Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Έπρεπε να έχω καλέσει την Σαραντάρα. Μπορεί να μην έχει το σώμα της Μαρίας, αλλά στο τέλος της βραδιάς , θα είχα πει τον δεσπότη Παναγιώτη και τη φριτέζα Καλογρέζα.

Ενεθυμήθην τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της κας. Καυτής Σαραντάρας ... !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Οι λάθος επιλογές πληρώνονται, φίλτατε. Ενίοτε δε και ακριβά...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.054
Πόντοι
26.096

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Δυστυχώς. Αλλά αυτό είναι κάτι που έχουμε πάθει όλοι μας και το χειρότερο είναι ότι θα το ξαναπάθουμε ...  :dunno:
Αναλογιζόμενος το ρητό "Αν δεν μπαζώσεις , δεν κτίζεις", φρονώ ότι ήδη έχουμε ρίξει θεμέλια γα ουρανοξύστη...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.054
Πόντοι
26.096
Αναλογιζόμενος το ρητό "Αν δεν μπαζώσεις , δεν κτίζεις", φρονώ ότι ήδη έχουμε ρίξει θεμέλια γα ουρανοξύστη...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φοβούμαι ότι ήδη τους έχουμε κτίσει ...

images

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
γαμω το κερατο μου γαμω!!!!!!!!!!

μπαινω μεσακαι βλεπω ξαφνικα στον μπαρμπα Αγιο! μου κοπηκαν τα υπατα! Ζει ακομα το ραμολιμεντο! μεχρι και τον Μητσοτακη εφαγε ο Δρακουλας!

καλησπερα! τι κανετε νιατα?!  :birdman: :birdman: :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Αν είχες έστω και ελάχιστο μυαλό (αντί για άχυρα) μέσα στο κεφάλι σου, θα αντιλαμβανόσουν πως δεν είναι "ευγένεια" (με ή χωρίς εισαγωγικά), αλλά ειρωνία. Φυσικά δεν έχεις, οπότε έχω τόση απαίτηση να με καταλάβεις, όση και από τον σκύλο μου να μάθει να τρώει με μαχαιροπήρουνο (αν και ο σκύλος μου είναι έξυπνος, οπότε κάτι μπορεί να καταφέρει). Κακώς , βέβαια, που σου απάντησα εξ αρχής. Εσύ ρε γέρο, τσακώνεσαι ακόμα και με τον εαυτό σου, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα και τους άλλους που μου στέλνουν πμ και μου λένε "Γάμησέ τον τον μαλάκα, με όλους τα ίδια κάνει". Άντε λοιπόν στην τουαλέτα του μαγαζιού σου (στο βάθος δεξιά), να ξαναπαίξεις το πουλί σου, αλλά να ξέρεις πως αυτό δεν λογαριάζεται ως σεξ.
ΥΓ. Εξακολουθείς να μην απαντάς: Σε πήδηξα και έχεις παράπονο; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν είχες έστω και το παραμικρό ίχνος ανδρείας, θα σεβόσουν αυτά που εγραφες χθές:

Ο άντρας ο σωστός, δεν μιλάει εν τη απουσία των άλλων.

και δεν θα έμπλεκες στην συζήτηση την μητέρα μου και τον πατέρα μου που είναι απόντες.

Αλλά εκτός από γλοιωδης, υπερφίαλος και κουτοπόνηρος, αποδείχθηκες και ανάρχιδος.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αν είχες έστω και το παραμικρό ίχνος ανδρείας, θα σεβόσουν αυτά που εγραφες χθές:

και δεν θα έμπλεκες στην συζήτηση την μητέρα μου και τον πατέρα μου που είναι απόντες.

Αλλά εκτός από γλοιωδης, υπερφίαλος και κουτοπόνηρος, αποδείχθηκες και ανάρχιδος.
Στους πούστηδες φέρομαι πούστικα. Και απών δεν ήσουν ταβερνιάρη. Το ξέρω και το ξέρεις. Άντε πάλι πίσω στην τρύπα σου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.054
Πόντοι
26.096

μπαινω μεσακαι βλεπω ξαφνικα στον μπαρμπα Αγιο! μου κοπηκαν τα υπατα! Ζει ακομα το ραμολιμεντο! μεχρι και τον Μητσοτακη εφαγε ο Δρακουλας!

Τώρα πια ο κ. The Saint έχει ένα και μοναδικό αντίπαλο. Her Majesty Queen Elizabeth ...  :headbang:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
βλεπω ξαναζουμε παλιες δοξες! οι αιμορροιδες του μπαρμπα τον κοβουν αφορητα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467

Θα επιβαρύνω για πολύ καιρό ακόμα τα ασφαλιστικά ταμεία.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
δυστυχως δεν θα σας χαρω πολυ σημερα! εχω ενα ραντεβουδακι επαγγελματικο σε ξενοδοχειο των νοτιων προαστιων και πρεπει να φυγω σε λιγο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Στους πούστηδες φέρομαι πούστικα. Και απών δεν ήσουν ταβερνιάρη. Το ξέρω και το ξέρεις. Άντε πάλι πίσω στην τρύπα σου.

Έχεις πρόβλημα ανάγνωσης; Έλλειμμα αντίληψης; Ή τελικά είσαι εντελώς ηλίθιος;

Αναφέρθηκες στην μάνα μου και στον πατέρα μου που είναι απόντες.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ετσι !!!!!!!
Ετσι!!!!!!!!!