κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.591
- Πόντοι
- 19.795
Υπάγω να παρακολουθήσω την φωτογράφηση και να διαμαρτυρηθώ στην διεύθυνση.
Υπάγω να παρακολουθήσω την φωτογράφηση και να διαμαρτυρηθώ στην διεύθυνση.
Πρωι-πρωι 6 μανεκεν. Με συνεργείο φωτογράφησης. Και εμένα δεν μου είπαν τίποτα.
κατά τα άλλα, έχουν ανοίξει 3 νήματα με ειδήσεις για θανάτους!! :S :S :S :S
έχει παραγίνει νομίζω...
Μόλις απεβίωσε κώνωψ ανωφελής εντός του γραφείου μου...
Να ανοίξω νήμα;;;
ήταν κώνωψ-σελέμπριτυ?
είχε πάρει μέρος σε κάποιο ριάλιτυ?
ήταν μάγειρας?
είχε τατού-μανίκι και μούσια?
Κοινός κώνωψ ήτο.
Απεβίωσε πεινασμένος. Δεν υπήρξε ίχνος τροφής εντός του αποτυπώματος, που άφησε εις τον μάταιο τούτο κόσμο.
Κοινός κώνωψ ήτο.
Απεβίωσε πεινασμένος. Δεν υπήρξε ίχνος τροφής εντός του αποτυπώματος, που άφησε εις τον μάταιο τούτο κόσμο.
Eλπιζω να ανοιξετε νημα και οταν αποβιωσω εγω "Απεβιωσε το μελος Κωλο-γερος" Θα εισπραξετε βεβαια, τα πιο πολλα "Στ αρχιδια μας" που εχουν γραφει σε αναλογα νηματαΜόλις απεβίωσε κώνωψ ανωφελής εντός του γραφείου μου...
Να ανοίξω νήμα;;;
δεν χρειαζόταν η επιστημονική τεκμηρίωση.Δε νομίζω να ήτο άρρεν
Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση, όμως τα θηλυκά χρειάζονται και αίμα προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν και να κάνουν αβγά.
πηγή:
δεν χρειαζόταν η επιστημονική τεκμηρίωση.
το οτι επλησίασε το νηματοθέτη μας, αποδεικνείει πέραν πασης αμφιβολίας οτι ήτω ΘΥΛΙΚΟΝ!
Kαι συνεχεια παραπονιεται οτι δεν τον πλησιαζει ουτε θηλυκος κωνωψ. Κατι σαν το "Δεν υπαρχει Μαναρι" δηλ.δεν χρειαζόταν η επιστημονική τεκμηρίωση.
το οτι επλησίασε το νηματοθέτη μας, αποδεικνείει πέραν πασης αμφιβολίας οτι ήτω ΘΥΛΙΚΟΝ!
θα ανοίξουν λογαριασμό στο bou, όλες οι κορασίδες που ανά καιρούς εβατέψατε, για να συλλυπηθούν ... με αποτέλεσμα την πτώση του διακομηστή δια παντώς ...Eλπιζω να ανοιξετε νημα και οταν αποβιωσω εγω "Απεβιωσε το μελος Κωλο-γερος" Θα εισπραξετε βεβαια, τα πιο πολλα "Στ αρχιδια μας" που εχουν γραφει σε αναλογα νηματα
Kαι συνεχεια παραπονιεται οτι δεν τον πλησιαζει ουτε θηλυκος κωνωψ. Κατι σαν το "Δεν υπαρχει Μαναρι" δηλ.
για να μη μιλήσουμε και για τα καραόκε και λοιπά και λοιπά ...Eλπιζω να ανοιξετε νημα και οταν αποβιωσω εγω "Απεβιωσε το μελος Κωλο-γερος" Θα εισπραξετε βεβαια, τα πιο πολλα "Στ αρχιδια μας" που εχουν γραφει σε αναλογα νηματα
Τελικα καθαρισε ο εισαγγελεας. Αυριο θα γινει φωτογραφηση και στο μαγαζι μου Εγω θα ειμαι στην Αθηνανομίζω δεν είσαστε ακόμη σε φόρμα ή το μυαλό έχει μείνει προς ... Ανατολάς...
σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα σοβαρό καμπανάκι για το επόμενο διάστημα.
Σε έδιωξε ο εισαγγελέας για να μην είσαι στη φωτογράφηση με τα πιπίνια αλλά δεν υπολόγισε ότι εσύ αύριο εδώ θα γαμάς γνωστό ντούοΤελικα καθαρισε ο εισαγγελεας. Αυριο θα γινει φωτογραφηση και στο μαγαζι μου Εγω θα ειμαι στην Αθηνα