Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Οι Σέρβες δεν δίνουν φιλιά, όπως θα σας διαβεβαιώσει και ο κομμουνιστοσυμμορίτης, κ. karelis69.

Χωρίς φιλια δεν

Οι Σέρβες δεν δίνουν φιλιά, όπως θα σας διαβεβαιώσει και ο κομμουνιστοσυμμορίτης, κ. karelis69.
Μελος του νήματος που απότυχε να περάσει τα διόδια![]()
![]()
![]()
Κοιτάξτε, κύριε.Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο αυτό για να αξιολογείτε καλύτερα τις χυλόπιτες που θα τρώτε εφεξής
Μετά την ανάγνωση θα σας παρακαλούσα να δώσετε έναν βαθμό στην χυλόπιτα της Κατερινιως
![]()
10 παραδοσιακές αλλά και εμπνευσμένες συνταγές με χυλοπίτες - cantina.protothema.gr
Είναι το πλέον παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό, που φτιάχνεται σε όλη την Ελλάδα από μικρές οικοτεχνίες και βιοτεχνίες, συνεταιρισμούς αλλά και από κάποιες νοικοκυρές στο σπίτι τους που το προορίζουν για οικογενειακή χρήση. Οι συνταγές με χυλοπίτες δε, η μία καλύτερη από την άλλη.www.olivemagazine.gr
Είθε η σοφια του νηματοθετη να μεταλαμπαδευτει στη πλεμπα του νήματος. Δωρεάν ουδέν παρέχομεν!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο νήμα!!!!
Είθε η σοφια του νηματοθετη να μεταλαμπαδευτει στη πλεμπα του νήματος
Είθε τα γκομενακια του να γίνουν και δικά μας
Είθε οι κουρουπες με τις λίρες που έχει να εισέλθουν στο φιλόπτωχο ταμείο του νήματος
Είθε ο αγαπητος αδελφος τρουμπακης να γίνει ανιψιός του
Είθε τα «ναυάγια» του νήματος να πλεύσουν ξανά
Είθε τα σαπια να ξαναγίνουν αγουριδες
Είθε τα 8ποντα μας να γίνουν 18ποντα
![]()
Το κατάλαβα και εγώ όταν είδα τα μακαρόνιαΚοιτάξτε, κύριε.
Άλλο είναι η χυλόπιτα και άλλο η χυλοπίτα. Κατανοώ όμως την άγνοιά σας επειδή είσθε μέλος της πλέμπας και επειδή ο Νηματοθέτης είναι μεγαλόκαρδος εν τη Σοφία Του!
Παρόλα αυτά θα απαντήσω εις το ερώτημά σας.
Στην χυλόπιτα που έφαγα από την Κατερίνα δίνω βαθμολογία 10/10! Εισέπραξα την απόλυτη περιφρόνηση και αδιαφορία της. Ούτε για τα τυπικά δεν βρήκε δύο λόγια να μου πει.
Τέλος πάντων ... αυτή χάνει. Που θα βρει άλλον συνταξιούχο του ΟΓΑ, που θα της παρέχει τόση μεγάλη οικονομική ασφάλεια. Ας παιδεύεται στο μεροκάματο.
Φευ!
Ας είναι και Σέρβες ...
![]()
Καλημέρα σας κύριε.
![]()
Καλησπέρα κύριοι, θα συμφωνήσω με το νηματοθέτη. Η γνώμη μου γενικά, και μετά απο αρκετό ... διάβασμα σχετικά με το αντικέιμενο είναι πως οι Σέρβες δεν είναι γεννημένες για εταίρες, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ας μην το αναλύσουμε. Η συγκεκριμένη κορασίδα δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη και ο Νηματοθέτης ως "πάλιουρας" το γνωρίζει. Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και δυστυχώς δεν έπεισε σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις, για τις οποίες χαίρομαι, οι οποίες πήραν αυτό που ήθελαν και πέρασαν καλά, όπως εσείς. Φευ! ημείς αποτύχαμε λόγω μεγέθους πρωτίστως και ανυπαρξίας θετικών στοιχείων που να μπορούν να έλξουν μια γυναίκα έστω και εταίρα!Οι Σέρβες δεν δίνουν φιλιά, όπως θα σας διαβεβαιώσει και ο κομμουνιστοσυμμορίτης, κ. karelis69.
Η ζωή είναι σκληρή και άδικη, κύριε.—————
Τα λόγια σας για το Κατερινιω ειτω σκληρά![]()
Σοφόν το σαφές![]()
Χωρίς φιλια δεν
![]()
![]()
Καλησπέρα κύριοι, θα συμφωνήσω με το νηματοθέτη. Η γνώμη μου γενικά, και μετά απο αρκετό ... διάβασμα σχετικά με το αντικέιμενο είναι πως οι Σέρβες δεν είναι γεννημένες για εταίρες, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ας μην το αναλύσουμε. Η συγκεκριμένη κορασίδα δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη και ο Νηματοθέτης ως "πάλιουρας" το γνωρίζει. Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και δυστυχώς δεν έπεισε σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις, για τις οποίες χαίρομαι, οι οποίες πήραν αυτό που ήθελαν και πέρασαν καλά, όπως εσείς. Φευ! ημείς αποτύχαμε λόγω μεγέθους πρωτίστως και ανυπαρξίας θετικών στοιχείων που να μπορούν να έλξουν μια γυναίκα έστω και εταίρα!
Είθε η σοφια του νηματοθετη να μεταλαμπαδευτει στη πλεμπα του νήματος. Δωρεάν ουδέν παρέχομεν!
Είθε τα γκομενακια του να γίνουν και δικά μας. Δεν υπάρχουν!
Είθε οι κουρουπες με τις λίρες που έχει να εισέλθουν στο φιλόπτωχο ταμείο του νήματος . Αγκαλιά μ΄ αυτές θα με θάψουν.
Είθε ο αγαπητος αδελφος τρουμπακης να γίνει ανιψιός του. Ούτε στο αγελαδοκούρεμα!
Είθε τα «ναυάγια» του νήματος να πλεύσουν ξανά. Μια χαρά πλέουν και καταπλέουν!
Είθε τα σαπια να ξαναγίνουν αγουριδες . Όταν αποκτήσετε αισθητική, το ξανασυζητάμε.
Είθε τα 8ποντα μας να γίνουν 18ποντα . Είθε!
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους ναυαγούς. Είθε εντός της καινούργιας νηματικης χρονιάς, να βρούμε "ναυαγοσωστικό" να μας σώσει.
Κάποιες τις προτιμώστο «ώριμο» τους...
Λέτε να εχω παθει blizardeyeiasi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φευ, παιδί μου!
Κάποιες τις προτιμώστο «ώριμο» τους...
Λέτε να εχω παθει blizardeyeiasi![]()
![]()
![]()
![]()