[size=30pt]Κάποιο μέλος έστειλε σε αρκετούς εδώ μέσα π.μ., με περιεχόμενο προσωπικό.
Σας παρακαλεί να το αναγνώσετε άμεσα![/size]
εγω δεν ελαβα τιποτα!!!!!!
[size=30pt]Κάποιο μέλος έστειλε σε αρκετούς εδώ μέσα π.μ., με περιεχόμενο προσωπικό.
εγω δεν ελαβα τιποτα!!!!!!
Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι θρυλικό επάνω μου ... Από την άλλη έχουμε τον Αρχινηματία, αυτόν τον εκλεπτυσμένο ηδονιστή, που δεν αφήνει περιθώρια όχι σύγκρισης, ούτε καν προσέγγισης! Τον ενθυμούνται και τον μνημονεύουν καθημερινά πλείστες ερωμένες!
Από το φρενοκομείο μας γράφετε :- . Ελάτε παραδεχτείτε το είσαστε έγκλειστος σε ίδρυμα στην Αγία Πετρούπολη... με ρωσίδια νοσοκόμες
Για αυτό σε διαφήμιζε η Ερι "γεια σου Λάρι με το μεγάλο @@@@@". Εμείς όμως εδώ είμαστε μικροτσουτσουνοι. :Sγιατι εγω δεν ειμαι στο προσωπικο το νηματος? 4.765 ενσημα εχω ...... εγω πρωτογαμησα την ερι και την εφερα εδω...... την καυτη σαρανταρα ποιος της μιλησε για το σαιτ?
ειμαι η ζωντανη ιστορια του bourdela.com !!!!!!!
Η κατάσταση του κ. Vlandis4 κρίνεται μη αναστρέψιμος. Στο Δρομοκαίτειο έχουν σηκώσει τα χέρια οι γιατροί. Ελπίζουν μόνο σε θαύμα!
Όλα θέλει να τα μάθει η κουτσομπόλα[size=30pt]Κάποιο μέλος έστειλε σε αρκετούς εδώ μέσα π.μ., με περιεχόμενο προσωπικό.
Το πόνημα εκατατέθη και αναμένεται έγκριση....
δεν πιάστηκε το χέρι σου γράφεις
Και έχω πολλά ακόμα... Σε λίγο θα δημοσιεύσω και την Ιολιάδα σε 3 τεύχη...δεν πιάστηκε το χέρι σου γράφεις
Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία τον παρακαλάω να βγει για κατούρημα...Με τόσο πήδημα και το του πιάστηκε
Περιμένουμε εναγωνίως και σας εύχομαι καλές πωλήσειςΚαι έχω πολλά ακόμα... Σε λίγο θα δημοσιεύσω και την Ιολιάδα σε 3 τεύχη...
Για την τέχνη γράφουμε ... όχι για τα χρήματαΠεριμένουμε εναγωνίως και σας εύχομαι καλές πωλήσειςπου δεν τις βλέπω:S
Για την τέχνη γράφουμε ... όχι για τα χρήματα