You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (0 μέλη και 133 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Popov, εσυ που ξέρεις ρώσικα,ρίξε μια ενημέρωση, τί μαλακία έχει παιχτεί εδω κι 2χ24ωρα με το vk
Διο, επιβεβαιώνω το сбой και το τσέκαρα εδώ: αλλά ακόμα δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις. Διάβαζα και στα σχόλια μήπως υπάρχει κάτι νεότερο,
αλλά ακόμα τίποτα. Πιθανότα, οφείλεται είτε σε τεχνική βλάβη (και στις 24 Μαΐου διάβαζα ότι είχε ξανασυμβεί
το ίδιο και επανήλθε σταδιακά) είτε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων αλλαγών στον σχεδιασμό του site.
Λογικά αύριο-μεθαύριο, πιστεύω να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα το ξανακοιτάξω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
ο ένας είναι μόνο στο σινεμά, ο άλλος στην πραγματική ζωή και το όνομά του popov
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Μάλλον εσείς τα έχετε ανάκατα στο μυαλό σας!
Σχήμα λόγου: Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, ο τάδε, θα είχε κάνει τρείς προίκες.
Κυριολεξία: Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να είσαι μαλάκας. Κακό είναι να μην το ξέρεις.
Υ.Γ. Στο θυμιατό μου τι πίνετε και με ποιάν το πίνετε.
Φαντάζομαι, ότι αυτό εκεί κάτω χαμηλά, θα το έχετε ονομάσει "θυμιατό" από τότε που του έκαναν μνημόσυνο και κατά την εξόδιο ακολουθία του έψαλλαν: "Ως άνθος μαραίνεται, και ως όναρ παρέρχεται..." και έκτοτε, αποτελεί μάλλον για εσάς μια μακρινή ανάμνηση, και ένα συμβολικό ενθύμημα, ένα κενοτάφιο και ένα σημείο αναφοράς στο οποίο καταφεύγετε προκειμένου να αποδώσετε τιμή, όπως στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...
Ελλείψει του παραπάνω, νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη καταδίκη να καθίσταται κάποιος "άχρηστος ακόμα και να τον παίξει" (τουτέστιν
να μην κάνει "ούτε για μαλάκας"), από την καθαυτή (συνειδητή ή ασυνείδητη) ιδιότητα του μαλάκα, ο οποίος
τουλάχιστον έχει κάτι λειτουργικό για να καταπιάνεται, ώστε να μην ζεί με "περασμένα μεγαλεία" και οράματα του παρελθόντος...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
1ον- Αν δεν σας αρέσει να χορεύει το ποντίκι, να πάρετε φάκα.
2ον- Αφήνουμε πάντα όλες τις σημαντικές δουλειές δι εσάς που έιστε έξυπνος, δραστήριος και άξιος.
Υ.Γ. Τι ράτσα γατάκι είστε;
1ον- Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σας, αγαπητέ μου φίλε Ένα τέτοιο ποντίκι, χρειάζεται οπωσδήποτε φάκα,
αλλά όχι ό,τι νά 'ναι - έναν γνήσιο νίγκα φάκα
2ον- ξεχάσατε το "όμορφος"
ΥΓ. Με πέταλα. Εσείς τι μάρκα Άγιος είστε;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλημέρα στα ζωηρά "παιδάκια"
Καλημέρα και στον αείμνηστο Μπαρμπα-ρόχα
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στον ακοίμητο Popov, καλημέρα στον Μπαρμπαρήγο, καλημέρα γέροντες!Καλημέρα στα ζωηρά "παιδάκια"
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Μπαρμπαρήγο αν απορείς ποιος στην έκανε δεν έχεις λόγο. Την Έρι θα στη φάω παντί τρόπω, να ξες ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Καλημέρα
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα Νικ. Πάμε για παράταση;Καλημέρα
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μονόδρομος...............άποψή μου μην σας πάρω στο λαιμό μου
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Τι να μας πάρεις ... Το λαιμό μας τον έχουν πάρει ήδη ...μονόδρομος...............άποψή μου μην σας πάρω στο λαιμό μου
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Οικονομικοί Ταλιμπάν ...Τι να μας πάρεις ... Το λαιμό μας τον έχουν πάρει ήδη ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Τι να μας πάρεις ... Το λαιμό μας τον έχουν πάρει ήδη ...
ζωές έχουν πάρει οι μαλάκες
έχουν κάνει παιδιά να καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που τους άφησαν ένα σπίτι οι γονείς τους με τα κωλοτεκμήριά τους
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Και δεν είναι μόνο τεκμήριο το σπίτι, είναι και το στεγαστικό που πληρώνεις για το σπίτι!ζωές έχουν πάρει οι μαλάκες
έχουν κάνει παιδιά να καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που τους άφησαν ένα σπίτι οι γονείς τους με τα κωλοτεκμήριά τους
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Γεγονός είναι πάντως ότι έπεσε δουλειά στον Μπλιζ, για μπάνιο ο Μπαρμπαρήγος, πάει το πρωινάδικο ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Φαντάζομαι, ότι αυτό εκεί κάτω χαμηλά, θα το έχετε ονομάσει "θυμιατό" από τότε που του έκαναν μνημόσυνο και κατά την εξόδιο ακολουθία του έψαλλαν: "Ως άνθος μαραίνεται, και ως όναρ παρέρχεται..." και έκτοτε, αποτελεί μάλλον για εσάς μια μακρινή ανάμνηση, και ένα συμβολικό ενθύμημα, ένα κενοτάφιο και ένα σημείο αναφοράς στο οποίο καταφεύγετε προκειμένου να αποδώσετε τιμή, όπως στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...
Ελλείψει του παραπάνω, νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη καταδίκη να καθίσταται κάποιος "άχρηστος ακόμα και να τον παίξει" (τουτέστιν
να μην κάνει "ούτε για μαλάκας"), από την καθαυτή (συνειδητή ή ασυνείδητη) ιδιότητα του μαλάκα, ο οποίος
τουλάχιστον έχει κάτι λειτουργικό για να καταπιάνεται, ώστε να μην ζεί με "περασμένα μεγαλεία" και οράματα του παρελθόντος...
Ζητώ συγγνώμην. Δεν ήξερα ότι είστε οραματιστής μαλάκας.
Κατά τα άλλα, πολύ ωραία φροϋδική ανάλυση. Μόνο που πέσατε λίγο έξω. Το θυμιατό δεν χρησιμοποιείται μόνον κατά τις εξόδιους ακολουθίες, και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: είναι ντούρο, πάει πέρα δώθε, είναι καυτό και μυρίζει ωραία.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
1ον- Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σας, αγαπητέ μου φίλε Ένα τέτοιο ποντίκι, χρειάζεται οπωσδήποτε φάκα,
αλλά όχι ό,τι νά 'ναι - έναν γνήσιο νίγκα φάκα
2ον- ξεχάσατε το "όμορφος"
ΥΓ. Με πέταλα. Εσείς τι μάρκα Άγιος είστε;
Μιλάμε και φάκες και ο νούς σας πάει στις αφρικάνικες ψωλές;
Αν τις ορέγεστε βέβαια, δικαίωμα σας. Απλώς βρίσκω λίγο αδόκιμο τον τρόπο που επιλέξατε για να μας κοινοποιήσετε αυτή σας την προτίμηση.
Υ.Γ. москвич
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλή σας ημέρα αγαπητέ. Εμένα ολίγον από μπαρούτι μου μυρίζει το θυμιατό σας.Ζητώ συγγνώμην. Δεν ήξερα ότι είστε οραματιστής μαλάκας.
Κατά τα άλλα, πολύ ωραία φροϋδική ανάλυση. Μόνο που πέσατε λίγο έξω. Το θυμιατό δεν χρησιμοποιείται μόνον κατά τις εξόδιους ακολουθίες, και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: είναι ντούρο, πάει πέρα δώθε, είναι καυτό και μυρίζει ωραία.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Καλή σας ημέρα αγαπητέ. Εμένα ολίγον από μπαρούτι μου μυρίζει το θυμιατό σας.
Καλημέρα, κύριε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4