Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Η Αγγλίς τροφός μου δεν απηχθάνετο τα piercings, καίτοι αρμόζοντα εις νεοτέρας ηλικίας ...
Yποθετω οτι δεν απηχθανετο και την πρωκτολειχιαν, σε αντιθεση με το γλυφοκωλι των κατωτερων κοινωνικα στρωματων του ποπολου των πρωην αποικιων της πρωην Βρετανικης Αυτοκρατοριας :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ευχαριστώ όλους για τα πιμιά σας, υπάγω εις παραλίαν  :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
:coffee: :coffee: :coffee:

Τσααααα.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
η εριναλ ελεγε οτι θα μου κανει κονε με μιλφ φιλες της αλλα τελικα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κανω κονε με μια τρυπα που εχω σταμπαρει στον τοιχο πολυ στενη φαινεται μια χαρα  :2funny:

φαινοταν παλιοθηλυκο...δεν ειχε μπεσα...  :S: :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
είχαμε την κυρα εριναλ, αλλα θα βρηκε κανεναν κακοριζικο και αποχωρησε από το νημα των γεροπουστηδων... :S
η εριναλ ελεγε οτι θα μου κανει κονε με μιλφ φιλες της αλλα τελικα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κανω κονε με μια τρυπα που εχω σταμπαρει στον τοιχο πολυ στενη φαινεται μια χαρα  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
το θεμα ειναι τα βυζγια και τα λεφτα ολα τα αλλα ειναι επιφανιακα

ποσο καιρο εισαι ακαπνος τυπε?ξες, να μπει ο δρακος στην σπηλια?να βρέξεις τον πελοπιδα?να αρμεξεις την σαυρα? :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ποσο καιρο εισαι ακαπνος τυπε?ξες, να μπει ο δρακος στην σπηλια?να βρέξεις τον πελοπιδα?να αρμεξεις την σαυρα? :think:
δε θυμαμαι καν ποτε αραξα τη πετσα μου, ποτε σαλιωσα το γραμματοσιμο, ποτε τη φυσιξα τη κορνα, ποτε εριξα την βουρδουλια ρε αδερφε

αλλα το ιντερνετ το εχω παει τερμα γκαζι ουτε τα 50mpbs δε μου φτανουν ποια εχω ανοιξει 80 tabs με διαφωρετικη τσοντα το καθενα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
δε θυμαμαι καν ποτε αραξα τη πετσα μου, ποτε σαλιωσα το γραμματοσιμο, ποτε τη φυσιξα τη κορνα, ποτε εριξα την βουρδουλια ρε αδερφε

αλλα το ιντερνετ το εχω παει τερμα γκαζι ουτε τα 50mpbs δε μου φτανουν ποια εχω ανοιξει 80 tabs με διαφωρετικη τσοντα το καθενα
Εγω στην ηλικια σου, ειχα καψει 4 pc φιλε :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εγω στην ηλικια σου, ειχα καψει 4 pc φιλε :grin:
Δεν αφήνεις τις μαλακίες για κανέναν άλλον που δε σε ξέρει? Εσύ στην ηλικία του όχι pc δεν είχες γιατί δεν υπήρχαν αλλά και τις σελίδες του ¨"Διαβασέ με" από χαρτί εφημερίδας μια φορά έβλεπες τα βυζιά με τα αστεράκια γιατί τη δεύτερη δεν ξεκολούσαν από την πηχτή που έρινες.
Τι σχεση έχεις με το παιδί που προχθες τελειωσε φαντάρος?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Δεν αφήνεις τις μαλακίες για κανέναν άλλον που δε σε ξέρει? Εσύ στην ηλικία του όχι pc δεν είχες γιατί δεν υπήρχαν αλλά και τις σελίδες του ¨"Διαβασέ με" από χαρτί εφημερίδας μια φορά έβλεπες τα βυζιά με τα αστεράκια γιατί τη δεύτερη δεν ξεκολούσαν από την πηχτή που έρινες.
:grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom