Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Το υποπτευομουν ότι είχατε ανέκαθεν άθλιο γούστο στις γυναίκες.  :)

Τώρα ειμαι πλεον σίγουρος.  :)
ΟΚ, συμφωνείς κι εσύ ότι η μάνα σου ήταν άθλια. Τουλάχιστον τον πατέρα σου τον γνωρίζεις, ή στο φυλάει για έκπληξη;
ΥΓ. Ακόμη δεν μου απάντησες. Σε πήδηξα και δεν σου άρεσε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
ΟΚ, συμφωνείς κι εσύ ότι η μάνα σου ήταν άθλια. Τουλάχιστον τον πατέρα σου τον γνωρίζεις, ή στο φυλάει για έκπληξη;
ΥΓ. Ακόμη δεν μου απάντησες. Σε πήδηξα και δεν σου άρεσε;

Βεβαίως και τον γνωρίζω τον πατέρα μου, όπως τον γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς. Ενεργητικός τράβελος είναι. :)

Όσο για το Υ.Γ. σας, σας έχω απαντήσει εδώ και ώρες:

Δείτε,

Αποφεύγω συστηματικά να πηδιέμαι με γλοιώδεις υπερφίαλους. Οπότε το αποκλείω

Βέβαια κατανοώ ότι στην κατάσταση που είστε είναι φυσικό να τά έχετε ολίγον χαμένα, και γι αυτό σας συγχωρώ.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.043
Πόντοι
26.096
Στο βίντεο αυτό έχει φωτο από πανέμορφες κοπέλες [ hippies ] γύρω στο 1970.
47 χρόνια πριν ...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Βεβαίως και τον γνωρίζω τον πατέρα μου, όπως τον γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς. Ενεργητικός τράβελος είναι. :)

Όσο για το Υ.Γ. σας, σας έχω απαντήσει εδώ και ώρες:

Βέβαια κατανοώ ότι στην κατάσταση που είστε είναι φυσικό να τά έχετε ολίγον χαμένα, και γι αυτό σας συγχωρώ.  :)
Ως εκ τούτου λοιπόν, και κατόπιν της δικής σας παραδοχής ότι η μητέρα σας τυγχάνει πουτάνα και ο πατέρας σας τραβεστί, δεν καταλείπεται ουδεμία αμφιβολία για το τι είστε εσείς.
ΥΓ . Τόση ώρα που δεν απαντούσες, αυτήν τη μαλακία σκεφτούσουνα να γράψεις;
ΥΓ 2 . Αυτό που είπες για τα λουκάνικα Τρικάλων που έχεις στην ταβέρνα σου , με προβλημάτισε. Τώρα κατάλαβα γιατί περπατάς σαν συγκαμένος...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
Ως εκ τούτου λοιπόν, και κατόπιν της δικής σας παραδοχής ότι η μητέρα σας τυγχάνει πουτάνα και ο πατέρας σας τραβεστί, δεν καταλείπεται ουδεμία αμφιβολία για το τι είστε εσείς.
ΥΓ . Τόση ώρα που δεν απαντούσες, αυτήν τη μαλακία σκεφτούσουνα να γράψεις;
ΥΓ 2 . Αυτό που είπες για τα λουκάνικα Τρικάλων που έχεις στην ταβέρνα σου , με προβλημάτισε. Τώρα κατάλαβα γιατί περπατάς σαν συγκαμένος...

Μου αρέσει που όταν κατάλαβες οτι δεν πιάνουν οι βλαχοκουτοπονηρίστικες νύξεις για την μητέρα μου και τον πατέρα μου, το γύρισες στην "ευγένεια".  :2funny:

Τελικά είσαι πραγματικά γελοίος.  :2funny:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Μου αρέσει που όταν κατάλαβες οτι δεν πιάνουν οι βλαχοκουτοπονηρίστικες νύξεις για την μητέρα μου και τον πατέρα μου, το γύρισες στην "ευγένεια".  :2funny:

Τελικά είσαι πραγματικά γελοίος.  :2funny:
Αν είχες έστω και ελάχιστο μυαλό (αντί για άχυρα) μέσα στο κεφάλι σου, θα αντιλαμβανόσουν πως δεν είναι "ευγένεια" (με ή χωρίς εισαγωγικά), αλλά ειρωνία. Φυσικά δεν έχεις, οπότε έχω τόση απαίτηση να με καταλάβεις, όση και από τον σκύλο μου να μάθει να τρώει με μαχαιροπήρουνο (αν και ο σκύλος μου είναι έξυπνος, οπότε κάτι μπορεί να καταφέρει). Κακώς , βέβαια, που σου απάντησα εξ αρχής. Εσύ ρε γέρο, τσακώνεσαι ακόμα και με τον εαυτό σου, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα και τους άλλους που μου στέλνουν πμ και μου λένε "Γάμησέ τον τον μαλάκα, με όλους τα ίδια κάνει". Άντε λοιπόν στην τουαλέτα του μαγαζιού σου (στο βάθος δεξιά), να ξαναπαίξεις το πουλί σου, αλλά να ξέρεις πως αυτό δεν λογαριάζεται ως σεξ.
ΥΓ. Εξακολουθείς να μην απαντάς: Σε πήδηξα και έχεις παράπονο; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.043
Πόντοι
26.096
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες,μετά το άνοιγμα των προσφορών προκύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε 22.892.600 ευρώ για να αποκτήσει τα Μέσα Ενημέρωσης του ΔΟΛ, δηλαδή τις εφημερίδες «το Βήμα», «τα Νέα», τις ιστοσελίδες τους, τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 και ποσοστό 22,11% του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.043
Πόντοι
26.096
Ανηρτήθη διδακτικόν τε ουσιαστικόν πόνημα του κ. Αιδοιολείχου!
Ο νηματοθέτης απέστειλε και σχόλιον ήδη.

Πγιότητα!  :headbaning1:

Φαίνεται όμως (και παρά τα όσα γράφει ο Κοέλιο), πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να αποτύχεις (ή για να το δούμε και από την εκκλησιαστική σκοπιά, «Πολλαὶ γὰρ αἱ βουλαὶ ἐν καρδίᾳ ἀνθρώπων• ἀλλ' ἡ βουλὴ τοῦ Κυρίου ἐκράτησε» Άγιος Βασίλειος – Ομιλία Περί Ψαλμών (29.341).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.043
Πόντοι
26.096
Έπρεπε να έχω καλέσει την Σαραντάρα. Μπορεί να μην έχει το σώμα της Μαρίας, αλλά στο τέλος της βραδιάς , θα είχα πει τον δεσπότη Παναγιώτη και τη φριτέζα Καλογρέζα.

Ενεθυμήθην τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της κας. Καυτής Σαραντάρας ... !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom