Νέα

Οι πουτάνες που μας μεγάλωσαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dbaba
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
στο 65 της ηλικιας μπορει να μη διαφωνησω, τωρα που το σκεφτομαι..
αν λεμε την ιδια, την ειχα παρει στο ισογειο σπιτακι που υπηρχε στα λαδαδικα, ακριβως 10 μετρα αριστερα στο τελευταιο νομιζω στενακι της Τσιμισκη..Της ειχα προτεινει δειλα να τη χυσω στα βυζια(πραγμα αδιανοητο τοτε, αρχες δεκαετιας 90), αλλα αυτη μου ειπε να τη χυσω στο στομα!!
Με καψουρευτηκε και ηθελε να βγουμε και εξω!!!
Μαλλον λετε την Κατερινα, που την έλεγαν τα άλλα "κοριτσια" η Κατερινα η ΛαΛα και δούλευε πολλά χρόνια κοντά στη ΧΑΝΘ σε στενάκι της Τσιμισκή! Αυτή έπαθε μεγάλο καζο. Ειχε μαζεψει λεφτά από τα 40 της για να σταματήσει και αγάπησε νεαρό 26 χρονών, του αγόρασε φορτηγό και την έκανε ο μαγκας με ελαφρά. Έτσι αναγκάστηκε να δουλεύει μέχρι τα γεράματα.
Για μενα η γυναικα θρύλος ήταν μια άλλη Κατερίνα, ένα από τα κορίτσια του ΜΑΡΙΝΑ το 1987. Τη βρήκα στα 20 της στο ΜΑΡΙΝΑ, πριν φερει τις ρωσσιδες το ξενοδοχείο. Μετά δούλεψε για λίγο στο μπουρδέλο του ισογείου του ΜΑΡΙΝΑ και μετά άνοιξε 5 μπουρδέλα στο βαρδάρη και ειναι ακόμα ιδιοκτήτρια. Απίστευτη στο κρεβάτι και μεγάλη κορμάρα για ελληνιδα ρε παλικάρια!!!
Καταπληκτική επίσης η Χριστίνα της Μοναστηρίου, φοβερό GFE, δούλευε μεχρι τα σαράντα φεύγα, κρέμασε το στριγκ της πριν 4-5 χρόνια. Όποιος έφαγε ξερει τι λεω. Ακόμα και τωρα να τη βρω, θα παω μαζί της. Ξερει τον πούτσο όσο λίγες.
Αν θυμηθω άλλες θα αναφερω σχετικά να συγκινηθούμε όλοι μαζί.      

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
530
Πόντοι
7.135
Για μενα η γυναικα θρύλος ήταν μια άλλη Κατερίνα, ένα από τα κορίτσια του ΜΑΡΙΝΑ το 1987. Τη βρήκα στα 20 της στο ΜΑΡΙΝΑ, πριν φερει τις ρωσσιδες το ξενοδοχείο. Μετά δούλεψε για λίγο στο μπουρδέλο του ισογείου του ΜΑΡΙΝΑ και μετά άνοιξε 5 μπουρδέλα στο βαρδάρη και ειναι ακόμα ιδιοκτήτρια. Απίστευτη στο κρεβάτι και μεγάλη κορμάρα για ελληνιδα ρε παλικάρια!!!

Η ιδιοκτήτρια των τρίδυμων και Φρίξου 9 και συνιδιοκτήτρια στο Ν. Ουρανού 26 αν δεν κάνω λάθος.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η ιδιοκτήτρια των τρίδυμων και Φρίξου 9 και συνιδιοκτήτρια στο Ν. Ουρανού 26 αν δεν κάνω λάθος.

Εχω κερδισει ενα δωρο  πες της αν την δεις ...
Ημουν ο αγαπουλης της πουτανοχρονιας 2010 -2011  :dancing:

ωστε αλυσιδα ε ?  :think:
Δηλαδι παιζει να δουμε καμια Βερονικα στο Βιλλα ?  :think:
πωπω θα προβλεπω λειψυδρια απο τα πολλα τζακουζια  :2funny:

xlv1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο το thread που άνοιξε ο πρόεδρος μου γέμισε το μυαλό με αναμνήσεις και ξεκινώ να γράφω.

Η πουτάνα θρύλος που άφησε όνομα στη Θεσσαλονίκη χωρίς άλλο ήταν η Αμαλία. Λόγω ηλικίας εγώ προσωπικά δεν την πρόλαβα σε δράση από την άποψη ότι ήμουν πάρα πολύ μικρός και στα μπουρδέλα δεν μας βάζανε μέσα εκείνη την εποχή.  Την μία και μοναδική φορά που την πέτυχα μόνο σε μπουρδελότσαρκα ήταν σε ένα μπουρδέλο στα λαδάδικα, κάπου σε όροφο. Θυμάμαι μόνο ότι το ντους του μπουρδέλου ήτανε σε κοινή θέα και μετά από κάθε γαμήσι η Αμαλία έβαζε ένα λάστιχο στο μουνί της και πλενότανε. Επαναλαμβάνω δεν είχα όμως επαφή με την συγκεκριμένη λόγω του μικρού της ηλικίας. Αν διαβάζει κάποιος συνταξιούχος μπουρδελιάρης ας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη.

Συνεχίζω με την επόμενη πουτάνα σταθμό. :fuck1:

Εγώ ως συνταξιούχος θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή!!!
Πραγματικά θρύλος η Αμαλία.
Ξεπαρθένιασε γενιές και γενιές πιτσιρικάδων κι όχι μόνο.
Το μπουρδέλο της τελευταία ήταν στην οδό Δόξης 7 στα Λαδάδικα, στον όροφο.
Όταν τότε οι άλλες θέλανε 150 δραχμές, αυτή έπαιρνε 80 δραχμές κι έκανε και ειδικές τιμές σε μαθητές και φαντάρους. Κι αν κάποιος από αυτούς δεν είχε λεφτά, τον έπαιρνε χωρίς λεφτά. Επιτελούσε κοινωνικό έργο.
Είναι αλήθεια η ιστορία με το λάστιχο.
Πέθανε πριν από 15 περίπου χρόνια, άφραγκη στο νοσοκομείο και την είχαν μήνες στο ψυγείο, γιατί δεν υπήρχε κανένας να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας, ώσπου το έμαθε ένας που τον είχε ξεπαρθενιάσει και πλήρωσε αυτός για να τη θάψουν...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όταν τότε οι άλλες θέλανε 150 δραχμές, αυτή έπαιρνε 80 δραχμές κι έκανε και ειδικές τιμές σε μαθητές και φαντάρους. Κι αν κάποιος από αυτούς δεν είχε λεφτά, τον έπαιρνε χωρίς λεφτά. Επιτελούσε κοινωνικό έργο.
Πέθανε πριν από 15 περίπου χρόνια, άφραγκη στο νοσοκομείο και την είχαν μήνες στο ψυγείο, γιατί δεν υπήρχε κανένας να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας, ώσπου το έμαθε ένας που τον είχε ξεπαρθενιάσει και πλήρωσε αυτός για να τη θάψουν...

Πολύ ενημερωτικό και ιστορικό το ποστ σου. :rockon: :rockon:

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Δίκιο έχεις αλλά όπως είδες μόνο ένας ανταποκρίθηκε και είπε κάτι για την Αμαλία που έγραψα, και κανείς για την Χριστίνα. Τουλάχιστον για την Χριστίνα περίμενα να ανταποκριθούν κάποιοι, μιας που δεν έχει πολλά χρόνια που αποχώρησε και όλο και κάποιος από εδώ μέσα κάτι θα είχε να πει για αυτήν.  :dunno:

Γράφω σπανιότατα στο forum, αλλά τις θυμάμαι και τις δύο. Μιλάμε για χρυσές εποχές.

Για την κορυφαία όμως, δε μπορώ παρά να αναφέρω τη Μάρθα που σημάδεψε τα εφηβικά μου γαμήσια στα τέλη της δεκαετίας του 80. Απέναντι από το τότε Hotel Marina (σημερινό Plaza).

Εύφημος μνεία στη Τζένη (την ανέφερε ο Palios76). Την πρωτοσυνάντησα στην Προμηθέως (απέναντι από το "μπλε", ανέβαινες σκάλες για να μπεις στο μαγαζί). Μετά πήγε προς ΟΠΑΠ μεριά, σε δικό της μαγαζί. Έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια.

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Πολύ ωραίο το thread που άνοιξε ο πρόεδρος μου γέμισε το μυαλό με αναμνήσεις και ξεκινώ να γράφω.

Η πουτάνα θρύλος που άφησε όνομα στη Θεσσαλονίκη χωρίς άλλο ήταν η Αμαλία. Λόγω ηλικίας εγώ προσωπικά δεν την πρόλαβα σε δράση από την άποψη ότι ήμουν πάρα πολύ μικρός και στα μπουρδέλα δεν μας βάζανε μέσα εκείνη την εποχή.  Την μία και μοναδική φορά που την πέτυχα μόνο σε μπουρδελότσαρκα ήταν σε ένα μπουρδέλο στα λαδάδικα, κάπου σε όροφο. Θυμάμαι μόνο ότι το ντους του μπουρδέλου ήτανε σε κοινή θέα και μετά από κάθε γαμήσι η Αμαλία έβαζε ένα λάστιχο στο μουνί της και πλενότανε. Επαναλαμβάνω δεν είχα όμως επαφή με την συγκεκριμένη λόγω του μικρού της ηλικίας. Αν διαβάζει κάποιος συνταξιούχος μπουρδελιάρης ας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη.

Η Αμαλία είναι σίγουρα η κορυφαία! Η ιστορία με το λάστιχο είναι πέρα για πέρα αληθινή!
Θυμάται κανείς το ραδιοφωνάκι που έπαιζε συνήθως διαφημίσεις και σειρές όταν την γαμούσες?
Το σπίτι των ανέμων...Λαμπύρης και Τζοβάννα κλπ κλπ
ή την γνωστή διαφήμιση του ΠΡΟΠΟ...
"Με ΠΡΟΠΟ, με ΠΡΟΠΟ,
με ΠΡΟΠΟ και λίγη τύχη
τύχη ποδοσφαιρική...."

... και εμείς πιτσιρικάδες τότε (δεκαετία 70) γαμούσαμε στο ρυθμό!!!!

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Η πουτάνα θρύλος που άφησε όνομα στη Θεσσαλονίκη χωρίς άλλο ήταν η Αμαλία. Λόγω ηλικίας εγώ προσωπικά δεν την πρόλαβα σε δράση από την άποψη ότι ήμουν πάρα πολύ μικρός και στα μπουρδέλα δεν μας βάζανε μέσα εκείνη την εποχή.  Την μία και μοναδική φορά που την πέτυχα μόνο σε μπουρδελότσαρκα ήταν σε ένα μπουρδέλο στα λαδάδικα, κάπου σε όροφο. Θυμάμαι μόνο ότι το ντους του μπουρδέλου ήτανε σε κοινή θέα και . Επαναλαμβάνω δεν είχα όμως επαφή με την συγκεκριμένη λόγω του μικρού της ηλικίας. Αν διαβάζει κάποιος συνταξιούχος μπουρδελιάρης ας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη.
γαμώ της φράσεις "μετά από κάθε γαμήσι η Αμαλία έβαζε ένα λάστιχο στο μουνί της και πλενότανε" είσαι μεγάλος παίχτης μεγάλε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ΜΕΓΑΣ εισαι κυριε....apollo συνομηλικε!! Όλα τα ξερεις! Τον άντρα της τον ξερεις; κι αυτος σειρά μας ειναι.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
530
Πόντοι
7.135
ΜΕΓΑΣ εισαι κυριε....apollo συνομηλικε!! Όλα τα ξερεις! Τον άντρα της τον ξερεις; κι αυτος σειρά μας ειναι.

Graf εγώ είμαι αρκετά μικρότερος και ήμουν ακόμα πιτσιρίκι στο σχολείο όταν η Κατερίνα ήταν ακόμα εν δράσει. Μου έχουν μιλήσει γι αυτήν κορίτσια του χώρου, είναι ας πούμε το "μεγάλο αφεντικό" τώρα και της δείχνουν μεγάλο σεβασμό.

