NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
θα ερθω να σε παρω με το τρίκυκλο να παμε στις πουτανεςενταξει θειε οπως θελεις...ασε με παρθενο να μην γευτω την χαρα του ερωτα :'( :'( :'(
θα ερθω να σε παρω με το τρίκυκλο να παμε στις πουτανεςενταξει θειε οπως θελεις...ασε με παρθενο να μην γευτω την χαρα του ερωτα :'( :'( :'(
θα ερθω να σε παρω με το τρίκυκλο να παμε στις πουτανες
Γεράκιον τι κάνεις? Γαμάς καθόλου?
Μην το εκχυδαΐζετε. Είναι ερωτευμένος!
Τι είναι αυτό... ΚαλημέραΓεράκιον τι κάνεις? Γαμάς καθόλου?
Μια υπερηφάνια μας εμεινε σε αυτή την ζωη... Καλημέρα...Καλημερα παππουδια περηφανα!
Και εγώ που την γεύτηκα...τι κατάλαβα... Καλημέραενταξει θειε οπως θελεις...ασε με παρθενο να μην γευτω την χαρα του ερωτα :'( :'( :'(
σκληρός και άκαρδος ...Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
Άντε ρε παλιογαμήλουλα κι εσύ. Τα διαβάσαμε και τα δικά σουΚαλημέρα στα ατίθασα νιάτα
Άντε ρε παλιογαμήλουλα κι εσύ. Τα διαβάσαμε και τα δικά σου
Φαντάσου..και πόσα είναι αυτά που δεν έχεις διαβάσει... Φρουράαααα....Άντε ρε παλιογαμήλουλα κι εσύ. Τα διαβάσαμε και τα δικά σου
Φαντάσου..και πόσα είναι αυτά που δεν έχεις διαβάσει... Φρουράαααα....
Παντού τα ίδια χάλια αγαπητέ μου.. Νά..ας πούμε εγώ είμαι σε καταστολή με υπογλώσσια...Μόνο εδώ μπορώ να πω τον πόνο μου, γιατί όπου αλλού θα με παρεξηγήσουν.
Σηκώθηκα πρωί πρωί, φρέσκος φρέσκος πριν πάω στην δουλειά, έριξα το τρεξιματακι μου γύρω στην μια ώρα για να γυμνασω λίγο την καρδιά.Πηγα στην δουλειά και με στείλανε σε σχολείο σήμερα!(στην Γερμανία μιλάμε)
Ρε τύποι, θέλω υπογλωσσιο!Πως κυκλοφορανε έτσι τα πιτσιρίκια; Έχουν γεμίσει τατού, πέταξαν τις κοιλιες οξω να φανούν τα πιρσιγκ και όλα φοράνε τα σορτσάκια που φαίνεται άνετα το κάτω μέρος του κωλομαγουλου.
Τι σκοπό έχουν τα γαμηδια, να με στείλουν στην γούρνα; Αρχίσανε ταχυπαλμιες, τα μάτια μου κοίταζαν το ταβάνι...Τι μπουρδέλα είν'αυτά; Σε τι κόσμο μεγαλώνει η νεολαία Νίκο τσαμτσικα;
Παντού τα ίδια χάλια αγαπητέ μου.. Νά..ας πούμε εγώ είμαι σε καταστολή με υπογλώσσια...