Νέα

Οι πολλές ώρες δουλειάς βλάπτουν τη σεξουαλική μας ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
[size=20pt]Οι πολλές ώρες δουλειάς βλάπτουν τη σεξουαλική μας ζωή[/size]

Οι εργασιομανείς άνθρωποι σύμφωνα με τους επιστήμονες στερούνται ποιότητας ζωής, έχουν κακή διάθεση, είναι συνήθως εξαντλημένοι και έχουν αρνητικά συναισθήματα έναντι ανθρώπων και καταστάσεων.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη αναφορικά με τη σεξουαλική ζωή των εργαζομένων, οι επιστήμονες διατείνονται υποφέρει η σεξουαλική ζωή όσων εργάζονται πάνω από 48 ώρες την εβδομάδα.

Όπως ανέφεραν οι επιστήμονες, οι πολλές ώρες εργασίας εξαντλούν όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά τον εργαζόμενο. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα νεύρα και η κακή διάθεση. Αυτό κάνει το άτομο πιο αντικοινωνικό, καθώς δεν έχει διάθεση και αντοχές να βγει με τους φίλους τους, να διασκεδάσει με την οικογένεια του ή να περάσει όμορφα με τη/τον σύντροφό του.

Όπως είπαν, η υπερένταση και η κούραση επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική ζωή σε πάνω από 50% των εργαζομένων που εργάζονται περισσότερες από 48 ώρες την εβδομάδα. Από τη σεξουαλική αποχή οι σχέσεις του ζευγαριού επηρεάζονται αρνητικά. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η σεξουαλική ορμή των ανδρών μειώνεται από την κούραση τόσων ωρών εργασίας και η υπερκόπωση είναι από τα πλέον σημαντικά δείγματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει παρατηρηθεί ότι οι εργαζόμενοι ανησυχούν συνέχεια ακόμα και όταν απουσιάζουν από τη δουλειά τους για τα θέματα της εργασίας τους. Αυτό τους επιφορτίζει με περισσότερο άγχος με αποτέλεσμα να μη βρίσκουν χρόνο να ξεφύγουν, να ασχοληθούν με ένα άθλημα ώστε να εξασκούνται σωματικά, να κάνουν δραστηριότητες με τους φίλους ή την οικογένειά τους έτσι ώστε, να αναζωογονούνται σωματικά και πνευματικά και γενικά να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.
Όλη αυτή η εργασιακή πίεση έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αποφεύγουν ή να μην έχουν τη διάθεση ή να είναι πολύ κουρασμένοι ώστε να χαρούν τη σεξουαλική τους ζωή. Πολλοί εργαζόμενοι, όπως επεσήμαναν οι ειδικοί, μετά από τόσες ώρες εργασίας γίνονται ευερέθιστοι και άλλοι παθαίνουν κατάθλιψη (μέχρι και απόπειρες αυτοκτονίας έχουν παρατηρηθεί). Κάποιες μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι μέχρι και το 30% των εργαζομένων, κάτω από «σκληρά» ωράρια παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι επιστήμονες συστήνουν σε όλους τους εργαζόμενους να κάνουν καλύτερη κατανομή του χρόνου τους καθώς αυτό δεν αποτελεί ευθύνη μόνο του εργοδότη τους, έτσι ώστε να μην καταστρέψουν την προσωπική και σεξουαλική τους ζωή.

πηγη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Kαι εσύ τι ανησυχείς ρε,αφού δεν έχεις ούτε δουλειά,ούτε σεξουαλική ζωή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
πως ακριβώς προκύπτει ότι δεν έχω σεξουαλική ζωή???

Είσαι μίζερος,μαλθακός,μην αναφέρω ότι κάποιοι κακεντρεχείς εδώ μέσα θα έλεγαν και ελαφρόμυαλος.
Αυτά τα στοιχεία είναι ντεκαβλέ για τις γκόμενες,ακόμη και αν ήσουν ο Μπράντ Πιτ.
Δηλαδή υπάρχει γυναίκα που σου κάθεται; :think:
Και που την πηγαίνεις;
Για μπύρες Μεσολλογίου και το καλοκαίρι γισ μπάνιο στον Άλιμο με το αστικό;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Είσαι μίζερος,μαλθακός,μην αναφέρω ότι κάποιοι κακεντρεχείς εδώ μέσα θα έλεγαν και ελαφρόμυαλος.
Αυτά τα στοιχεία είναι ντεκαβλέ για τις γκόμενες,ακόμη και αν ήσουν ο Μπράντ Πιτ.
Δηλαδή υπάρχει γυναίκα που σου κάθεται; :think:
Και που την πηγαίνεις;
Για μπύρες Μεσολλογίου και το καλοκαίρι γισ μπάνιο στον Άλιμο με το αστικό;

