Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ίσως τελικά παραιτηθώ της υπεράσπισης σας κυριε τζιμ... Τα σχόλια σας κατά της ομάδος του ΠΑΟΚ δεν βοηθούν την κατάσταση. Καλημέρα σε όλους!Να κόψετε τις πολλες μπουγατσες...
Παχύνατε
Ίσως τελικά παραιτηθώ της υπεράσπισης σας κυριε τζιμ... Τα σχόλια σας κατά της ομάδος του ΠΑΟΚ δεν βοηθούν την κατάσταση. Καλημέρα σε όλους!
Το διορθώνω
Νιαου...
Τρουμπ..... απόδραση με 1-2
Έχεις δίκιο αγαπητέ Τζιμ πλην όμως το dna μου, έχει γραμμένο το ΠΑΟΚ πάνω απ'όλαΚαλημερα αγαπητέ μου Ίαν
Ας μην μπερδεύουμε την εργασία με τις θρησκείες
Τα παράπονά σας στο Βαγγέλη , αγαπητέ, που διδάσκει ήθος και πολιτισμό.
Άτιμες καφετζούδες «καθορίζουν» το αποτέλεσμα
:S :S :S
Για αναφερσου, νέος ...Έχω την τιμή να καλημερίσω το καλύτερο θέμα του φόρουμ.
Τα παράπονά σας στο Βαγγέλη , αγαπητέ, που διδάσκει ήθος και πολιτισμό.
Και εγώ, με τα κουμπούρια του καπετάνιου μεγάλωσα. Αλλά αυτοί τουλάχιστον είχαν και ένα τακτ, ένα στυλ. Ο Βαγγέλας είναι εντελώς κρετίνος .Ο Βαγγελας ειναι καινούριος στη πιάτσα...
Εγώ μεγάλωσα με Βαρδινογιάννηδες και Δέδε στην ΕΠΟ
Παντα θα υπάρχουν συνεχιστές της βρωμικης πλευρας του ποδοσφαίρου
William, πολεμιστής για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, άρα αρκετά παππούλης. Όσο για το άλλο έχει κοπεί εδώ και εκατοντάδες έτη.Για αναφερσου, νέος ...
Έχεις δίκιο αγαπητέ Τζιμ πλην όμως το dna μου, έχει γραμμένο το ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
Αναμείνατε σχετικό έλεγχο υπό του κ popov (πγιοτητα).William, πολεμιστής για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, άρα αρκετά παππούλης. Όσο για το άλλο έχει κοπεί εδώ και εκατοντάδες έτη.
Τον κ. Popov τον ενθυμούμαι. Είχε λάβει κι αυτός μέρος εις τις εξελίξεις του λαού μου.Αναμείνατε σχετικό έλεγχο υπό του κ popov (πγιοτητα).
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι υπήρξε ιεροεξεταστής...
Και εγώ, με τα κουμπούρια του καπετάνιου μεγάλωσα. Αλλά αυτοί τουλάχιστον είχαν και ένα τακτ, ένα στυλ. Ο Βαγγέλας είναι εντελώς κρετίνος .
Καλημέρα "παιδιά"