You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στη δουλειά μου είναι μόνο γκέυ και τον παίρνουν ολοφάνερα.sth δουλεια ειναι κανενας που πιστευεις οτι ειναι κρυφολουγκρα κ τον παιρνει?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Στη δουλειά μου είναι μόνο γκέυ και τον παίρνουν ολοφάνερα.
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
Στη δουλειά μου είναι μόνο γκέυ και τον παίρνουν ολοφάνερα.
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάντως εμείς οι γυναίκες ειμαστε πιο περιγραφικές μεταξύ μας όταν μιλάμε για γκόμενους
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Ας πω και εγω μια αποψη...γιατι η καλοκαιρινη ραστώνη και το άγχος της δουλειας επιβάλλει και καφενειακού τυπου συζητήσεις...
Συνηθως οι γυναίκες δε μιλάνε για τα πηδήματα που έχουν κάνει. Είναι πολύ προσεκτικές. Από την άλλη οι άντρες μας αρεσει να μιλαμε πολυ για αυτα σε σημειο που παντα μεγαλοποιουμε πρόσωπα καταστασεις επιδόσεις κλπ.
Συνηθως γαμανε πολυ αυτοι που έχουν λεφτα, κοινωνικο status και φυσικα είναι εξωστρεφεις και κυκλοφορουν. Ολα αυτα απαιτουν χρόνο φυσικα.
Πριν μερικους μηνες που έβγαινα με μια κοπελιτσα συνειδητοποιησα, πως αν και μικροτερη, δεν ειχε τόσο πολυ άγχος στο κρεβατι όσο εγω. Μαλιστα ενθουσιαστηκε ευχαριστα οταν, ενω ήμουν μεσα της, αρχισα και της έγλειφα τα ποδια. (Φυσικα έχω κάνει τα απιστευτα στο σεξ, ειδικα παλιοτερα με αυταρχικα, ξυλο κλπ κλπ)...αλλα βλεπεις όσο περναει η ηλικια πως οι αντιστασεις μειωνονται... Τα νεα άτομα είναι πιο χαλαρα.
Νομιζω οι γυναικες νιωθουν σαν να παιζουν σε δικο τους γηπεδο στο σεξ...ακομα και οι πιο πρωτοβγαλτες...
Καλο είναι επισης να μην μιλαμε πολυ περι σεξ, αλλα να κανουμε κιολας... :-)
Συνηθως οι γυναίκες δε μιλάνε για τα πηδήματα που έχουν κάνει. Είναι πολύ προσεκτικές. Από την άλλη οι άντρες μας αρεσει να μιλαμε πολυ για αυτα σε σημειο που παντα μεγαλοποιουμε πρόσωπα καταστασεις επιδόσεις κλπ.
Συνηθως γαμανε πολυ αυτοι που έχουν λεφτα, κοινωνικο status και φυσικα είναι εξωστρεφεις και κυκλοφορουν. Ολα αυτα απαιτουν χρόνο φυσικα.
Πριν μερικους μηνες που έβγαινα με μια κοπελιτσα συνειδητοποιησα, πως αν και μικροτερη, δεν ειχε τόσο πολυ άγχος στο κρεβατι όσο εγω. Μαλιστα ενθουσιαστηκε ευχαριστα οταν, ενω ήμουν μεσα της, αρχισα και της έγλειφα τα ποδια. (Φυσικα έχω κάνει τα απιστευτα στο σεξ, ειδικα παλιοτερα με αυταρχικα, ξυλο κλπ κλπ)...αλλα βλεπεις όσο περναει η ηλικια πως οι αντιστασεις μειωνονται... Τα νεα άτομα είναι πιο χαλαρα.
Νομιζω οι γυναικες νιωθουν σαν να παιζουν σε δικο τους γηπεδο στο σεξ...ακομα και οι πιο πρωτοβγαλτες...
Καλο είναι επισης να μην μιλαμε πολυ περι σεξ, αλλα να κανουμε κιολας... :-)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Oι γυναίκες δε μιλάνε ποτέ δημόσια για αυτά που κάνουν στο κρεβάτι τους. Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλωστε το αν είναι καλά ή όχι στην προσωπική τους ζωή είναι πολύ εμφανές και στη γενικότερη συμπεριφορά τους. Όταν όμως είναι με κάποια πολύ κολλητή τους φίλη λένε πάρα πολλές λεπτομέρειες οι περισσότερες. Η διαφορά τους η βασική με τους άντρες, είναι ότι υπάρχει και συναισθηματική προσέγγιση κάτι το οποίο λείπει από τις αντρικές συζητήσεις.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
Πάντως εμείς οι γυναίκες ειμαστε πιο περιγραφικές μεταξύ μας όταν μιλάμε για γκόμενους![]()
![]()
![best-boys-friends-friends-show-Favim.com-1906883.jpg](http://s3.favim.com/610/140711/best-boys-friends-friends-show-Favim.com-1906883.jpg)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.736
- Πόντοι
- 606
τετοιες μαλακιες λετε μεταξυ σας?Oι γυναίκες δε μιλάνε ποτέ δημόσια για αυτά που κάνουν στο κρεβάτι τους. Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλωστε το αν είναι καλά ή όχι στην προσωπική τους ζωή είναι πολύ εμφανές και στη γενικότερη συμπεριφορά τους. Όταν όμως είναι με κάποια πολύ κολλητή τους φίλη λένε πάρα πολλές λεπτομέρειες οι περισσότερες. Η διαφορά τους η βασική με τους άντρες, είναι ότι υπάρχει και συναισθηματική προσέγγιση κάτι το οποίο λείπει από τις αντρικές συζητήσεις.
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να υποθέσω ότι εσύ κάνεις φουλ αντρική συζήτηση?τετοιες μαλακιες λετε μεταξυ σας?
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
τετοιες μαλακιες λετε μεταξυ σας?
Με κάθε (άχρηστη θεωρητικά για εμάς) λεπτομέρεια. ;)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εντελώς όμως.Με κάθε (άχρηστη θεωρητικά για εμάς) λεπτομέρεια. ;)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.736
- Πόντοι
- 606
εχεις ακουσει ποτε αντρα να μιλαει για τη γυναικα του σε φιλο η το φανταζεσαι?Να υποθέσω ότι εσύ κάνεις φουλ αντρική συζήτηση?![]()
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δε μιλάμε για τη γυναίκα του προφανώς. Για γκομενες μιλάμε. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.εχεις ακουσει ποτε αντρα να μιλαει για τη γυναικα του σε φιλο η το φανταζεσαι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις