iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Να ανακοινωθεί η ώρα της επιδρομής για να είμαστε στα όπλα ;)Τουλάχιστον γελάμε αφού ως γνωστόν δεν πηδάμε...
Ψάχνουμε νήμα για να κάνουμε επιδρομή αργότερα.
Να ανακοινωθεί η ώρα της επιδρομής για να είμαστε στα όπλα ;)Τουλάχιστον γελάμε αφού ως γνωστόν δεν πηδάμε...
Ψάχνουμε νήμα για να κάνουμε επιδρομή αργότερα.
Καλησπέρα σε όλους τους μάχιμους και μη του νήματος
Οι αρχές του επιστήμονος είναι:
1 Δοκιμάζω τα πάντα για να αποκτήσω εμπειρίες και γνώσεις...
2 Δοκιμάζω ξανά για να βεβαιωθώ περί της αντικειμενικότητας των γνώσεών μου...
3 Επαναλαμβάνω τακτικά καθότι επανάληψη μήτηρ μαθήσεως...
μα φυσικά!
τα πάντα για το καλό της επιστήμης!
επίσης, μέσα στο ΣΚ, θα ακολουθήσει εμπεριστατωμένη μελέτη που θα δημοσιευθεί σε 3 τεύχη, σχετικά με τον φιλόξενον πάτον της ωραιοτάτης δεσπινίδος Ιόληδος ...
***πάντα για επιστημονικούς λόγους
Να ανακοινωθεί η ώρα της επιδρομής για να είμαστε στα όπλα ;)
Τι μας περάσατε κύριε !!!Αυτές δεν είναι απλές μελέτες, είναι διατριβές!
το έχει κάνει τέχνη !Περιμένω να δω ο νικοτρίβης πότε θα πάει να σαλιαρισει σε κανένα νήμα...
Ας ξεκινήσουμε εμείς και θα έρθουν και οι άλλοι ;)Περιμένω να δω ο νικοτρίβης πότε θα πάει να σαλιαρισει σε κανένα νήμα...
Ως ψαχτήρι θα έπρεπε να ψάχνετε κι εσείς τις σελίδες των κοριτσιών και μετά να σας ψάχνουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να παίζουμε στοίχημα για την επόμενη σελίδα, σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε δικαίωμα να την επισκεφτούμε πρώτοιτο έχει κάνει τέχνη !
εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένει κανείς!!!
εμένα πάντως μου αρέσουν νήματα του στυλ:Ας ξεκινήσουμε εμείς και θα έρθουν και οι άλλοι ;)
Η τελευταία αναφέρεται στον Σαρλ ντε Γκωλ;εμένα πάντως μου αρέσουν νήματα του στυλ:
"την έχυσα και τα κατάπιε - υπάρχει πιθανότητα να την άφησα έγγυο?"
"γκονλικόν σεξ απο μπισο"
Ως ψαχτήρι θα έπρεπε να ψάχνετε κι εσείς τις σελίδες των κοριτσιών και μετά να σας ψάχνουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να παίζουμε στοίχημα για την επόμενη σελίδα, σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε δικαίωμα να την επισκεφτούμε πρώτοι
Η τελευταία αναφέρεται στον Σαρλ ντε Γκωλ;
Η αλήθεια είναι ότι ουδείς μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση του ψαξίματος ;)αν και προτιμώ να ψάχνω τον κωλαράκο των κοριστιών, η πρότασή σας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.
θα μπορούσε να δημιουργηθεί και ιστοσελίδα για τα αντίστοιχα στοιχήματα!
Το σαλιάρισμα στην ηλικία μας είναι εύκολοχθες βράδυ πάντως, κωλόγερος και μπόρμπι σαλιαρίζανε στο νήμα της μικρής Δανάης...
>
και αφήνει πάντα ίχνη ...Το σαλιάρισμα στην ηλικία μας είναι εύκολο
Η αλήθεια είναι ότι ουδείς μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση του ψαξίματος ;)
έμπαινα!
Ακόμη και ίχνη DNA...και αφήνει πάντα ίχνη ...
βέβαια!Ακόμη και ίχνη DNA...