troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
καλησπερα ειμαι ο Τρουμπακης....ανηψιος του νηματοθετη ?????Χαχαχαχα καλημέρα στο νήματοθετη ❤❤?
καλησπερα ειμαι ο Τρουμπακης....ανηψιος του νηματοθετη ?????Χαχαχαχα καλημέρα στο νήματοθετη ❤❤?
Φευ. Δεν θα βρούμε γκόμενα ποτέ.Η ζωή είναι άδικη και σκληρή, κύριε.
Ησυχία, παιδί μου.παει θα γεμισουμε σαλια τωρα....
ΦευΦευ. Δεν θα βρούμε γκόμενα ποτέ.
Δεν είμαι θείος σας και δεν είσθε ανεψιός μου!καλησπερα ειμαι ο Τρουμπακης....ανηψιος του νηματοθετη ?????
Και εγώ είμαι ο ανηψιος του Ροκφέλερ.καλησπερα ειμαι ο Τρουμπακης....ανηψιος του νηματοθετη ?????
Με ζηλεύετε, ε;;;Τέτοιο κορμί τι του βρήκες του γεροτράγου?
Το κορίτσι περιμένει μια καλή κουβέντα! Κάτι να της κεντρίσετε το ενδιαφέρον; Τι είναι τούτος;Ησυχία, παιδί μου.
Πρέπει να κάνω καμάκι τώρα!
Εάν βγάλετε γκόμενα όλοι σας ζηλεύουν κύριε στο παρόν νήμα!Με ζηλεύετε, ε;;;
Δώστε του μια 300ρου, να πάει να πάρει την λαμπάδα του, να σας αφήσει ήσυχο, νά δεί και το κορίτσι τί λαρτζ είσαστε.Ησυχία, παιδί μου.
Πρέπει να κάνω καμάκι τώρα!
Ανακοπή και εγκεφαλικό ταυτόχροναΔώστε του μια 300ρου, να πάει να πάρει την λαμπάδα του, να σας αφήσει ήσυχο, νά δεί και το κορίτσι τί λαρτζ είσαστε.
ειθεΔώστε του μια 300ρου, να πάει να πάρει την λαμπάδα του, να σας αφήσει ήσυχο, νά δεί και το κορίτσι τί λαρτζ είσαστε.
Θέλετε να αυτοκτονήσω;;;Δώστε του μια 300ρου, να πάει να πάρει την λαμπάδα του, να σας αφήσει ήσυχο, νά δεί και το κορίτσι τί λαρτζ είσαστε.
Τι άλλο να του βρει μωρεΤέτοιο κορμί τι του βρήκες του γεροτράγου?
πας για βιοπορισμό βρε σαρδανάπαλε;Δυστυχώς, κυρία, ανειλημμένες υποχρεώσεις με αναγκάζουν να αποχωρήσω εκ του νήματος.
Σας ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ελπίζω να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα για να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μεγαλείο του Νηματοθέτη και επιτέλους να καταλάβουν όλοι, οι Όνοι και Χοίροι, εδώ μέσα ότι ο Νηματοθέτης μπορεί να σαγηνεύσει μία γυνή και να θεωρήσουν ως ασήμαντη λεπτομέρεια τις 7.000 χυλόπιτες που ο Νηματοθέτης έχει έως σήμερα φάει.
Κατά τα λοιπά αγνοήστε όλους τους υπόλοιπους στο νήμα και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στο Νηματοθέτη. Το αξίζει!
μολις ακουσε για 300ρου την πουλεψε με την μια θειε καρελη μουΑνακοπή και εγκεφαλικό ταυτόχρονα
πας να γαμησεις?Δυστυχώς, κυρία, ανειλημμένες υποχρεώσεις με αναγκάζουν να αποχωρήσω εκ του νήματος.
Σας ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ελπίζω να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα για να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μεγαλείο του Νηματοθέτη και επιτέλους να καταλάβουν όλοι, οι Όνοι και Χοίροι, εδώ μέσα ότι ο Νηματοθέτης μπορεί να σαγηνεύσει μία γυνή και να θεωρήσουν ως ασήμαντη λεπτομέρεια τις 7.000 χυλόπιτες που ο Νηματοθέτης έχει έως σήμερα φάει.
Κατά τα λοιπά αγνοήστε όλους τους υπόλοιπους στο νήμα και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στο Νηματοθέτη. Το αξίζει!
μακάρι να βρεθεί καμία να του τα ξεκοκαλήσει του σπαγγοραμένου