ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Λ'ετε γι αυτό όταν πρωτοσυναντηθήκαμε να σας είπα " Σκύψε ευλογημένη;"ε ναι το καλιμαυκι σας λειπει κυριε
Λ'ετε γι αυτό όταν πρωτοσυναντηθήκαμε να σας είπα " Σκύψε ευλογημένη;"ε ναι το καλιμαυκι σας λειπει κυριε
Γιατί γελάτε κύριε Μπούκα. Όντως από εκκλησιαστικό σχολείο απεφοίτησα...
Γιατί γελάτε κύριε Μπούκα. Όντως από εκκλησιαστικό σχολείο απεφοίτησα...
Κι εγώ σας εγκαταλείπω. Πρέπει να συναντηθώ με τον , εν Λεμεσσώ, νομικό παραστάτη της εταιρίας μου (και να τον πληρώσω )
Στην Κύπρο, ναι αμοίβονται. Στην Ελλάδα παίρνουν φιλοδώρημα...Οι δικηγόροι αμείβονται, κύριε.
Δεν είναι μέλη φιλανθρωπικού ιδρύματος ...
Στην Κύπρο, ναι αμοίβονται. Στην Ελλάδα παίρνουν φιλοδώρημα...
σας συγχωρω κυριε....ELTON JOHN ειν αυτος προσκυνω...και υπαγω ...καλη Κυριακη σε ολους σας
Είμαι ανοιχτή σε μια παρτουζιτσα φασολαδας ταραμα ελιάς και ψητων καβούριαΔεν έχει κάποιο πανηγύρι να πάτε να φάτε σε πλαστικό πιάτο φασολάδα;
Είμαι ανοιχτή σε μια παρτουζιτσα φασολαδας ταραμα ελιάς και ψητων καβούρια
Αληθές ... Δυστυχώς ...
Βεβαίως και καλώς πράττουν. Και η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα, Great Britain είναι. Και τα δικόγραφά τους είναι σύντομα. 1, 2, 3. Και όχι κατεβατά για να μην είναι αόριστα, αφού εδώ έχουμε την νομική αοριστία, την πραγματική αοριστία, η οποία άλλοτε μεν είναι ποσοτική και άλλοτε ποιοτική. Δηλαδή, άμα ξυπνήσουμε στραβά, είναι αόριστη....
Ευελπιστω εις την ευνοιαν του καινουργιου καθεστωτος.Et tu, Brutus?
αγαπητέ μου χαιμ :-*Βεβαίως και καλώς πράττουν. Και η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα, Great Britain είναι. Και τα δικόγραφά τους είναι σύντομα. 1, 2, 3. Και όχι κατεβατά για να μην είναι αόριστα, αφού εδώ έχουμε την νομική αοριστία, την πραγματική αοριστία, η οποία άλλοτε μεν είναι ποσοτική και άλλοτε ποιοτική. Δηλαδή, άμα ξυπνήσουμε στραβά, είναι αόριστη....
Λ'ετε γι αυτό όταν πρωτοσυναντηθήκαμε να σας είπα " Σκύψε ευλογημένη;"