borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 5.696
Και που να δείς τι έπεται... Υπομονή..και αυτοσυγκράτηση... Καλημέρα..
Και που να δείς τι έπεται... Υπομονή..και αυτοσυγκράτηση... Καλημέρα..
είχα καιρό να τον δω επι το έργονΟ παλιός καλός Ανακριτής μας!
Μέχρι το πέρας της σαιζόν, στα προαναφερθέντα αδικήματα, θα προστεθεί και η ασέλγεια σε ασπρόμαυρα οπίσθια σε βαθμό κακουργήματος...[size=30pt]Ποδοσφαιριστής Σεμέδο.[/size]
[size=20pt]Είναι έξω με αναστολή και σε αναμονή δίκης καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυματισμό, απειλή, παράνομη κράτηση, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία.[/size]
Ζήτω ο Πρόεδρος Βαγγέλας!
Υ.Γ. Θα ευθυμήσει και η ποικιλόχρους αιξ φέτος!
Οι της 5ης..είναι βρέφη ακόμη.. Καλημέρα..Καλημέρα καλημέρα στην πέμπτη ηλικία!
Ευτυχώς έχω την νοσοκόμα δίπλα μου..να ελέγχει το οξυγόνο.. Καλημέρα..καλημέρα στα αναπνέοντα λείψανα
Μάλλον έχετε δίκιο!Οι της 5ης..είναι βρέφη ακόμη.. Καλημέρα..
Ok, ας αρχίσει η επανάσταση. Στα όπλα
Μία ακόμη σφαγή στασιαστών θα ακολουθήσει!
καλημέρα αγαπητέ!Ευτυχώς έχω την νοσοκόμα δίπλα μου..να ελέγχει το οξυγόνο.. Καλημέρα..
Βλέπω πάντως ότι οι επιτροπές του νήματος λειτουργούν κανονικά,το ανακριτικό έργοη ανακριτική σφαγή συνεχίζει ακάθεκτη!
Δεν θα το αποκαλούσα σφαγή, άλλωστε οι επιθέσεις στο νήμα από 5 -6 γνωστά κουταβάκια είναι συνεχείς! Χρειάζεται επαγρύπνηση!Συμφωνώ μαζί σας
Αγαπάμε +ΠολωνίαΔιάμετρο Πολωνεζικο καθαρόαιμο. Τι τραβάω ο πουστης.
[size=30pt]Ποδοσφαιριστής Σεμέδο.[/size]
[size=20pt]Είναι έξω με αναστολή και σε αναμονή δίκης καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυματισμό, απειλή, παράνομη κράτηση, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία.[/size]
Ζήτω ο Πρόεδρος Βαγγέλας!
Υ.Γ. Θα ευθυμήσει και η ποικιλόχρους αιξ φέτος!
να χαιρεστε τον ανακριτη σας, και το νημα σας,περαστικα σας!
θα εξοντώνει τους αντιπάλους, στην κυριολεξία όμως!
θα συνεργασθεί και με τον θείο τρουμπ που τσιμεντώνει και θα γίνει μεγάλο πανηγύρι...
1 παιχνίδι και 3(...-4-5-...) κηδείες, εικόνες από το μέλλον!