iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντησηHello..!!!
Δεν τον σφηνωσατε άσχημα...
Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντησηHello..!!!
Δεν τον σφηνωσατε άσχημα...
Γεια σου Τζίμη!
Ε, ναι, οι διαφορές ανάμεσα στο 1 και το 2 είναι τεράστιες!!!
Και απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.Να μπει or να μη μπει, αυτό είναι το ερώτημα σε κάθε συνάντηση
Και απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.
Σωστός!!! Γιατί δυο τρύπες έχει η ζωή, διάλεξα μια και μπήκαΚαι απο ποια τρυπα, το δευτερο ερωτημα, θα ελεγα εγω.
Είμαστε πλέμπα αγαπητέ, οπότε και το ότι ψηφίζουμε είναι too muchΑ μη το συζητάς....!
Η πιο τεράστια διαφορά μας φυσικά είναι ότι το 2 το ψήφισε ο δημοκρατικός νηματοθετης μας :S
Οι υπόλοιπες διάφορες έπαιξαν και αυτές ένα μικρό ρόλο φυσικα
Είμαστε πλέμπα αγαπητέ, οπότε και το ότι ψηφίζουμε είναι too much
Ευτυχώς που στα δωμάτια των ξενοδοχείων είμαστε όλοι ξεβράκωτοι και τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τη διαφοράΜη σε παίρνει από κάτω αγαπητέ...
Πλεμπα και αριστοκρατία τα ίδια χαλια είμαστε :S
Μόνο τα μεταξωτά βρακιά κάνουν τη διαφορά :S
Ευτυχώς που στα δωμάτια των ξενοδοχείων είμαστε όλοι ξεβράκωτοι και τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά
Κι εγώ που νόμιζα ότι μπαίνουν σαν σίφουνας και δεν θέλουν μετά να φύγουνΕγώ δεν εχω την ίδια τύχη :'(
Τις κουβαλάω στην τρώγλη μου και καταλαβαίνουν από τη πρώτη στιγμή με τι ρεμάλι έχουν να κάνουν :-
Μπαίνουν πολύ διστακτικά όταν φτάνουν και όταν είναι η ώρα να φύγουν εξαφανιζονται εν ριπή οφθαλμού... :-(
Φευ
Κι εγώ που νόμιζα ότι μπαίνουν σαν σίφουνας και δεν θέλουν μετά να φύγουν
Τίποτα αδελφέ υμών. Ένα μέλος του νήματος έφαγε πιπίνι. Τα γνωστά.Μέχρι να σχολιάσω χάθηκαν τα σχόλια... Τι να πω τώρα;
Τότε θα μιλήσω γενικά...Τίποτα αδελφέ υμών. Ένα μέλος του νήματος έφαγε πιπίνι. Τα γνωστά.