ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Καλό Πάσχα!
Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!
Εγω λεω να γυρισεις πισω στο κοσμο σου αφου εχεις βαλει και φωτο εξωγηινου.Αρκετά.
Πήρατε και με το παραπάνω την δημοσιότητα που σας αναλογούσε από το νήμα μας.
Δεν είστε αρεστός σ΄ εμάς. Δεν μας κάνετε. Δεν σας θέλουμε.
Σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας.
Στο καλό!
Γέροντες σας εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Φίλε ΔιομηδηΚαλό Πάσχα.
Καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία.
Τα δύσκολα πέρασαν τα δυσκολότερα έρχονται........
Καλή Ανάσταση αγαπητέ ΆγιεΚαλησπέρα σας, χρόνια σας πολλά και, Καλή Ανάσταση.
Με αφορμή ένα ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στο παρόν νήμα τα ξημερώματα, καθώς και κάποια επίσης ατυχή σχόλια που αναρτήθηκαν μετά στο νήμα "Φύλλο Μηδέν", αισθάνομαι το χρέος να λάβω θέση και να επισημάνω μερικά πράγματα, προς κάθε εμπλεκόμενο.
Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν, να επισημάνω τόσο στους εμπλεκόμενους, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:
Αξιότιμοι κύριοι & κυρίες.
Τα έχουμε γράψει τόσο στο μακρινό παρελθόν, όσο και πρόσφατα.
Οι κύριοι και οι κυρίες που συμμετέχουν στο νήμα των παππούληδων, έχουν ενημερωθεί και έχουν δεχθεί οικειοθελώς τους όποιους κανόνες και τις όποιες αρχές που (καλώς ή κακώς) διέπουν το εν λόγω νήμα. Ούτως λοιπόν και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουν αποφασίσει πως δεν επιθυμούν μέλη που, είτε δεν αποδέχονται τους κανόνες τους, είτε θα παρεκλίνουν από τις επιβεβλημένες αρχές τους. Και συνεπώς για να προστατέψουν το εν λόγω μόρφωμα, φροντίζουν επιμμελώς να το περιχαρακώσουν .
Αντιλαμβάνομαι βέβαια, πως μερικοί από υμάς έχετε κάποιες αντιρρήσεις σχετικά με την "δημοκρατικότητα" και την "ελευθερία της έκφρασης", που κατά τις προσωπικές σας άποψεις πρέπει να διέπουν όλον τον παρόντα ιστότοπο, πράγμα το οποίο και κατανοώ πλήρως.
Σε αυτό όμως το σημείο Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω , πως σε τουτον εδώ τον χώρο είμεθα φιλοξενούμενοι άπαντες. Μόνος άρχων είναι ο "Από Μηχανής Θεός". Και εφόσον αυτός αποφάσισε να επιτρέψει σε ορισμένα νήματα να έχουν το προνόμιο της περιχαράκωσης, εμάς, όσες αντιρρήσεις και αν έχουμε, δικαιολογημένες ή όχι (δεν έχει σημασία), ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
The Saint.
Καλή Ανάσταση φίλε ΒασίληΚαλό Πάσχα!
Παντα με τον καλο τον λογο.look who is talking
Του Ταρζαν;είμαι τσίτα...
Πες μου ετσι... οτι δεν εχεις τον ζαν αποψε να ξεκατινιαστεις.δυστυχώς όχι.
αυτή πέρναγε καλά...
απροσδιόριστα νεύρα...ούτε ξέρω γιατί.
και λείπει και ο ζαν στα πολιτικά...
που είναι τα υπόλοιπα παππούδια?
Στα προαύλια της Εκκλησίας...δυστυχώς όχι.
αυτή πέρναγε καλά...
απροσδιόριστα νεύρα...ούτε ξέρω γιατί.
και λείπει και ο ζαν στα πολιτικά...
που είναι τα υπόλοιπα παππούδια?
Είναι αργά πχια για θέση στον παράδεισοκλειδώνουν θέσεις στον παράδεισο?
κλειδώνουν θέσεις στον παράδεισο?
Ατιμο πράγμα η πρεσβυωπία, άτιμοΠαρων.
Δεν μπορω να τα δω. Ξαναριχτα.