freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ποτε περιπου εγινε αυτο με τον Ασλανιδη?
Όταν έπαιζε μπάλα στον ΠΑΟΚ αρχές του 70 νομίζω...θες και ώρα? Εγώ τριαντάρης είμαι άλλοι μου τα διηγήθηκαν και εμένα....
Ποτε περιπου εγινε αυτο με τον Ασλανιδη?
πρ.νικολαου τη τυπισσα με τα xl βυζια που τα κουνουσε περα δωθε πανω στο πουλι μασ (μεγαλεσ στιγμεσ)
Δεν μ΄αρέσει το "πουτάνα" στον τίτλο του θέματος γιατί, αν και ισχυεί για το 90% αυτών που κάνουν αυτή τη δουλειά, το βρίσκω πολύ μειωτικό για τις πραγματικά καλές κοπέλες.
Ως νεώτερος, και το δικό μου pick είναι η Αφρούλα. Κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης γενικότερα.
ΥΓ. Νατάσα μας λείπεις =/
Καποτε ρωτησαν εναν διασημο ζωγραφο να τους πει τι ειναι "ομορφια" κατα τι γνωμη του.Α ρε hagem με συγκινησες με αυτα που ειπες για τη Νατασσα ...
Πραγματι πολυ γλυκια και ευθραστη παρουσια και ταυτοχρονα sex-machine!
Απο τη μια χαιρομαι που ισως εχει ξεφυγει απο το χωρο, απο την αλλη λυπαμαι που μαλλον δε θα την ξανασυναντησω ...
οχι ρε τι λες , μια χαρα ειναι το πουταναΔεν μ΄αρέσει το "πουτάνα" στον τίτλο του θέματος γιατί, αν και ισχυεί για το 90% αυτών που κάνουν αυτή τη δουλειά, το βρίσκω πολύ μειωτικό για τις πραγματικά καλές κοπέλες.
Ως νεώτερος, και το δικό μου pick είναι η Αφρούλα. Κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης γενικότερα.
ΥΓ. Νατάσα μας λείπεις =/
Μου συνεβει και μενα με καποια αυτο, πριν χρονια. Αισθανθηκα ασχημα τοτε που αυτο συνεβει με μια πορνη!Καθε κοριτσι ειναι ενα λουλουδι
καθε λουλουδι εχει το δικο του μοναδικο αρωμα
για να μυριζει ωραια ο κηπος πρεπει να εχει πολλα λουλουδια
ακομη και γαιδουραγκαθα και τσουκνιδες ...
hagem ωραια τα ειπες , εως πολυ ωραια
θα φανερωσω και ενα μυστικο τωρα που μας πηραν τα ζουμια ..
Ολες οι συνευρεσεις μου ειναι αναρτημενες στον καταλογο των κριτικων
ολες εκτος απο μια ... μια κριτικη που αν την διαβασει καποιος ισως την θεωρησει "μαυρη"
αφου το "τελος" δεν ηρθε ποτε .. η κορασιδα αποχωρησε απογουτευμενη και γω γεματος απορια
Πως ειναι δυνατον να "αγαπησεις" εναν ανθρωπο που τον ξερεις μιση ωρα ?
γιατι αυτο ηταν η αιτια .Ειναι τοσο γλυκια και αξιαγαπητη που την κανει λιγοτερο "αξιαγαμητη" μερικες φορες
Δε μιλαω για αγαπες και λουλουδια και ερωτες και σχεσεις , για την αγαπη προς τον ανθρρωπο λεω και οχι προς "το μουνι "
Το ξερω ακουγεται περιεργο , ομως ετσι ειναι
Δε θα σας πω για ποια μιλαω ομως , και οχι δεν ειναι απο το Βερολινο οπως ισως φανταστηκατε
Θυμαμαι μια Αφροδιτη στο μπουρδελο διπλα απο το μπλε (τωρα δεν υπαρχει),αυτο που βρισκοτανε σε οροφο,ξανθια,με ωραιο στηθος που γεμιζε το χερι,ελεγε οτι ηταν Κυπρια...πολυ καυλα στο κρεβατι κ eye contact στο καθρεπτη του δωματιου...δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προσωπο με αυτην στην Κωλλετη (δεν εχω παει ποτε μεχρι εκει..)