Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Επιτέλους! Θα νοικοκυρευτεί και το γραφείο σας από σήμερα. Θα σφίξουν κώλοι!
Επιτέλους! Θα νοικοκυρευτεί και το γραφείο σας από σήμερα. Θα σφίξουν κώλοι!
Αλλάζουν άρδην τα πράγματα!Σωστά. Τα ζείτε σε καθημερινή βάση με την Μανάρι. Τι ανάγκη έχετε;
Ρε πιπινοκαβαλάρη, αμάν πια! Ξεμαρκάρονται και δύσκολα αυτά τα σπαμολάικς!Σωστά. Τα ζείτε σε καθημερινή βάση με την Μανάρι. Τι ανάγκη έχετε;
Ρε πιπινοκαβαλάρη, αμάν πια! Ξεμαρκάρονται και δύσκολα αυτά τα σπαμολάικς!
Συγγνώμη... απλά ήθελα να δηλώσω τον θαυμασμό μου.Ρε πιπινοκαβαλάρη, αμάν πια! Ξεμαρκάρονται και δύσκολα αυτά τα σπαμολάικς!
Συγγνώμη... απλά ήθελα να δηλώσω τον θαυμασμό μου.
Υποκριτικός χλευασμός, εκ του πορνοθέτη εκπορευόμενος είναι.Ανυπόκριτος θαυμασμός των μελών μας προς το πρόσωπό Σας είναι, κύριε!
Ο πορνοθέτης δεν ξηγιέται με τυριά αλλά με μαναράκια.Υποκριτικός χλευασμός, εκ του πορνοθέτη εκπορευόμενος είναι.
Θα παραλάβετε κανένα τενεκέ τυρί από τα ΚΤΕΛ σήμερα;
Από σήμερα με τυριά από επαρχία. Αβγά φρέσκα διαθέτουμε!Ο πορνοθέτης δεν ξηγιέται με τυριά αλλά με μαναράκια.
Όνειρα γλυκά!Υπάγω προς ξεκούραση.
Καλημέρα σας!
Υπάγω προς ξεκούραση.
Καλημέρα σας!
Θα σας αποχωριστώ και εγώ, για να ανατρέξω προς άγραν υλικών αγαθών.
Θα σας αποχωριστώ και εγώ, για να ανατρέξω προς άγραν υλικών αγαθών.
Να σου βάλω έναν προβληματισμό πιο σύνθετο.Μετανιώνουμε γι αυτά που δεν κάναμε, όχι γι αυτά που κάναμε ...
Καλημέρα στην παρεαΝα σου βάλω έναν προβληματισμό πιο σύνθετο.
Αν με αυτά που κάναμε, χάσαμε χρόνο και χρήμα και δεν κάναμε άλλα που μπορούσαμε να κάνουμε, με αυτό το χρημα στον ίδιο χρόνο, δεν μετανιώνεις γι αυτα που έκανες ενώ θα μπορούσες να κάνεις άλλα?
καλημερα σε ολους