σαφώς και έχω γυναίκες που μου κάθονται και ναι πάμε για μπύρες στη  μεσσολογγίου και στην κωλλέτη το καλακαίρι ανεβαίνουμε στο λοφο του στρέφη πάμε θέατρο με κουπόνια του οαεδ για άνεργους πάμε σινεμα της τετάρτες με την προσφορά 2 εισιτήρια στη τιμή του ενός
το καλοκαίρι πάμε για μπάνιο μετά τη βάρκιζα με το αστικό λεωφορείο και ταπεράκια από το σπίτι στο σπίτι μου βλέπουμε ταινίες
η πάμε σε στέκια αλληλεγγύης για συζήτηση
φυσικά καταλαβαίνουμε σε πορείες και άλλα πολλά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Kαι εσύ τι ανησυχείς ρε,αφού δεν έχεις ούτε δουλειά,ούτε σεξουαλική ζωή.

Τύπε έχεις ακούσει που έχει φτάσει η ανεργία; Δουλειές δεν υπάρχουν, ο νικολάκης θέλει.

Και επίσης αυτό τον καιρό έχει σεξουαλικές επαφές με δύο συντρόφισες, μια του ανταρσυα και μια αλληλέγγυα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
σαφώς και έχω γυναίκες που μου κάθονται και ναι πάμε για μπύρες στη  μεσσολογγίου και στην κωλλέτη το καλακαίρι ανεβαίνουμε στο λοφο του στρέφη πάμε θέατρο με κουπόνια του οαεδ για άνεργους πάμε σινεμα της τετάρτες με την προσφορά 2 εισιτήρια στη τιμή του ενός
το καλοκαίρι πάμε για μπάνιο μετά τη βάρκιζα με το αστικό λεωφορείο και ταπεράκια από το σπίτι στο σπίτι μου βλέπουμε ταινίες

Νικόλα, αυτά πρέπει να είναι πολύ διεγερτικά για τα γκομενέτα.  :erection: :erection:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Κουπόνια,αστικό,τάπερ..
Σαν εκδρομή ΚΑΠΗ μου ακούγεστε :think:

Ξεχειλίζει καύλα το post σου,ζήλεψα λιγάκι :S

Νικόλα, αυτά πρέπει να είναι πολύ διεγερτικά για τα γκομενέτα.  :erection: :erection:

Ο nik πρέπει να γνωρίσει καμιά Ρωσίδα golddigger,να την πάει πουθενά με κουπόνια και να του καρφώσει τη γόβα στιλέτο στο μάτι.
Aλλά έχουν περάσει κομμουνισμό αυτές,ξέρουν να αποφεύγουν μπατάκια ιδεολόγους του κώλου.

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Κουπόνια,αστικό,τάπερ..
Σαν εκδρομή ΚΑΠΗ μου ακούγεστε :think:

Ξεχειλίζει καύλα το post σου,ζήλεψα λιγάκι :S

Ο nik πρέπει να γνωρίσει καμιά Ρωσίδα golddigger,να την πάει πουθενά με κουπόνια και να του καρφώσει τη γόβα στιλέτο στο μάτι.
Aλλά έχουν περάσει κομμουνισμό αυτές,ξέρουν να αποφεύγουν μπατάκια ιδεολόγους του κώλου.

Τι να κάνουμε εσένα σου ακούγεται σαν εκδρομή από καπη και ΔΕΝ σου αρέσει σε κάποιες όμως ΑΡΕΣΕΙ. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι
όσο για την γκολντντιγγκερ δεν ξέρω τι είναι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Πρώην συντρόφισσά σου είναι η golddigger Νικόλα, ξέρεις απ΄αυτές που χόρτασαν κομμουνισμό και ιδεολογία και έγιναν πουτάνες στο κυνήγι του χρυσαφιού.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

νικολα την κακομαθαινεις τρελε
μετα θα σου ζηταει κανα τρικυκλο και θα τρεχεις

Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το μονο που καταστρεφει τη σεξουαλικη ζωη ειναι το μονιμο μουνι, ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο. Απλα δεν δουλευει.
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τη δουλεια.

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τι εννοεις συντροφε με αυτο ? Οτι αντι για το σπιτι σου ή το ξενοδοχειο την πας σε καταληψεις για να την πηδηξεις την γκομενα ?

ότι κατεβαίνουμε μαζί σε πορείες πάμε μαζί σε διάφορα φεστιβάλ (αντιρατσιστικό ,πολιτικά,της κνε) στέκια αλληλεγγύης, συζητήσεις, συνελεύσεις σε πολυτεχνείο
και για να την πηδήξω απλά την φέρνω σπίτι μου τι ποιο φυσιολογικό

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Νικόλα, αυτά πρέπει να είναι πολύ διεγερτικά για τα γκομενέτα.  :erection: :erection:

Ο συνδυασμός μυρωδιάς φαγητίλας από το τάπερ και μασχαλίλας από τον διπλανό πάκη πρέπει να υγραίνει τα μουνάκια τους στο άψε σβήσε  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom