iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Καταδίδω τον κύριο psaxtiri ότι σαλιαρίζει στης κυρίας Έλενας και κινδυνεύει να καταπιεί ιατρικά εξαρτήματα. Αν σας δω και στης Μαρίας θα ζητήσω άμεση καταδίκηΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!
Καταδίδω τον κύριο psaxtiri ότι σαλιαρίζει στης κυρίας Έλενας και κινδυνεύει να καταπιεί ιατρικά εξαρτήματα. Αν σας δω και στης Μαρίας θα ζητήσω άμεση καταδίκηΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!
Είστε απόλυτα σωστός!Κίνα πηγαίνω τα τελευταία 8 χρόνια. Ταυλανδη 12. Στην αρχή νόμιζα ότι οι Κινέζες ενδιαφέρονται μόνο για τον χρήμα. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι οι πρώτη προτεραιοτητα της ζωής τους είναι η δύναμη και η κοινωνική καταξίωση, και το χρήμα είναι το μέσο για αυτά. Τα τελευταία 2 χρόνια, στις επαγγελματικές και "επαγγελματικές" συναλλαγές με δαυτες, (όσοι συναλλάσσονται με Κίνα θα ξέρουν ότι κατά 99% εκπροσωποι των Κινεζικων εταιριών είναι γυναίκες), κατάλαβα ότι όταν αντιληφθούν ότι έχεις κάποια δύναμη και κοινωνική καταξίωση, μπορούν να σε αγαπήσουν σφόδρα, ανεξάρτητα αν είσαι παντρεμενος η όχι. Εξ ου και η "βίλλα που έχω στην Σαντορίνη"
Κίνα πηγαίνω τα τελευταία 8 χρόνια. Ταυλανδη 12. Στην αρχή νόμιζα ότι οι Κινέζες ενδιαφέρονται μόνο για τον χρήμα. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι οι πρώτη προτεραιοτητα της ζωής τους είναι η δύναμη και η κοινωνική καταξίωση, και το χρήμα είναι το μέσο για αυτά. Τα τελευταία 2 χρόνια, στις επαγγελματικές και "επαγγελματικές" συναλλαγές με δαυτες, (όσοι συναλλάσσονται με Κίνα θα ξέρουν ότι κατά 99% εκπροσωποι των Κινεζικων εταιριών είναι γυναίκες), κατάλαβα ότι όταν αντιληφθούν ότι έχεις κάποια δύναμη και κοινωνική καταξίωση, μπορούν να σε αγαπήσουν σφόδρα, ανεξάρτητα αν είσαι παντρεμενος η όχι. Εξ ου και η "βίλλα που έχω στην Σαντορίνη"
οι προθέσεις μου είναι αγνές!Καταδίδω τον κύριο psaxtiri ότι σαλιαρίζει στης κυρίας Έλενας και κινδυνεύει να καταπιεί ιατρικά εξαρτήματα. Αν σας δω και στης Μαρίας θα ζητήσω άμεση καταδίκη
άλλη μια χώρα που χωρά στην καρδιά μας!Εκτός από Ρωσία αγαπάμε και Μολδαβία, τι να κάνουμε;
Και Μολδαβία και Ουκρανία.Εκτός από Ρωσία αγαπάμε και Μολδαβία, τι να κάνουμε;
Όλο το ανατολικό μπλοκΚαι Μολδαβία και Ουκρανία.
Έχετε και εσείς βίλλα στη Σαντορίνη;Είστε απόλυτα σωστός!
Είναι φυσικό βέβαια, αφού είμαστε γείτονες στο αγαπητό νησί των Κινέζων!
μα φυσικά!!Έχετε και εσείς βίλλα στη Σαντορίνη;
και ρετιρέ στην 5η λεωφόρο στο Μανχάτταν!Έχετε και εσείς βίλλα στη Σαντορίνη;
Έχετε πμΈχετε και εσείς βίλλα στη Σαντορίνη;
Και ΕΝΦΙΑ!!!μα φυσικά!!
όπως και στη Μύκονο, στην Κέρκυρα, στο Μπαλί και στο Λος Άντζελες!
Μόλις απάντησα.Έχετε πμ
Έχει ΕΝΦΙΑ στο Μπαλί και στο Μανχάταν;Και ΕΝΦΙΑ!!!
Έχει Μύκονο και Σαντορίνη και Κέρκυρα...Έχει ΕΝΦΙΑ στο Μπαλί και στο Μανχάταν;
Εγώ την βίλλα στη Σαντορίνη, την έχω σε "οφσορ". (Ανάθεμα και αν ξέρω τι είναι τούτο)Έχει Μύκονο και Σαντορίνη και Κέρκυρα...
Και πόσο είναι το δωράκι σας;καιρος να σας συστηθώ:
Αδαμάντιος Φραγκογιαλούρος,
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΔΟΕ