kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
έχει μια μαλαπέρδα 30 πόντους λενε
έχει μια μαλαπέρδα 30 πόντους λενε
Λυσσαξες...αφού την βρίσκει έτσι...Άστον να το ευχαριστηθεί...!!!!
τι ομορφιά ... τι μου θυμήσατε ... αν αποφασίσετε να ξαναβρεθείτε εκεί σας συνοδεύω ευχαρίστως!!!Αυτός είναι ο καλος και ίσιος δρόμος για μένα, αλλά δεν μπορώ να ευρισκομαι εκεί. Φευ.
ο κύριος μπόρμπι υπάγει προς ξεκώλιασμα νεανίδοςΧαιρετώ...καβαλάω μοτορι...και βοουυυμ...
είναι αυτό που λέμε "από φωνή μουνί και από μουνί λαρύγγι"Και τα μικρόφωνα ()
Εύγε αγαπητέο κύριος μπόρμπι υπάγει προς ξεκώλιασμα νεανίδος
ΚΑΤΑΔΙΔΩ!
Εννοείται!!!!!!!Και τα μικρόφωνα ()
Να τα προσέχετε τα καβαλήματα είτε μιλάμε για μηχανή είτε για μωράκια ;)Χαιρετώ...καβαλάω μοτορι...και βοουυυμ...
ο κύριος μπόρμπι υπάγει προς ξεκώλιασμα νεανίδος
ΚΑΤΑΔΙΔΩ!
Ίσως πρόκειται για ανατρεπτικό σχέδιο αγαπητέ με στόχο να χαλαρώσει η περιφρούρηση και να ξεχυθούν όλοι μετά ανεξέλεγκτα προς ικανοποίηση των καταπιεσμένων ορμών τουςΛαμπρά!
Πρώτα αρχίσατε να τα μαρτυράτε όλα χωρίς ξύλο στις κριτικές
και ακολούθως ξεκινήσατε όλοι και τα αλληλοκαρφώματα. Πρόοδος!
Καιρός σιγά-σιγά να βγαίνω κι εγώ στη σύνταξη. Τα ανακριτικά μου καθήκοντα είναι πλέον περιττά
εφόσον έχουμε "αυτοέλεγχο" στο νήμα...
Ζήτω η Επανάσταση! Ζήτω ο λαός!
νομιζω ηρθε η ωρα η ερι να αναλαβει το νημα θειε....Ίσως πρόκειται για ανατρεπτικό σχέδιο αγαπητέ με στόχο να χαλαρώσει η περιφρούρηση και να ξεχυθούν όλοι μετά ανεξέλεγκτα προς ικανοποίηση των καταπιεσμένων ορμών τους
Ίσως πρόκειται για ανατρεπτικό σχέδιο αγαπητέ με στόχο να χαλαρώσει η περιφρούρηση και να ξεχυθούν όλοι μετά ανεξέλεγκτα προς ικανοποίηση των καταπιεσμένων ορμών τους
την καλησπερα μου στο σκυλοοι βαλτε πιοτι λα μπελα βι να ουμε