Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Τότε αρκέσου στο ρόλο σου, και άσε τα έξυπνα για ανθρώπους που είναι πράγματι έξυπνοι.

Εικοτολογώ ότι θα έχεις τουλάχιστον την λεπτότητα να μην συγκαταλέγεις και τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν την μερίδα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Ρε φιλε μην ασχολείσαι ..τοσο απλα ...

Θα σας επιπλήξω και θα σας στεναχωρήσω αλλά ως νηματοθέτης οφείλω να το κάνω.
Σεις, μέγας και πανθομολογούμενος επιβήτωρ, αφήσατε τον κ. Αιδοιολείχο να φάει φόλα; Γνωρίζετε άριστα τα των εργαζομένων εν Θεσσαλονίκη και οφείλατε να του υποδείξετε επιλογές...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σεις, μέγας και πανθομολογούμενος επιβήτωρ, αφήσατε τον κ. Αιδοιολείχο να φάει φόλα; Γνωρίζετε άριστα τα των εργαζομένων εν Θεσσαλονίκη και οφείλατε να του υποδείξετε επιλογές...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Την είχα ξαναπάρει ρε φίλε, και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Φταίω πάντως 100%, γιατί με το που μπήκε έπρεπε να το κοζάρω το πακέτο...Αδικαιολόγητος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Αγαπητέ νηματοθέτα ..
Οφειλω να ομολογησω   ότι στα ελαχιστα ετη ανάμιξης μου με τον πληρωμενο ερωτα εχω φαει φολες ων ουκ εστι αριθμος .
Σε ότι αφορά της επιλογες του αγαπητου και φιλου Γλυφο τετοιου , ουδεμιαν αναμιξη εχω και αποποιούμαι πασης ευθύνης

Για αυτό ακριβώς τον λογο εχω συνταξει ειδικα για την Θεσσαλονίκη  μια short list και ετσι γλυτώνω ( όχι παντα ) ορισμένες κακοτοπιές

Δυστυχώς οσο ακομα θα ασχολούμεθα με το σπορ ..θα συνεχιζουμε το "χτίσιμο" ΑΠΑΝΤΕΣ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Αγαπητέ νηματοθέτα ..
Οφειλω να ομολογησω   ότι στα ελαχιστα ετη ανάμιξης μου με τον πληρωμενο ερωτα εχω φαει φολες ων ουκ εστι αριθμος .
Σε ότι αφορά της επιλογες του αγαπητου και φιλου Γλυφο τετοιου , ουδεμιαν αναμιξη εχω και αποποιούμαι πασης ευθύνης

Για αυτό ακριβώς τον λογο εχω συνταξει ειδικα για την Θεσσαλονίκη  μια short list και ετσι γλυτώνω ( όχι παντα ) ορισμένες κακοτοπιές

Δυστυχώς οσο ακομα θα ασχολούμεθα με το σπορ ..θα συνεχιζουμε το "χτίσιμο" ΑΠΑΝΤΕΣ

Δυστυχώς. Αλλά αυτό είναι κάτι που έχουμε πάθει όλοι μας και το χειρότερο είναι ότι θα το ξαναπάθουμε ...  :dunno:
:grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063