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Ιουλιανού 71, υπόγειο (ακόμα λειτουργεί). Τέλος 1962. Πιτσιρίκι 14 χρονών τότε πάω για πρώτη φορά για να βάλω τέρμα στην κατάσταση της ντροπής, όπως θεωρούσα να μην ξέρω πως είναι το μουνί! Η κοπέλα, απ' όσο θυμαμαι, Λίτσα στο όνομα, παχουλή, ξανθιά, 40ρα, με εντυπωσιακά γυαλιστερό δέρμα, με καλοδέχτηκε, καμμία από τις μαλακίες του τύπου πόσων χρονών είσαι, φύγε μη μας βάλεις σε μπελάδες κ.λπ. Πολύ τρυφερή και προσεχτική μου τα έδειξε όλα και με βοήθησε να τη γαμήσω σαν κανονικός άντρας. Έφυγα με πραγματική αγάπη για τις πουτάνες, που την διατηρώ μέχρι σήμερα. Ελάχιστες με έχουν απογοητεύσει, οι πιο πολλές ήταν και είναι άψογες. Το παράδοξο είναι ότι στη Λίτσα δεν ξαναπήγα. Είχε κάνει τόσο καλά τη δουλειά της που ένοιωθα ότι μπορούσα να ανοίξω φτερά και να γαμήσω όλη την Αθήνα! Τρεις φορές συνεχόμενες πήγα μετά σε μία άλλη Λίτσα στη Φυλής, ήταν νεώτερη και πιο εμφανίσιμη από την πρώτη. Μετά ανακάλυψα την Καίτη στο υπόγειο Πιπίνου με Αριστοτέλους, ψυχούλα, πήγαινα ταχτικά, αλλά της έκανα και απιστίες με την Αλίκη, την Εύα, την περίφημη Τζούλια της Φυλής, κοντά στην Αγαθουπόλεως και τόσες άλλες. Την Καίτη την ξαναεπισκέφτηκα μετά από 15 χρόνια και συγκινήθηκα, είχε λίγο γεράσει, αλλά ήταν ο ίδιος καλός άνθρωπος. Δεν της είπα τίποτα, πως θα μπορούσε να με θυμάται; Τότε η επίσκεψη είχε 55 δραχμές, περίπου 15 λεπτά σε ευρώ!!!
Το μεγάλο όνομα ανάμεσα στις πουτάνες της Αθήνας ήταν η Γαβριέλλα, ήταν Ρωσίδα, Ουσάκοβα στο επίθετο. Δούλευε μέχρι 80 ετών και οι πιτσιρικάδες κάναν ουρά έξω από το μπουρδέλο της, τέτοια ήταν η φήμη της! Την δολοφόνησαν κάποιοι αλήτες γύρω στο 1990 για να τη ληστέψουν. Λίγο πριν είχα αποφασίσει να πάω να την επισκεφτώ κι εγώ επί τέλους, αλλά δεν πρόλαβα...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Το μεγάλο όνομα ανάμεσα στις πουτάνες της Αθήνας ήταν η Γαβριέλλα, ήταν Ρωσίδα, Ουσάκοβα στο επίθετο. Δούλευε μέχρι 80 ετών και οι πιτσιρικάδες κάναν ουρά έξω από το μπουρδέλο της, τέτοια ήταν η φήμη της! Την δολοφόνησαν κάποιοι αλήτες γύρω στο 1990 για να τη ληστέψουν. Λίγο πριν είχα αποφασίσει να πάω να την επισκεφτώ κι εγώ επί τέλους, αλλά δεν πρόλαβα...

Είχε γυριστεί και μία εκπομπή για αυτήν και έλεγε για την ζωή της...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Στην εκπομπή ακούγεται και ένα τραγούδι γραμμένο για αυτήν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Graf εγώ είμαι αρκετά μικρότερος και ήμουν ακόμα πιτσιρίκι στο σχολείο όταν η Κατερίνα ήταν ακόμα εν δράσει. Μου έχουν μιλήσει γι αυτήν κορίτσια του χώρου, είναι ας πούμε το "μεγάλο αφεντικό" τώρα και της δείχνουν μεγάλο σεβασμό.

Αν το 64 είναι η χρονιά που γεννηθηκες, τότε είμαστε συνομηλικοι και δεν ήσουν καθόλου μικρός όταν δούλευε η Κατερίνα. Μέχρι το 1990 δούλευε σίγουρα στο ξενοδοχείο και μετά στον οίκο στο ισόγειο για 2-3 χρόνια. 

giorgos12s10

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aν και χωρις μεγαλη παρουσια στο site, εχω αρκετα χρονια παρουσιας στο αμαρτωλο τετραγωνο του Βαρδαρη
και αργοτερα στα studio δυτικοτερα. Το κοντερ γραφει γυρω στις εκατον πενηντα διαφορετικες γυναικες απ΄τις οποιες
καμια δεκαρια μου εμειναν, μια στις δεκαπεντε δηλαδη. Με τη σειρα που τις γνωρισα - και οχι με το βαθμο που με
σημαδεψαν- ειναι

Τσαστιν, Ολλανδεζα στο Ανδρεου Γεωργιου 4. Μικροκαμωμενη με τελοιο σωμα. Ηταν το πρωτο στουντιο που πηγα. Μου ειχε κανει
πολυ καλη εντυπωση που μπορουσες να κανεις ντους με την κοπελα πριν το sex και μετα να πας σε κρεβατι που δεν ειχε την βρωμια αυτων του Βαρδαρη   

Εφη, στο πρασινο Σαπφους και Τανταλου. Ισως τα σχολια γι΄αυτην να περιττευουν. Ηταν κοριτσακι ακομα με σγουρα μαλια και πολυ λιγα Ελληνικα.
Αργοτερα οταν εκανε την μεγαλη μεταγραφη, εγινε γνωστη σε ολους. Ειχα φαει μεγαλο κολημα με την Εφη. Ευτυχως περασε. 

Μαιρουλα στο μπλε της Τανταλου. Το καλυτερο στηθος ever με πολυ διαφορα απο το δευτερο. Δυστυχως οι υπολοιπες υπηρεσιες της δεν με ενθουσιασαν ποτε.
Αλλα το στηθος της ουτε ο καλυτερος γλυπτης δεν θα μπορουσε να το πετυχει. Αραια και που πηγαινω ακομα.     

Μαριαννα στο Σαπφους 8. "Αυτη η γυναικα δεν επρεπε να πεσει στην πουτανια" μου ειπε προσφατα μια τσατσα.
Προσυπογραφω απολυτα. Δυστυχως επεσε και πιο κατω και τωρα ειναι στους δρομους. Το πιο γλυκο κοριτσι που γνωρισα.
Απο sex οχι πολλα πραγματα, αλλα το χαμογελο της και η φωνουλα της δεν προκειται να φυγουν ποτε απο το μυαλο μου.   

Ελενα Τσεχα στο Προμηθεως 14 και αλλου. Ελαχιστες αναφορες και κριτικες εχω διαβασει γι΄αυτην. Εγω ομως περασα τελεια μαζι της.
Ηταν ο ορισμος του sex machine. Και περασε κι αυτην καλα. Εδεσε η Χημεια μας που λενε.

Σιμονα σε διαφορα. Περασαμε στην νεοτερη γενια. Μαλλον κι΄αυτην δεν χρειαζεται συστασεις. Εξαλλου εχω μιλησει πολυ γι΄αυτην με τα γεγονοτα του Μαιου. Τεραστια.

Νατασσα-τσαρινα στο Ερως 16 και Μαντζαρου 14. Αυτην την γυναικα την ερωτευτηκαν πολλοι, αναμεσα του κι εγω. Εκανε δυο τετραμηνα περασματα στην μικρη της καριερα  κι οσοι την προλαβαν ειναι πολυ τυχεροι. Ουτε αυτη η γυναικα επρεπε να ειναι εκει που ηταν. Γλυκεια και ευγενικη ψυχη. Οταν φετος τα Χριστουγεννα την ρωτησα τι ζητουσε απ΄τον Αι Βασιλη οταν ηταν μικρη, στη Σαμαρα της Ρωσσιας, δακρυσε και μου ειπε οτι ζητουσε να μην ξαναγινει πολεμος!! Ποιος ξερει τι τραβηξαν οι γονεις της ή οι παπουδες της στη Ρωσσια.
Ποιος ξερει τι τραβηξε και η ιδια για να ειναι εδω. Αν και θα εδινα το μισο μου βασιλειο για να την ξαναδω, πραγματικα ευχομαι να ειναι καλα εκει που ειναι!!

Τζοαννα Ν. Ουρανου 26 και αλλα. Αυτην ειναι ενεργη και νεα στο χωρο. Περναω καλα, αλλα η ιστορια γραφεται αργοτερα.

Τωρα που ξαναδιαβαζω αυτα που εγραψα αισθανομαι και λιγο  :offtopic:
Ισως θα τεριαζε καλυτερα σε theard με τιτλο "Ποιες πουτανες σας σημαδεψαν" αλλα επειδη οι περισσοτερες απ΄αυτες που αναφερω εγραψαν και ιστορια, το καταθετω.
Απ την αναφορα μου λειπουν πολλα τρανταχτα ονοματα. Αφροδιτη, Βερονικα, Σαρα, Δαναη και αλλα. Αν και τις δοκιμασα ολες -εκτος Βερονικας-
αυτες που μου εμειναν ειναι οι παραπανω. Τα γουστα του καθενος ειναι γουστα, αλλιως θα ημασταν ολοι ιδιοι.
file poli kali h kritiki sou..kai apo oti vlepo exeis respect..bravo sou

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1

ευγε στον σθναθλητη!!!!!Η Αμαλια ειναι η πουτανα θρυλος της Θεσσαλονικης και το γνωστο ειναι το λαστιχο στο μουνι!!!χαχχαχααχ τι μου θυμισες!!!!6 χρονων τη θυμαμαι ακομα χαχαχχα  Να'σαι καλα! Game Over1!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom