The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
πήγαινε
Περιμένω να ξεκινήσεις πρώτος για να έχω ωραία θέα.
πήγαινε
ψήφισα
[size=50pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]
[size=20pt]Το νήμα της ειλικρινείας![/size]
Δεν υπάρχει ειλικρίνεια, ώσπου να μάθουμε ποιοί είναι οι δύο κίναιδοι που ψήφισαν ότι ξεσκονίζουν τον κουραμπιέ.
Δεν υπάρχει ειλικρίνεια, ώσπου να μάθουμε ποιοί είναι οι δύο κίναιδοι που ψήφισαν ότι ξεσκονίζουν τον κουραμπιέ.
Μάλλον δήλωσε παρών, ο ένας εκ των δύο κιναίδων που ψήφισαν τον κουραμπιέ...
Το αίνιγμα μόλις λύθηκε κατά 50%...
Να αφήσεις τον Κ. Podolagnos ήσυχο, ειδάλλως σε βλέπω να μετοικίζεις στο οικείο νήμα!
Να ρωτήσω τον podolagnos μήπως μπηκε στο νήμα μας και ξεσκόνισε τον κουραμπιέ του :S
Να αφήσεις τον Κ. Podolagnos ήσυχο, ειδάλλως σε βλέπω να μετοικίζεις στο οικείο νήμα!
Η αθωότητά σου είναι δεδομένη, είναι πασιφανές ότι έπεσες θύμα πλεκτάνης και κατασκευασμένων καραμπόλων!Που χάθηκες συνήγορε μου αγαπητέ
Σε ξεμυαλισε καμμία πιτσιρικα; >
Μια ερώτηση εκανα... μη μαλώνεις
Ξεμυαλισμένο..τι κάνεις..??Που χάθηκες συνήγορε μου αγαπητέ
Σε ξεμυαλισε καμμία πιτσιρικα; >
Μια ερώτηση εκανα... μη μαλώνεις
Η αθωότητά σου είναι δεδομένη, είναι πασιφανές ότι έπεσες θύμα πλεκτάνης και κατασκευασμένων καραμπόλων!
Ξεμυαλισμένο..τι κάνεις..??
Υπάρχει κανα ρωσίδι...για φίλημα..?? η έκλεισες για αυτόν τον κύκλο εργασιών..??
Περιμένω να φύγει ο χειμώνας... ..να πάρω και λίγο τα επάνω μου...Όλα καλά... όταν αρχίσουν να με κυνηγάνε θα ζήτησω βοηθεια
Ο Νικοτριβης είναι stand by
Πάει αυτό το τουρ έκλεισε... στο επόμενο θα έχουμε νέες περιπέτειες :- :-
Εσυ καμία καταδρομική υπάρχει στον ορίζοντα
Η αθωότητά σου είναι δεδομένη, είναι πασιφανές ότι έπεσες θύμα πλεκτάνης και κατασκευασμένων καραμπόλων!