Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ο κ. Wired είπε κάτι...
Δεν έχω γκόμενα. Έχετε κάποια να μου γνωρίσετε;;;
Πρόσφατα έχασα τη δική μου και βρέθηκα εδώ ίνα πνίξω τον καημό μου αλλά εργάζομαι σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Πιθανολογώ ότι θα επιστρέψει και πολλές φίλες της είναι μπουκιά και συχώριο.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Πρόσφατα έχασα τη δική μου και βρέθηκα εδώ ίνα πνίξω τον καημό μου αλλά εργάζομαι σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Πιθανολογώ ότι θα επιστρέψει και πολλές φίλες της είναι μπουκιά και συχώριο.
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και εσείς κύριε πιστεύω ότι σιγανό ποταμάκι είστε. Ευτυχώς που το νήμα έχει τον τρόπο να λυτρώνει τα μέλη του και υπάρχουν αυτοκαταδόσεις ή κανονικές καταδόσεις. Όλο και κάποιος φίλος θα βρεθεί να σε καρφώσει.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και εσείς κύριε πιστεύω ότι σιγανό ποταμάκι είστε. Ευτυχώς που το νήμα έχει τον τρόπο να λυτρώνει τα μέλη του και υπάρχουν αυτοκαταδόσεις ή κανονικές καταδόσεις. Όλο και κάποιος φίλος θα βρεθεί να σε καρφώσει.

Ρε λες να βρούμε γκόμενες αλήθεια???

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Για την ώρα , μελαγχολικός ων, θύω κατά κόρον εις τον Βάκχον κατά μόνας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όταν κάτι φεύγει, δεν είναι ίδιο όταν και αν επιστρέψει.
Παρόλα αυτά αν έχετε κάποια φίλη, να μου την γνωρίσετε μήπως και βγάλω γκόμενα. Βεβαίως θα είναι κομμουνιστοσυμμορίτισα αφού είναι φίλη σας αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Όταν κάτι φεύγει, δεν είναι ίδιο όταν και αν επιστρέψει.
Παρόλα αυτά αν έχετε κάποια φίλη, να μου την γνωρίσετε μήπως και βγάλω γκόμενα. Βεβαίως θα είναι κομμουνιστοσυμμορίτισα αφού είναι φίλη σας αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Μην της μιλήσετε για τον Λεόν Τρότσκι τότε, υπάρχουν πολλά θέματα προς συζήτηση. Θα ενημερώσω μόλις έχω αποτελέσματα

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλά...
Θα το χτυπάτε το κεφάλι σας εις το Κεφάλαιον του Μαρξ ...
Ποτέ δεν υπήρξα μαρξιστής, άλλωστε δεν ζητάω πολλά. Δεύτερος ήμουν, αναπληρωματικός, που έπαιζα κάθε εβδομάδα όμως και αυτό το βολικό ρόλο επιζητά να μου δώσει πάλι.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Για την ώρα , μελαγχολικός ων, θύω κατά κόρον εις τον Βάκχον κατά μόνας
Αγαπητέ φιλικά στο λέω μην μπαίνεις πολύ πρωί εδώ αν ο Γέροτράγος αρχίσει και ποστάρει τις σάπιες μπορεί να μείνεις επί τόπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα μου τις γνωρίσετε αυτές τις δύο;;;;
Μπορώ να σας γνωρίσω τον γέροτράγο Αρκεί να βρείτε καθρέφτη και να κοιταχτείτε

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αγαπητέ φιλικά στο λέω μην μπαίνεις πολύ πρωί εδώ αν ο Γέροτράγος αρχίσει και ποστάρει τις σάπιες μπορεί να μείνεις επί τόπου
μετά τις 9 το βράδυ όταν είμαι σπίτι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ποτέ δεν υπήρξα μαρξιστής, άλλωστε δεν ζητάω πολλά. Δεύτερος ήμουν, αναπληρωματικός, που έπαιζα κάθε εβδομάδα όμως και αυτό το βολικό ρόλο επιζητά να μου δώσει πάλι.
Σύνθετον το θέμα σας.
Ή όλα ή τίποτε.
Οτιδήποτε άλλο έλκει ως παράνομον, δεν ικανοποιεί όμως.
Βεβαίως σεις οι Κομμουνισταί είσθε περίεργοι. Δεν βλέπετε τον κ. karelis69;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom