Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα, κύριε.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Καλημέρα, κύριε.
Μιλάμε και φάκες και ο νούς σας πάει στις αφρικάνικες ψωλές;
Αν τις ορέγεστε βέβαια, δικαίωμα σας. Απλώς βρίσκω λίγο αδόκιμο τον τρόπο που επιλέξατε για να μας κοινοποιήσετε αυτή σας την προτίμηση.
Υ.Γ. москвич
Δε θα κοιμηθείς εσύ ρε φίλε;Κρίνοντας από τις απαντήσεις σας προς κ. Μπράμπ και κ. Βασιλόφρονα, περί gay friendly ξενοδοχείων και μερέντας,
(θα τα ξέρετε καλά) υπέθεσα ότι θα σας ενδιέφερε και το σχόλιο. Η προτίμηση δική σας. Αν αναφερόσασταν αντί για φάκες
σε φακές ή φασολάδες, θα σας απαντούσα αναλόγωςαλλά τώρα, συβιβαστείτε με τον αράπακλα που ποθείτε
Κρίνοντας από τις απαντήσεις σας προς κ. Μπράμπ και κ. Βασιλόφρονα, περί gay friendly ξενοδοχείων και μερέντας,
(θα τα ξέρετε καλά) υπέθεσα ότι θα σας ενδιέφερε και το σχόλιο. Η προτίμηση δική σας. Αν αναφερόσασταν αντί για φάκες
σε φακές ή φασολάδες, θα σας απαντούσα αναλόγωςαλλά τώρα, συβιβαστείτε με τον αράπακλα που ποθείτε
Ζητώ συγγνώμην. Δεν ήξερα ότι είστε οραματιστής μαλάκας.
Κατά τα άλλα, πολύ ωραία φροϋδική ανάλυση. Μόνο που πέσατε λίγο έξω. Το θυμιατό δεν χρησιμοποιείται μόνον κατά τις εξόδιους ακολουθίες, και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: είναι ντούρο, πάει πέρα δώθε, είναι καυτό και μυρίζει ωραία.![]()
Δε θα κοιμηθείς εσύ ρε φίλε;
Χαίρομαι που σας άρεσε. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Καλύτερα οραματιστής ή σκέτος μαλάκας, παρά "ούτε καν μαλάκας" όπως εσείς.
Για το θυμιατό σας: έτσι θα είναι αν έτσι νομίζετε.![]()
Θα μοιράσω φυλλάδια του Ταβερνιέ ...Μπά...
Έχει βάλει ντετεκτορ και βαρά συναγερμός όποτε ποστάρω.
Εφιάλτης του έχω γίνει του δύσμοιρου.![]()
![]()
Θα μοιράσω φυλλάδια του Ταβερνιέ ...
Δε νομίζω ότι σε αυτό μπορεί να διαφωνήσει κανείς μαζί σας.Το ευ αγωνίζεσθαι που πρέπει να διέπει τις όποιες ανθρώπινες "αντιθέσεις", εξαρτάται κι από την αγωγή του αντιπάλου, Κύριε, και διαμορφώνεται άνολογα με το αν είναι σπορτσμαν ή όχι.![]()
Καλημέρα αγαπητέ.μονο βυζα και ντουγκεον
![]()
Mονο κωλους και ακορντεονμονο βυζα και ντουγκεον
![]()
γιατι νηστεια γερο κανεις διαιτα φοβασαι μην δεν κλεινει η κασα?Μόνο νηστεία και προσευχή.![]()
γιατι νηστεια γερο κανεις διαιτα φοβασαι μην δεν κλεινει η κασα?![]()
εγω ραβω σαβανα στο γιαννετο βαζει και τσεπεςΌχι. Αγόρασα στις εκπτώσεις ένα σάβανο αρμάνι μούρλια. Αλλά δεν είχε στο νούμερο μου, και το πήρα δυο νούμερα μικρότερο.
ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()