tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 606
κρυο καφε χειμωνα-καλοκαιρι
κρυο καφε χειμωνα-καλοκαιρι
στα ξενα.Που σαι συ ρε?
Έψαχνα στα νέα θέματα του φόρουμ που έχουν καταντήσει αγγελίες θανάτων μήπως σε βρω
έφερες πράμα?στα ξενα.
τεταρτη βραδυ ηρθα.
μαζι με μια ηλιασηέφερες πράμα?
καλά ρε, ή με ψύξη από τα χιόνια ή με ηλίαση θα έρχεσαι από εκεί? Φυσιολογικός δε θα γυρίσεις?μαζι με μια ηλιαση
το νόμπελ μαζί με μένα?ψηφισα
οχι ποτε.καλά ρε, ή με ψύξη από τα χιόνια ή με ηλίαση θα έρχεσαι από εκεί? Φυσιολογικός δε θα γυρίσεις?
καλά θα σου πάρω ένα καπέλο για το καλοκαίρι και ένα σκούφο για το χειμώνα και βλέπουμεοχι ποτε.
οταν εισαι Ελληνας και ζεις στο Αττικο κλιμα,οπου στα γαμηδια και να πας και να γυριζεις 12 ωρες την ημερα στους δρομους,αρρωστος θα γυρισεις.
Καλώς το "παιδί"Καλημέρα...προσκοπακια...
Πρωι-πρωι 6 μανεκεν. Με συνεργείο φωτογράφησης. Και εμένα δεν μου είπαν τίποτα.
Ποιος θα τις ντύσει, ποιος θα τις διακοσμήσει, ποιανού μαγιό θα φορέσουνε; Μέσα στο σπίτι μας και θα διαφημίστει άλλος; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα κουμπάρε.Αίσχος να μην ειδοποιήσουν >
καταλαβαίνουμε το δράμα σας
Ζείτε ένα δράμα ...Πρωι-πρωι 6 μανεκεν. Με συνεργείο φωτογράφησης. Και εμένα δεν μου είπαν τίποτα.
Πρωι-πρωι 6 μανεκεν. Με συνεργείο φωτογράφησης. Και εμένα δεν μου είπαν τίποτα.
Τι να πως Αδυνατω να πιστέψω ότι το μυαλό σας από το πρωί έως το βράδι, είναι κολλημένο στοΔεν πειράζει. Πρέπει και κάποιος άλλος να
Τι να πως Αδυνατω να πιστέψω ότι το μυαλό σας από το πρωί έως το βράδι, είναι κολλημένο στο
Αυτό αισθανονται οι εργαζόμενες όταν συνουσιάζονται μαζί σας;E, καλά τότε το αλλάζω.
Πρέπει και κάποιος άλλος να συζητήσει μαζί τους για την πυρηνική σχάση!