Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.760
Πόντοι
606

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506
Δεν έχω καταλάβει που το χάσατε.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εχω πολλούς άντρες φίλους που είναι μιλούν πολύ χυδαία σε βεβαιώ. Για όλες. Εκτός από αυτή που καψουρεύονται. Εκεί μούγκα.

Αυτο ισχυει... Και μαλιστα μεχρι σημειο παρεξηγησεως και καυγα!

Απλα, μετα λύπης μου, διαπιστώνω - και συγνωμη αν στεναχωρησω κάποιες - πως τα κινητρα των γυναικων, όλων των γυναικων...δεν είναι ανιδιοτελη, ουτε στοχεύουν στη σεξουαλικη ευχαρίστηση. Είναι άλλα βαθυτερα και καθαρα ιδιοτελη. Σε ότι κάνουν στη σχεση τους με το άλλο φύλο.
Ισως μιλω με βαση τα δικα μου βιωματα...
Απλα η γυναικα απεναντι δε θα σε κοιταξει επειδη θα είσαι ωραιος, ψηλος, καλοφτιαγμενος, ή εχει μεγαλο πουτσο και πηδας σαν το rocco sifredi ... Φυσικα και θα της αρεσει αν υπαρχουν και αυτα.
Ομως δίνει σε άλλα βαρυτητα...
Αυτο είναι μια πραγματικοτητα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο ισχυει... Και μαλιστα μεχρι σημειο παρεξηγησεως και καυγα!

Απλα, μετα λύπης μου, διαπιστώνω - και συγνωμη αν στεναχωρησω κάποιες - πως τα κινητρα των γυναικων, όλων των γυναικων...δεν είναι ανιδιοτελη, ουτε στοχεύουν στη σεξουαλικη ευχαρίστηση. Είναι άλλα βαθυτερα και βαθια ιδιοτελη. Σε ότι κάνουν στη σχεση τους με το άλλο φύλο.
Ισως μιλω με βαση τα δικα μου βιωματα...
Απλα η γυναικα απεναντι δε θα σε κοιταξει επειδη θα είσαι ωραιος, ψηλος, καλοφτιαγμενος, ή εχει μεγαλο πουτσο και πηδας σαν το rocco sifredi ... Φυσικα και θα της αρεσει αν υπαρχουν και αυτα.
Ομως δίνει σε άλλα βαρυτητα...
Αυτο είναι μια πραγματικοτητα...
Δε διαφωνώ ότι υπάρχει μια τέτοια μερίδα γυναικών. Είναι οι γνωστές ελλεηνίδες. Δεν είναι όμως όλες οι γυναίκες έτσι. Κάποιες εστιάζουν σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Λίγες αλλά υπάρχουν.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δε μου φαίνεται παράλογο να υπάρχουν περιπτώσεις ανδρών-γυναικών που συζητούν ακομπλεξάριστα τα σεξουαλικά τους. Έχω και γω 2-3 φίλες που δεν έχουμε τέτοια θέματα.
Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με φίλο μου για το κρεβάτι μου. Με φίλη μου άνετα. Αλλά δεν μπορώ και να ακούσω και πολλές πολλές λεπτομέρειες από άντρα. Νομίζω ότι είναι χυδαίο να το συζητάει με φίλη του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506
Δε διαφωνώ ότι υπάρχει μια τέτοια μερίδα γυναικών. Είναι οι γνωστές ελλεηνίδες. Δεν είναι όμως όλες οι γυναίκες έτσι. Κάποιες εστιάζουν σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Λίγες αλλά υπάρχουν.

Η γυναίκα θέλει από τον άντρα να αισθανθεί μοναδική, ασφαλής (σε κάθε επίπεδο) και γυναίκα με κάθε έννοια. Άν είναι καλό και το σεξ, το οποίο θα φροντίσει να το σιγουρέψει, έδεσε. Άν μάλιστα είναι αρκούντως έξυπνη να ξέρει πότε και πόσο να "κάνει τη χαζή" τότε μιλάμε για 100% ευστοχία.

Barock 2016.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Η γυναίκα θέλει από τον άντρα να αισθανθεί μοναδική, ασφαλής (σε κάθε επίπεδο) και γυναίκα με κάθε έννοια. Άν είναι καλό και το σεξ, το οποίο θα φροντίσει να το σιγουρέψει, έδεσε. Άν μάλιστα είναι αρκούντως έξυπνη να ξέρει πότε και πόσο να "κάνει τη χαζή" τότε μιλάμε για 100% ευστοχία.

Barock 2016.
Η λέξη κλειδί είναι το μοναδική. Αλλά συμφωνώ απόλυτα. Ρεγκίνα 2016

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506
Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με φίλο μου για το κρεβάτι μου. Με φίλη μου άνετα. Αλλά δεν μπορώ και να ακούσω και πολλές πολλές λεπτομέρειες από άντρα. Νομίζω ότι είναι χυδαίο να το συζητάει με φίλη του.

Δε μιλάμε για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για αυτά τα "χαζά" τα γυναικεία θα μιλήσεις με φίλη, αυτό εννοώ, επικοινωνία, χημεία, συναίσθημα, όχι αν κάνει καλή πίπα, αν δίνει κώλο και αν τα παίρνει στο στόμα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δε μιλάμε για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για αυτά τα "χαζά" τα γυναικεία θα μιλήσεις με φίλη, αυτό εννοώ, επικοινωνία, χημεία, συναίσθημα, όχι αν κάνει καλή πίπα, αν δίνει κώλο και αν τα παίρνει στο στόμα.
Να σου πω και κάτι? Ποιος ο λόγος να πεις τέτοια πράγματα σε μια φίλη σου? Μόνο αν θες να τη γαμήσεις το δικαιολογώ. Γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο που δε γίνεται man to man αυτή η συζήτηση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.156
Πόντοι
5.506
Να σου πω και κάτι? Ποιος ο λόγος να πεις τέτοια πράγματα σε μια φίλη σου? Μόνο αν θες να τη γαμήσεις το δικαιολογώ. Γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο που δε γίνεται man to man αυτή η συζήτηση.

Για τον απλό λόγο οτι μπορεί αυτή έχοντας τη γυναικεία ψυχολογία να σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα/απορίες. Μιλάμε πάντα για αρχικά στάδια σχέσης που ακόμα ψάχνεσαι και φυσικά για την περίπτωση που επιβεβαιωμένα δεν παίζει σεξουαλική πιθανότητα μεταξύ φίλων.

Σπάνιο αλλά υπάρχει.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Για τον απλό λόγο οτι μπορεί αυτή έχοντας τη γυναικεία ψυχολογία να σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα/απορίες. Μιλάμε πάντα για αρχικά στάδια σχέσης που ακόμα ψάχνεσαι και φυσικά για την περίπτωση που επιβεβαιωμένα δεν παίζει σεξουαλική πιθανότητα μεταξύ φίλων.

Σπάνιο αλλά υπάρχει.
Επειδή κάποτε πίστευα στη φιλία αντρών και γυναικών και πλέον δεν πιστεύω, αν, λέμε αν, όντως αντιμετωπίζουν φιλικά τη μεταξύ τους σχέση και οι δύο, η γυναίκα μπορεί να δώσει μια άλλη οπτική γωνία στον άντρα που πιθανόν να του φανεί χρήσιμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom