ανεβάσω φωτο