blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.886
- Πόντοι
- 26.096
Προτείνω την κατάργηση ΟΛΩΝ των μονομελών επιτροπών
You're gonna carry that weight a long time!
[ The Beatles ].
Προτείνω την κατάργηση ΟΛΩΝ των μονομελών επιτροπών
Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο...από εσάς..To αίτημά σας πρωτοκολλήθηκε από τη Μονομελή Επιτροπή Πρωτοκόλλου και θα προωθηθεί στην αρμόδιο Μονομελή Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει την 31.2.2087!
Your days are numbered.You're gonna carry that weight a long time!
[ The Beatles ].
αντίστοιχες με αυτές της δημοκρατίας Πινοσέτ ... >Οι δημοκρατικές δομές του νήματος είναι δεδομένες!
Your days are numbered.
(Aidoioleixos)
doooo be do be doooooooYou're gonna carry that weight a long time!
[ The Beatles ].
αντίστοιχες με αυτές της δημοκρατίας Πινοσέτ ... >
Η επανάσταση σιγοβράζει ... >
Πάρτε το χαμπάρι..!! ο γερομπισμπίκης που όλο κλαίγεται ότι πένεται.. βρίσκεται σε οργασμικό οίστρο...
Θα παρακαλούσα την επιτροπή να συνεδριάσει άμεσα πρός άμεση κατ' οίκον περιορισμό του... και ιατρικήν παρακολούθηση... Ζούμε αφύσικα πράγματα... από την τετάρτη ηλικία...
Η επανάσταση σιγοβράζει ... >Your days are numbered.
(Aidoioleixos)
κάθε άλλο.
απλά χρησιμοποιήθηκε ως κώδων κινδύνου για να καταλάβετε την ψυχική κατάσταση των μελών, απέναντι στις μονομελείς επιτροπές του νήματος
κάθε άλλο.Το άσμα σας καταδεικνύει κομμουνιστοσυμμοριτικήν ιδεολογίαν.
Η επανάσταση σιγοβράζει ... >
Κάμετε λάθος που αγνοείτε το πόπολον αγαπητέ.
Η εκμετάλευσης, η όδευσης, και η σωστή μόχλευσης της μάζας των λαϊκών είναι που δίδει εις ειμάς τους αριστοκράτες την ευχαίριαν να απολαύσωμεν ένα βίον ποιοτικόν.
Κάμετε λάθος που αγνοείτε το πόπολον αγαπητέ.Και τον Μέγα Αλέξανδρο σφαγέα τον αποκαλούν κάποιοι...
Λαουτζήκος, κύριε ...
Τους αγνοούμε.
Τι αβαντι ποπολο και μαλακιες βλεπουν τα ματακια μου! θειε μου πως το επιτρεπεις!?
ζειτε σκατογεροι!
καλώς το και το της θειικής περιουσίας εποφθαλμιών, κωλόπαιδον!Τι αβαντι ποπολο και μαλακιες βλεπουν τα ματακια μου! θειε μου πως το επιτρεπεις!?
ζειτε σκατογεροι!
Δεν ανήκω στην αριστοκρατία , αγαπητέ, και είμαι εναντίον του συγκεκριμένου θεσμού.Θα παρακαλούσα τον κ. Αιδοιολείχο να σας διδάξει περί Αριστοκρατίας και της σχέσεώς μας με τον ... λαόν [ ].