Aν και χωρις μεγαλη παρουσια στο site, εχω αρκετα χρονια παρουσιας στο αμαρτωλο τετραγωνο του Βαρδαρη
και αργοτερα στα studio δυτικοτερα. Το κοντερ γραφει γυρω στις εκατον πενηντα διαφορετικες γυναικες απ΄τις οποιες
καμια δεκαρια μου εμειναν, μια στις δεκαπεντε δηλαδη. Με τη σειρα που τις γνωρισα - και οχι με το βαθμο που με
σημαδεψαν- ειναι
Τσαστιν, Ολλανδεζα στο Ανδρεου Γεωργιου 4. Μικροκαμωμενη με τελοιο σωμα. Ηταν το πρωτο στουντιο που πηγα. Μου ειχε κανει
πολυ καλη εντυπωση που μπορουσες να κανεις ντους με την κοπελα πριν το sex και μετα να πας σε κρεβατι που δεν ειχε την βρωμια αυτων του Βαρδαρη
Εφη, στο πρασινο Σαπφους και Τανταλου. Ισως τα σχολια γι΄αυτην να περιττευουν. Ηταν κοριτσακι ακομα με σγουρα μαλια και πολυ λιγα Ελληνικα.
Αργοτερα οταν εκανε την μεγαλη μεταγραφη, εγινε γνωστη σε ολους. Ειχα φαει μεγαλο κολημα με την Εφη. Ευτυχως περασε.
Μαιρουλα στο μπλε της Τανταλου. Το καλυτερο στηθος ever με πολυ διαφορα απο το δευτερο. Δυστυχως οι υπολοιπες υπηρεσιες της δεν με ενθουσιασαν ποτε.
Αλλα το στηθος της ουτε ο καλυτερος γλυπτης δεν θα μπορουσε να το πετυχει. Αραια και που πηγαινω ακομα.
Μαριαννα στο Σαπφους 8. "Αυτη η γυναικα δεν επρεπε να πεσει στην πουτανια" μου ειπε προσφατα μια τσατσα.
Προσυπογραφω απολυτα. Δυστυχως επεσε και πιο κατω και τωρα ειναι στους δρομους. Το πιο γλυκο κοριτσι που γνωρισα.
Απο sex οχι πολλα πραγματα, αλλα το χαμογελο της και η φωνουλα της δεν προκειται να φυγουν ποτε απο το μυαλο μου.
Ελενα Τσεχα στο Προμηθεως 14 και αλλου. Ελαχιστες αναφορες και κριτικες εχω διαβασει γι΄αυτην. Εγω ομως περασα τελεια μαζι της.
Ηταν ο ορισμος του sex machine. Και περασε κι αυτην καλα. Εδεσε η Χημεια μας που λενε.
Σιμονα σε διαφορα. Περασαμε στην νεοτερη γενια. Μαλλον κι΄αυτην δεν χρειαζεται συστασεις. Εξαλλου εχω μιλησει πολυ γι΄αυτην με τα γεγονοτα του Μαιου. Τεραστια.
Νατασσα-τσαρινα στο Ερως 16 και Μαντζαρου 14. Αυτην την γυναικα την ερωτευτηκαν πολλοι, αναμεσα του κι εγω. Εκανε δυο τετραμηνα περασματα στην μικρη της καριερα κι οσοι την προλαβαν ειναι πολυ τυχεροι. Ουτε αυτη η γυναικα επρεπε να ειναι εκει που ηταν. Γλυκεια και ευγενικη ψυχη. Οταν φετος τα Χριστουγεννα την ρωτησα τι ζητουσε απ΄τον Αι Βασιλη οταν ηταν μικρη, στη Σαμαρα της Ρωσσιας, δακρυσε και μου ειπε οτι ζητουσε να μην ξαναγινει πολεμος!! Ποιος ξερει τι τραβηξαν οι γονεις της ή οι παπουδες της στη Ρωσσια.
Ποιος ξερει τι τραβηξε και η ιδια για να ειναι εδω. Αν και θα εδινα το μισο μου βασιλειο για να την ξαναδω, πραγματικα ευχομαι να ειναι καλα εκει που ειναι!!
Τζοαννα Ν. Ουρανου 26 και αλλα. Αυτην ειναι ενεργη και νεα στο χωρο. Περναω καλα, αλλα η ιστορια γραφεται αργοτερα.
Τωρα που ξαναδιαβαζω αυτα που εγραψα αισθανομαι και λιγο
Ισως θα τεριαζε καλυτερα σε theard με τιτλο "Ποιες πουτανες σας σημαδεψαν" αλλα επειδη οι περισσοτερες απ΄αυτες που αναφερω εγραψαν και ιστορια, το καταθετω.
Απ την αναφορα μου λειπουν πολλα τρανταχτα ονοματα. Αφροδιτη, Βερονικα, Σαρα, Δαναη και αλλα. Αν και τις δοκιμασα ολες -εκτος Βερονικας-
αυτες που μου εμειναν ειναι οι παραπανω. Τα γουστα του καθενος ειναι γουστα, αλλιως θα ημασταν ολοι ιδιοι.