Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!  :woldman:
Καταδίδω τον κύριο psaxtiri ότι σαλιαρίζει στης κυρίας Έλενας και κινδυνεύει να καταπιεί ιατρικά εξαρτήματα. Αν σας δω και στης Μαρίας θα ζητήσω άμεση καταδίκη  :happy:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Κίνα πηγαίνω τα τελευταία 8 χρόνια. Ταυλανδη 12. Στην αρχή νόμιζα ότι οι Κινέζες ενδιαφέρονται μόνο για τον χρήμα. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι οι πρώτη προτεραιοτητα της ζωής τους είναι η δύναμη και η κοινωνική καταξίωση, και το χρήμα είναι το μέσο για αυτά. Τα τελευταία 2 χρόνια, στις επαγγελματικές και "επαγγελματικές" συναλλαγές με δαυτες, (όσοι συναλλάσσονται με Κίνα θα ξέρουν ότι κατά 99% εκπροσωποι των Κινεζικων εταιριών είναι γυναίκες), κατάλαβα ότι όταν αντιληφθούν ότι έχεις κάποια δύναμη και κοινωνική καταξίωση, μπορούν να σε αγαπήσουν σφόδρα, ανεξάρτητα αν είσαι παντρεμενος η όχι. Εξ ου και η "βίλλα που έχω στην Σαντορίνη"  :grin:
Είστε απόλυτα σωστός!
Είναι φυσικό βέβαια, αφού είμαστε γείτονες στο αγαπητό νησί των Κινέζων!  :2funny:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
Κίνα πηγαίνω τα τελευταία 8 χρόνια. Ταυλανδη 12. Στην αρχή νόμιζα ότι οι Κινέζες ενδιαφέρονται μόνο για τον χρήμα. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι οι πρώτη προτεραιοτητα της ζωής τους είναι η δύναμη και η κοινωνική καταξίωση, και το χρήμα είναι το μέσο για αυτά. Τα τελευταία 2 χρόνια, στις επαγγελματικές και "επαγγελματικές" συναλλαγές με δαυτες, (όσοι συναλλάσσονται με Κίνα θα ξέρουν ότι κατά 99% εκπροσωποι των Κινεζικων εταιριών είναι γυναίκες), κατάλαβα ότι όταν αντιληφθούν ότι έχεις κάποια δύναμη και κοινωνική καταξίωση, μπορούν να σε αγαπήσουν σφόδρα, ανεξάρτητα αν είσαι παντρεμενος η όχι. Εξ ου και η "βίλλα που έχω στην Σαντορίνη"  :grin:
:rockon:  :worship:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Καταδίδω τον κύριο psaxtiri ότι σαλιαρίζει στης κυρίας Έλενας και κινδυνεύει να καταπιεί ιατρικά εξαρτήματα. Αν σας δω και στης Μαρίας θα ζητήσω άμεση καταδίκη  :happy:
οι προθέσεις μου είναι αγνές!
παρατηρώ τους ξεστρατημένους για να καταδώσω!

ΜΗΝ ΕΚΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  :tickedoff:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Ντωμεταξύ, έχω ίσα με 300 που μου να ρωτάνε ΠΟΣΑ πήρε η Ιόλη για την παρτούζα...
μα πόσο μαλάκες είναι ο κόσμος ...  :jerking:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
καιρος να σας συστηθώ: