Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω... :)

Καλη συνεχεια φιλε. Τα καλυτερα.  :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να πω και εγω την αμαρτια μου. Εχθες καρφωσα τον κωλο μιας κωλογριας, το μουνι της ειχε κλεισει απο την εικοσαετη απραξια, και ηθελε κομπρεσερ για να ανοιξει, το οποιο δεν διαθετω πλεον. Σημερα περιμενει και η φιλη της, αλλα εγω εχω ξεκαυλωσει και εχω ξενερωσει απο την ολη φαση. (Εχθες το βραδι γυρισα σπιτι μου και ειχα μετανιωσει για την μαλακια που εκανα).

:worship: :worship: :worship:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
...

.... Να σας πω την αμαρτία μου.. Το Λαυρακι το φιλεταρω & το κάνω σουσι.. Η παρέα εδώ ούτε που να το ακούσει.. Καμμμμμενα τα τρώνε.
Μιλήσατε στον ουρανίσκο μου! Θα σας το πρότεινα ως ceviche με χυμό από λάιμ, όχι λεμόνι.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Να πω και εγω την αμαρτια μου. Εχθες καρφωσα τον κωλο μιας κωλογριας, το μουνι της ειχε κλεισει απο την εικοσαετη απραξια, και ηθελε κομπρεσερ για να ανοιξει, το οποιο δεν διαθετω πλεον. Σημερα περιμενει και η φιλη της, αλλα εγω εχω ξεκαυλωσει και εχω ξενερωσει απο την ολη φαση. (Εχθες το βραδι γυρισα σπιτι μου και ειχα μετανιωσει για την μαλακια που εκανα).
Μετανιώνουμε γι αυτά που δεν κάναμε, όχι γι αυτά που κάναμε ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπητέ γάτε ερωτευμένε!

:grin: :grin: :grin:

cat-humor-different-size-same-attitude-kitty-tiger-600x445.jpg

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Μετανιώνουμε γι αυτά που δεν κάναμε, όχι γι αυτά που κάναμε ...

Τα είπαμε και χθες και το υπέγραψε και ο Δάσκαλος V4  :worship: :worship: :worship: :worship:

Εσείς κάνατε μια καλή πράξη εν τελεί... δώσατε χαρά σε ένα κωλαρακι  :kissass2:

Ο θεός μπορεί να σας επιστρεψει το καλό με πολλά νεανικά κωλαρακια :woldman: :woldman: :woldman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.862
Πόντοι