iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντησηHello..!!!
Δεν τον σφηνωσατε άσχημα...![]()
![]()
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντησηHello..!!!
Δεν τον σφηνωσατε άσχημα...![]()
![]()
Γεια σου Τζίμη!
Ε, ναι, οι διαφορές ανάμεσα στο 1 και το 2 είναι τεράστιες!!!
Και απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντηση![]()
Και απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.![]()
Σωστός!!! Γιατί δυο τρύπες έχει η ζωή, διάλεξα μια και μπήκαΚαι απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.![]()
Είμαστε πλέμπα αγαπητέ, οπότε και το ότι ψηφίζουμε είναι too muchΑ μη το συζητάς....!
Η πιο τεράστια διαφορά μας φυσικά είναι ότι το 2 το ψήφισε ο δημοκρατικός νηματοθετης μας :S
Οι υπόλοιπες διάφορες έπαιξαν και αυτές ένα μικρό ρόλο φυσικα![]()
Είμαστε πλέμπα αγαπητέ, οπότε και το ότι ψηφίζουμε είναι too much![]()
Ευτυχώς που στα δωμάτια των ξενοδοχείων είμαστε όλοι ξεβράκωτοι και τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τη διαφοράΜη σε παίρνει από κάτω αγαπητέ...
Πλεμπα και αριστοκρατία τα ίδια χαλια είμαστε :S
Μόνο τα μεταξωτά βρακιά κάνουν τη διαφορά :S
Ευτυχώς που στα δωμάτια των ξενοδοχείων είμαστε όλοι ξεβράκωτοι και τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά![]()
Κι εγώ που νόμιζα ότι μπαίνουν σαν σίφουνας και δεν θέλουν μετά να φύγουνΕγώ δεν εχω την ίδια τύχη :'(
Τις κουβαλάω στην τρώγλη μου και καταλαβαίνουν από τη πρώτη στιγμή με τι ρεμάλι έχουν να κάνουν :-
Μπαίνουν πολύ διστακτικά όταν φτάνουν και όταν είναι η ώρα να φύγουν εξαφανιζονται εν ριπή οφθαλμού... :-(
Φευ
Κι εγώ που νόμιζα ότι μπαίνουν σαν σίφουνας και δεν θέλουν μετά να φύγουν![]()
Τίποτα αδελφέ υμών. Ένα μέλος του νήματος έφαγε πιπίνι. Τα γνωστά.Μέχρι να σχολιάσω χάθηκαν τα σχόλια... Τι να πω τώρα;
Τότε θα μιλήσω γενικά...Τίποτα αδελφέ υμών. Ένα μέλος του νήματος έφαγε πιπίνι. Τα γνωστά.