Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Τι αξία έχουν τα ναύλα
όταν πρόκειται για καύλα;
κλαίω
Τι αξία έχουν τα ναύλα
Τι αξία έχουν τα ναύλα
Ξεχνάτε ότι είχατε αναφέρει κατορθώματά σας στην παλαιολιθική εποχή;ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΑ ΜΑΣ
Σε αντίθεση με αυτόν, εγώ είμαι κατά πολύ μεταγενέστερος!
Όπως έλεγε και ο αείμνηστος παππούς μου ...Αν γλίτωσε την απόσυρση μην το πει πουθενά...
και σεις ξεχνάτε τις ιστορίες του νηματοθέτα για κηνήγι δεινοσαύρων !!??Ξεχνάτε ότι είχατε αναφέρει κατορθώματά σας στην παλαιολιθική εποχή;
Είναι σαφώς προγενέστερος, αλλά και οι δύο προηγείστε των Καρυάτιδων...και σεις ξεχνάτε τις ιστορίες του νηματοθέτα για κηνήγι δεινοσαύρων !!??
Δεν τον παίρνουν γιατί έχουν μία Καρυάτιδα στο Λονδίνο κι αν πάει καταλαβαίνετε...Μην πάρουνε τον κο (Πσ)αχτήρι για να γλυτώσουν οι τουριστριες τα ναύλα να έρχονται να πηδιούνται
Στην περίπτωσή μας κουβαδάκι. Φευ...Όπως έλεγε και ο αείμνηστος παππούς μου ...
"Το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα. Ο κουβάς χαλάει."
Ακόμα πάντως κανείς από τους 2 σας δεν έχει δώσει ούτε ένα τηλέφωνο - ούτε μια πληροφορία από τις κάριεςΕίναι σαφώς προγενέστερος, αλλά και οι δύο προηγείστε των Καρυάτιδων...
τρισφευ !!!Στην περίπτωσή μας κουβαδάκι. Φευ...
Να μαντέψω; Από μία ώρα το έκανες δίωρο τώρα;Εν τω μεταξύ, τώρα είδα και την κριτική του dirty για τη miss beauty Russia!
Ρε συ dirty, σου χρωστάω μπύρες γιατί την είχα κλείσει για σήμερα το βράδυ!!!
το ακύρωσα ρε ...Να μαντέψω; Από μία ώρα το έκανες δίωρο τώρα;
Χαχαχα... Εννοείται, πλάκα κάνωτο ακύρωσα ρε ...
έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο βρωμόγερο
λες να το έγραψε επίτιδες !? Για να μην πάμε κι εμείς και να μείνει παρθένα ???Χαχαχα... Εννοείται, πλάκα κάνω
Καλώς τον φίλοΚαλησπέρα σας
Μην το σκέφτεστε αγαπητέ...λες να το έγραψε επίτιδες !? Για να μην πάμε κι εμείς και να μείνει παρθένα ???
με έβαλες σε σκέψεις τώρα...
Καλησπέρα παππούληδες
μετρηθήκαμε σήμερα?
άπαντες παρόντες?
*** έχω και καιρό να πάω σε μνημόσυνο...