Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
για λεγε,περναω παλι περιοδευων?Να γδυθω για εξεταση,ειπα μια καλημερα,γιατι ηλικιακα,μουνολογικα,ποδοσφαιρικα,αλιευτικα,και ενεκα του αγαπητου μου κουμπαρου,νομιζα πως εδω ταιριαζα.Αφου ενοχλω,παιρνω την πληγωμενη μου ψυχη,το μαραμενο μου πεος,και αποχωρω.Συγνωμη για την ενοχληση. >:(
Αγαπητέ δεν σε διώχνει κανείς, απλά υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις εάν έχεις την επιθυμία να ταιριάξεις όπως λες. Αν διαβάσεις λίγο πιο πολύ, θα δεις ότι ο νηματοθέτης και ο ανακριτής τεστάρουν τους υποψήφιους και ανάλογα με τις απαντήσεις τους γίνεται κάποιος ή όχι αποδεκτός. Εάν το αποφασίσεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία. Εάν όχι, θα τα λέμε σε άλλες σελίδες πλην αυτής :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
για λεγε,περναω παλι περιοδευων?Να γδυθω για εξεταση,ειπα μια καλημερα,γιατι ηλικιακα,μουνολογικα,ποδοσφαιρικα,αλιευτικα,και ενεκα του αγαπητου μου κουμπαρου,νομιζα πως εδω ταιριαζα.Αφου ενοχλω,παιρνω την πληγωμενη μου ψυχη,το μαραμενο μου πεος,και αποχωρω.Συγνωμη για την ενοχληση. >:(

Καλησπέρα σας. Τι εστί "αγαπητός κουμπάρος" και τι ενδεχομένως σχέση έχει με το παρόν νήμα, ώστε να σας
κάνει να πιστεύετε ότι εδώ έχετε θέση;

Επίσης, θα εκτιμούσα δεόντως αν κάνατε έναν κόπο να μας εξηγήσετε, πώς συμβαδίζει η παραπάνω ηλικιακή σας δήλωση
(σε σχέση με νήμα υπερηλίκων) με την δήλωση που κάνατε εχτές στις 22:10 στο νήμα της φιλτάτης κ. Χατζή:

"...Εγω,εξαιτιας του νεαρου της ηλικιας μου..."   :knuppel:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.945
Πόντοι
3.656
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ο σεβαστος iuakoya,ειναι ο ψηφιακος μου κουμπαρος,με μια κορασιδα,σε καποιο αλλο νημα,επισης ειναι μελλος στο παρων νημα,επιπροσθετως εχω την εντυπωση οτι ταιριαζω ηλικιακα (49 yo),και νομιζω πως μπορω να εχω μια θετικη συνεισφορα,στον ιερο αγωνα σας,της καταγραφης,λατρειας,του ωραιου φυλου βεβαιως βεβαιως.Θα ειμαι στην διαθεση σας,για καθε διευκρινηση η αρρωγη σε περιπτωση που χρειστει.Μετα τιμης papoulis 69.

Κακώς νομίζετε ότι ταιριάζετε τουλάχιστον ηλικιακά εδώ μέσα, όταν ο μέσος όρος μας είναι πολύ πάνω
από τον (σχεδόν) μισό αιώνα ζωής στον οποίο αναφέρεστε.
Υπάρχουν, ωστόσο, και αρκετοί ακόμα παράγοντες που με υποχρεώνουν να είμαι επιφυλακτικός μαζί σας.
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το γεγονός ότι στο παρόν νήμα, πίσω από τα ψηφιακά προφίλς, βρίσκονται
αληθινές και δυνατές φιλίες και διαπροσωπικές σχέσεις αληθινών ανθρώπων της αληθινής ζωής.
Συνεπώς, τα περί "ψηφιακού κουμπάρου" που τάχα επικαλείστε, δεν έχουν θέση στο παρόν νήμα.
Αν ο φίλτατος κ. iuakoya ή όποιος άλλος φερόμενος ως "γαμπρός, κουνιάδος, συμπέθερος, εξάδελφος κλπ."
εκ του νήματός μας, είχε λόγους να εγγυηθεί προσωπικά για εσάς, αυτό θα είχε ήδη γίνει γνωστό, σε εμένα
προσωπικά καθώς και προκαταβολικά στον σεβαστό μας λειψανοθέτη.

Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσα να εξέλθετε ήσυχα από το γηροκομείο μας, στο οποίο διαβιούν
αληθινοί παππούληδες και ταλαίπωροι απόμαχοι της ζωής. Υπάρχουν άλλα νήματα στα οποία μπορείτε
να κάνετε παιχνίδι με την άνεσή σας.

Το γεγονός, τέλος, ότι γράφετε συνεχώς ατονικά, έρχεται επιπλέον σε αντίθεση και με την αισθητική μας.

Καλό σας βράδυ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.583
Πόντοι
19.795
διμετρο ρε,τρεμουλα σε πιανει μολις δεις μουνι  :2funny:
Εγω καλα το εγραψα. Το κινητο παθαινει ταρακουλο και γραφει οτι θελει. Ασε που οταν δει καμμια μουναρα θολωνει το ματι του και δεν βγαζει καλες φωτο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.583
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• IMG_20190627_141951435~2.jpg
    IMG_20190627_141951435~2.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 18
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε καθε περιπτωση η αποφαση σας ειναι σεβαστη.Ομως δεν ημουν σε θεση να γνωριζω,τις ιδιαιτεροτητες,του club,και θα επρεπε να ηταν εμφανως κλειστο.Καλο σας βραδυ.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Εντούτοις, επιτρέψτε μου να έχω μια σοβαρή αντίρρηση
για το κατά πόσον το νήμα μας είναι κλειστό ή απλώς ανοιχτό υπό προϋποθέσεις, σε όσους
έχουν δυνητικά τα χαρακτηριστικά εκείνα για να συμμετέχουν στην παρέα μας.
Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα αξιόλογων μελών, με θετική παρουσία εδώ μέσα, που έγιναν δεκτοί έπειτα από αξιολόγηση,
και εισήλθαν στην παρέα μόλις πρόσφατα. Συνεπώς, δεν έχετε δίκιο στην κρίση σας. Εν πάση περιπτώσει,
στο καλό και υγιαίνετε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Κακώς νομίζετε ότι ταιριάζετε τουλάχιστον ηλικιακά εδώ μέσα, όταν ο μέσος όρος μας είναι πολύ πάνω
από τον (σχεδόν) μισό αιώνα ζωής στον οποίο αναφέρεστε.
Υπάρχουν, ωστόσο, και αρκετοί ακόμα παράγοντες που με υποχρεώνουν να είμαι επιφυλακτικός μαζί σας.
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το γεγονός ότι στο παρόν νήμα, πίσω από τα ψηφιακά προφίλς, βρίσκονται
αληθινές και δυνατές φιλίες και διαπροσωπικές σχέσεις αληθινών ανθρώπων της αληθινής ζωής.
Συνεπώς, τα περί "ψηφιακού κουμπάρου" που τάχα επικαλείστε, δεν έχουν θέση στο παρόν νήμα.
Αν ο φίλτατος κ. iuakoya ή όποιος άλλος φερόμενος ως "γαμπρός, κουνιάδος, συμπέθερος, εξάδελφος κλπ."
εκ του νήματός μας, είχε λόγους να εγγυηθεί προσωπικά για εσάς, αυτό θα είχε ήδη γίνει γνωστό, σε εμένα
προσωπικά καθώς και προκαταβολικά στον σεβαστό μας λειψανοθέτη.

Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσα να εξέλθετε ήσυχα από το γηροκομείο μας, στο οποίο διαβιούν
αληθινοί παππούληδες και ταλαίπωροι απόμαχοι της ζωής. Υπάρχουν άλλα νήματα στα οποία μπορείτε
να κάνετε παιχνίδι με την άνεσή σας.

Το γεγονός, τέλος, ότι γράφετε συνεχώς ατονικά, έρχεται επιπλέον σε αντίθεση και με την αισθητική μας.

Καλό σας βράδυ.

Ο παλιός καλός Ανακριτής μας!  :worship:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Τι τραβάς κι εσύ Κωλό-γερε, μέσα στο κατακαλόκαιρο.... :helpplea:

Τι τραβάει ο δόλιος...!!!
Από το ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο άλλο τρέχει. Ευτυχώς που έχουν κλιματισμό ...  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, ποπολάροι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
[size=30pt]Ποδοσφαιριστής Σεμέδο.[/size]
[size=20pt]Είναι έξω με αναστολή και σε αναμονή δίκης καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυματισμό, απειλή, παράνομη κράτηση, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία.[/size]
Ζήτω ο Πρόεδρος Βαγγέλας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Θα ευθυμήσει και η ποικιλόχρους αιξ φέτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom