iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Συμπάσχω αγαπητέ...Διάμετρο Πολωνεζικο καθαρόαιμο. Τι τραβάω ο πουστης.
Συμπάσχω αγαπητέ...Διάμετρο Πολωνεζικο καθαρόαιμο. Τι τραβάω ο πουστης.
διμετρο ρε,τρεμουλα σε πιανει μολις δεις μουνιΔιάμετρο Πολωνεζικο καθαρόαιμο. Τι τραβάω ο πουστης.
διμετρο ρε,τρεμουλα σε πιανει μολις δεις μουνι
Αγαπητέ δεν σε διώχνει κανείς, απλά υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις εάν έχεις την επιθυμία να ταιριάξεις όπως λες. Αν διαβάσεις λίγο πιο πολύ, θα δεις ότι ο νηματοθέτης και ο ανακριτής τεστάρουν τους υποψήφιους και ανάλογα με τις απαντήσεις τους γίνεται κάποιος ή όχι αποδεκτός. Εάν το αποφασίσεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία. Εάν όχι, θα τα λέμε σε άλλες σελίδες πλην αυτήςγια λεγε,περναω παλι περιοδευων?Να γδυθω για εξεταση,ειπα μια καλημερα,γιατι ηλικιακα,μουνολογικα,ποδοσφαιρικα,αλιευτικα,και ενεκα του αγαπητου μου κουμπαρου,νομιζα πως εδω ταιριαζα.Αφου ενοχλω,παιρνω την πληγωμενη μου ψυχη,το μαραμενο μου πεος,και αποχωρω.Συγνωμη για την ενοχληση. >
Εδώ στο νήμα φυσικά. Θα σας ενημερώσει με παράθεση σύντομα ο κύριος Ποπώφ...που δινουν εξετασεις ?
για λεγε,περναω παλι περιοδευων?Να γδυθω για εξεταση,ειπα μια καλημερα,γιατι ηλικιακα,μουνολογικα,ποδοσφαιρικα,αλιευτικα,και ενεκα του αγαπητου μου κουμπαρου,νομιζα πως εδω ταιριαζα.Αφου ενοχλω,παιρνω την πληγωμενη μου ψυχη,το μαραμενο μου πεος,και αποχωρω.Συγνωμη για την ενοχληση. >
Όλοι στον Αγιασμό κατά του Φλοιοφάγου εντόμου!
ο σεβαστος iuakoya,ειναι ο ψηφιακος μου κουμπαρος,με μια κορασιδα,σε καποιο αλλο νημα,επισης ειναι μελλος στο παρων νημα,επιπροσθετως εχω την εντυπωση οτι ταιριαζω ηλικιακα (49 yo),και νομιζω πως μπορω να εχω μια θετικη συνεισφορα,στον ιερο αγωνα σας,της καταγραφης,λατρειας,του ωραιου φυλου βεβαιως βεβαιως.Θα ειμαι στην διαθεση σας,για καθε διευκρινηση η αρρωγη σε περιπτωση που χρειστει.Μετα τιμης papoulis 69.
Εγω καλα το εγραψα. Το κινητο παθαινει ταρακουλο και γραφει οτι θελει. Ασε που οταν δει καμμια μουναρα θολωνει το ματι του και δεν βγαζει καλες φωτο.διμετρο ρε,τρεμουλα σε πιανει μολις δεις μουνι
Σε καθε περιπτωση η αποφαση σας ειναι σεβαστη.Ομως δεν ημουν σε θεση να γνωριζω,τις ιδιαιτεροτητες,του club,και θα επρεπε να ηταν εμφανως κλειστο.Καλο σας βραδυ.
Τι τραβάς κι εσύ Κωλό-γερε, μέσα στο κατακαλόκαιρο....
Νομίζω είναι ευκαιρία, να ξεκινήσει νέο πραξικόπημα στο νήμα!
Η επανάσταση αναβάλλεται λόγω υψηλών θερμοκρασιών ή ανειλημμένων υποχρεώσεων
Κακώς νομίζετε ότι ταιριάζετε τουλάχιστον ηλικιακά εδώ μέσα, όταν ο μέσος όρος μας είναι πολύ πάνω
από τον (σχεδόν) μισό αιώνα ζωής στον οποίο αναφέρεστε.
Υπάρχουν, ωστόσο, και αρκετοί ακόμα παράγοντες που με υποχρεώνουν να είμαι επιφυλακτικός μαζί σας.
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το γεγονός ότι στο παρόν νήμα, πίσω από τα ψηφιακά προφίλς, βρίσκονται
αληθινές και δυνατές φιλίες και διαπροσωπικές σχέσεις αληθινών ανθρώπων της αληθινής ζωής.
Συνεπώς, τα περί "ψηφιακού κουμπάρου" που τάχα επικαλείστε, δεν έχουν θέση στο παρόν νήμα.
Αν ο φίλτατος κ. iuakoya ή όποιος άλλος φερόμενος ως "γαμπρός, κουνιάδος, συμπέθερος, εξάδελφος κλπ."
εκ του νήματός μας, είχε λόγους να εγγυηθεί προσωπικά για εσάς, αυτό θα είχε ήδη γίνει γνωστό, σε εμένα
προσωπικά καθώς και προκαταβολικά στον σεβαστό μας λειψανοθέτη.
Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσα να εξέλθετε ήσυχα από το γηροκομείο μας, στο οποίο διαβιούν
αληθινοί παππούληδες και ταλαίπωροι απόμαχοι της ζωής. Υπάρχουν άλλα νήματα στα οποία μπορείτε
να κάνετε παιχνίδι με την άνεσή σας.
Το γεγονός, τέλος, ότι γράφετε συνεχώς ατονικά, έρχεται επιπλέον σε αντίθεση και με την αισθητική μας.
Καλό σας βράδυ.
Τι τραβάς κι εσύ Κωλό-γερε, μέσα στο κατακαλόκαιρο....