Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Όχι, απλά θέλω να δω αν είναι.Σα τα μούτρα σου θέλεις να τον κάνεις;
Όχι, απλά θέλω να δω αν είναι.Σα τα μούτρα σου θέλεις να τον κάνεις;
Α όχι. Ποτέ δεν έχω ερωτευτεί έτσι. Έχω ερωτευτεί 2-3 φορές για μεγάλο διάστημα όμωςΑν ερωτευεσθε πολλάκις, σφόδρα και για μικρό χρονικό διάστημα 1-2 ωρών...
ΣώθηκεςΟμολογώ πως έχω υπάρξει ακραίος αισθηματίας - ιδιότητα που δεν μου βγήκε σε καλό τις περισσότερες φορές. Ήρθα εδώ για να βρω ισορροπίες.
Ομολογώ πως έχω υπάρξει ακραίος αισθηματίας - ιδιότητα που δεν μου βγήκε σε καλό τις περισσότερες φορές. Ήρθα εδώ για να βρω ισορροπίες.
Μάλιστα. Καλά το πάτε βλέπω. Δικός μου ήσαστε.Α όχι. Ποτέ δεν έχω ερωτευτεί έτσι. Έχω ερωτευτεί 2-3 φορές για μεγάλο διάστημα όμως
Χαχαχαχαχα, αυτοί οι Γιαπωνέζοι, ότι μαλακια μπορείς να σκεφτείς την κάνουν.Σου βρήκα δουλειά
Εάν σας πω ότι το σκέφτηκα πρόσφατα σε άλλο νήμα, από σχόλιό σας, ότι είμαστε ομοιοπαθείς, θα το πιστέψετε;Είστε επικίνδυνος για την υγείαν σας...
Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και ξέρω
Φρόντισε να κόψεις τα ημεροπερπατήματα εσύ...Νέες αφίξεις βλέπω. Κύριε Βαλτεπούδρα, καλώσήλθατε. Μια ερώτηση μόνο. Από αγαπουλίαση πως πάμε;
Καλησπέρα στο νήμα.
Νάτος...Μάλιστα. Καλά το πάτε βλέπω. Δικός μου ήσαστε.
Κατά τα άλλα επιτρέψτε μου να σας συστήσω τα μέλη του νήματος. Με δυο κουβέντες. Όλοι εδώ μέσα γαμάνε. Το τι λένε, το τι κλάμα πέφτει, μην δίνετε σημασία. Ο μόνος που δεν γαμάει και το εργαλείο του πιάνει τζάμπα χώρο στο σώβρακο, είμαι εγώ.
Σας το λέω, είμαστε, ή έστω, ας πω ότι η υγεία μου κινδύνευσε από την προαναφερόμενη αιτία πολύ πρόσφατα. Για την δική σας δεν ξέρω.Εχω πίστη στους ανθρώπους γενικότερα (αλήθεια) γι συτό και ίσως φάω το κεφάλι μου...(θα δειξει το μέλλον).
Σας πιστευω, γιατι όχι?
Καλησπέρα και σε σένα.Φρόντισε να κόψεις τα ημεροπερπατήματα εσύ...
Νάτος...
Το παίζεις και αθώος τώρα?
Πάλι κλαίγεσαι βρε σουπιά στην πρώτη σελίδα οι μισές κριτικές δικές σου είναιΜάλιστα. Καλά το πάτε βλέπω. Δικός μου ήσαστε.
Κατά τα άλλα επιτρέψτε μου να σας συστήσω τα μέλη του νήματος. Με δυο κουβέντες. Όλοι εδώ μέσα γαμάνε. Το τι λένε, το τι κλάμα πέφτει, μην δίνετε σημασία. Ο μόνος που δεν γαμάει και το εργαλείο του πιάνει τζάμπα χώρο στο σώβρακο, είμαι εγώ.
Τα έχουμε ξανα πει, πονεμένη ιστορία μην τα ξανά λέμε.Πάλι κλαίγεσαι βρε σουπιά στην πρώτη σελίδα οι μισές κριτικές δικές σου είναι
Άσε που έχω βάσιμες υποψίες ότι Σύντομα θα ξαναδούμε κριτική σουΤα έχουμε ξανα πει, πονεμένη ιστορία μην τα ξανά λέμε.
Ε, πάλι το τσογλάνι θα έχει βουτήξει χρήμα από το κομπόδεμα του μπάρμπα του και θα έχει χακάρει τον υπολογιστή μου.Άσε που έχω βάσιμες υποψίες ότι Σύντομα θα ξαναδούμε κρητική σου
Καλησπέρα κ. Zebu. Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Ερωτάτε εάν είμαι αισθηματίας;
Δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα και πήγα κάποιες σελίδες πίσω μέχρι που βρήκα την τελευταία εμφάνισή της. Αλλά και πάλι δεν κατάλαβα, χαχαΘα σας πούνε , Don't Worry ,
Πάντος , πρόσεχε , δεν είναι αυτό που μπορεί να φαντάζεστε
Πονηρούληηηηηη ,Αυτή η κ. Έρη πολύ mystérieuse είναι. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω.