alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
τυπε εγω αμα καυλωσω 110% και ρουφηξω την κοιλια και κλεψω και λιγο μετρωντας απο τα αρχιδια ειμαι δεν ειμαι 12 σαντιμετρ :S
Πάλι σε βόλεψα!!! ;) ;) ;) ;)
τυπε εγω αμα καυλωσω 110% και ρουφηξω την κοιλια και κλεψω και λιγο μετρωντας απο τα αρχιδια ειμαι δεν ειμαι 12 σαντιμετρ :S
Καλημέρα φίλτατε Ζιγκκαλημέρα γεροντες, μικροτσουτσουνοι, πιρφοροι, κουκλακια και χαβούζες
Τι νεα φιλε;Καλημέρα φίλτατε Ζιγκ
Αν εννοείς επαγγελματικά ναι, τώρα αν θέλεις να μας κάνεις πλάκα ...Τι νεα φιλε;
Επιασε τοπο η εξορμηση στη Θεσσαλονικη;
Όχι επαγγελματικα μιλουσα. Αφου ειπες ότι ηταν μονο επαγγελματικο το ταξιδι.Αν εννοείς επαγγελματικά ναι, τώρα αν θέλεις να μας κάνεις πλάκα ...
Συναντάμε και ατυχίες στα επαγγελματικά ταξίδια.Όχι επαγγελματικα μιλουσα. Αφου ειπες ότι ηταν μονο επαγγελματικο το ταξιδι.
Τελος καλο όλα καλα!Συναντάμε και ατυχίες στα επαγγελματικά ταξίδια.
Τωρα ειδα ότι οι συμβουλες σου στον μπλιζ ηταν φρεσκιεςΑς όψεται ο Μπλιζ που μας έβγαλε στη φόρα ...
Φολιαστήκαμε άγρια ...Τωρα ειδα ότι οι συμβουλες σου στον μπλιζ ηταν φρεσκιες
Γι αυτό με ρώτησες αν σου κανω πλακα
Ήταν γραφτό στη μοίρα ...Δηλαδη για να καταλαβω το πνευμα...
Πηγες, γαμησες, ειπες στον μπλιζ ότι είναι επιπλο και ετρεξε μην χασει την ευκαιρια να παει χαμενη;
Επιπλοποιο θα τον φωνάζω
Γραφτο στη μοιρα ηταν για σενα που πηγες για δουλεια και ειπες να το διασκεδασεις και εφαγες φολα.Ήταν γραφτό στη μοίρα ...
Τέλος πάντων, την πατήσαμε!Γραφτο στη μοιρα ηταν για σενα που πηγες για δουλεια και ειπες να το διασκεδασεις και εφαγες φολα.
Ο άλλος στην περιοχη του και μετα τις πληροφοριες σου είναι εθελοντης...
ελα ρε!Αφήστε τα αυτα παιδια άλλου ειναι το ζουμί είχαμε ρεσιτάλ χασοδικη στο τσατ το βράδυ