διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
ούτε στον παπά μην το πεις οτι έχεις δουλειάΤι διαολο, ειμαι ο μονος που δουλευει ακομα τετοια ωρα;
ούτε στον παπά μην το πεις οτι έχεις δουλειάΤι διαολο, ειμαι ο μονος που δουλευει ακομα τετοια ωρα;
Δεν δίνονται πλέον μισθοί. Για 8 ώρες δίνεται ένα συμβολικό χαρτζιλίκι.Κοινωνικη προσφορα λεγεται............οχι εργασια
Γι αυτο και οι μισθοι ειναι συμβολικου χαρακτηρα
Δεν δίνονται πλέον μισθοί. Για 8 ώρες δίνεται ένα συμβολικό χαρτζιλίκι.
ποτε δεν ηταν το οικονομικο το προβλημα.ουτε τωρα ειναι.Μαs ρημαξανε...........
Αντε τωρα........λεμε τωρα.........να ξεκινησει καποιοs οικογενεια
Εμποδιζει και αυτο παντωsποτε δεν ηταν το οικονομικο το προβλημα.ουτε τωρα ειναι.
μπραμπ δεν πιστευω να εισαι αυτος με το κιτρινο παντελονι?
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/05/27/sugk4.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: ναι :headbang3:
Δεν μπορώ. Εχει γίνει πρόταση στην Πενταγιώτισσα και δε μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάριασου αρεσει ο περιδης ρετσινα;
κι εμενα
ταιριαζουμε πολυ
θες να τα φτιαξουμε;
η πενταγιωτισσα μου τα μασαει και αποφασισα να κανω ενα βημα εμπρος στη ζωη μουΔεν μπορώ. Εχει γίνει πρόταση στην Πενταγιώτισσα και δε μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια
Καβάτζα τύπου επειδή η Πενταγιώτισσα έχει το νέγροντα? Λέω να αρνηθώ.η πενταγιωτισσα μου τα μασαει και αποφασισα να κανω ενα βημα εμπρος στη ζωη μου
αλλωστε αυτη εχει και το νεγροντα
τυπε δεν ξερω τι μου συμβαινειπουλι την ειδες γαμπρεας και τη πεφτεις παντου.
εμεις τι κανουμε εδω μεσα που κοντευουμε να γινουμε μουμιες?
καλα σου ξηγηθηκε ο ραοπαοκ που σου φαγε το τεμαχιο στο επιπλαδικο στο αιγαλεωτυπε δεν ξερω τι μου συμβαινει
απο τοτε που αρχισα το μπαλετο εχω δει τη ζωη με αλλο ματι
τυπε δεν ειναι μονο αυτοκαλα σου ξηγηθηκε ο ραοπαοκ που σου φαγε το τεμαχιο στο επιπλαδικο στο αιγαλεω