;)
Αυτό ήταν γ@μώ το σπίτι τους...
Κόλλησε το ρε;)
Αυτό ήταν γ@μώ το σπίτι τους...
Κόλλησε το ρε
Το πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2Έχω χάσει το άλμπουμ,εδώ και 30 χρόνια...τύπε...
Το πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2
Για ανέβασε καμιά φωτό ρε τύπε να πάρουμε μάτι και εμείςΤο πιστεύεις ότι το χω ακομα;Χωρις εξωφυλλο αλλα μου λείπουν 2
Το πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?Έχω χάσει το άλμπουμ,εδώ και 30 χρόνια...τύπε...
Το πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?
Και ποιος θα το παρει ρε ΜητσαραΤο πιστευεις οτι αυτο πουλιεται γυρω στα 150+ ευρω σημερα με μαξιμουμ τα 500 ασυμπληρωτο ?
Για να πουλιωνται σημαινει οτι καποιοι αγοραζουν.....Και ποιος θα το παρει ρε Μητσαρα
μπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....Άσε Μήτσο,έχω χάσει πολλά...είχα πάνω από 300...Μπλεκ...Αγόρι...Τρουένο...Σπαίντερμαν...κτλ... :'(
Δωστα στον Μητσο ρε δικε μουμπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....
Κομπλε σειρα ... ολα τα εχω και ειναι ομορφα !!!!!Αυτο το εχεις Μητσο
Οντως ειδικα το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο παιζει να το εχω διαβασει 30 φορεςΚομπλε σειρα ... ολα τα εχω και ειναι ομορφα !!!!!
μπλεκ κ Μαρκ εχω γω μπιλυ....τις παλιες εκδοσεις κ μερικα conan εκδοσεις cobra press 90s....
Είχα Περιπέτεια...Ταρζάν...ποπάυ...ζορρό...μικυ μαους....χαμός...
το ελιωσες τυπε !!!!!!Οντως ειδικα το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο παιζει να το εχω διαβασει 30 φορες
Δεσμεύομαι μόλις γυρίσω να το βρω και να ανεβάσω φωτοΠοια σου λείπουν....και πες το νούμερο του Ρόσσι....
Δεσμεύομαι μόλις γυρίσω να το βρω και να ανεβάσω φωτο