Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έτσι νικαπό το απόγευμα δε βλέπω κανενός :S
αλλά έβαλα τους μηχανικούς να το φτιάξουν
έτσι Βίκινγκ
Έτσι νικαπό το απόγευμα δε βλέπω κανενός :S
αλλά έβαλα τους μηχανικούς να το φτιάξουν
έτσι Βίκινγκ
Τυπε φιρι φιρι το πας να σε μπαναρω αλλα εχει χαρη που γραφεις ωραιες κρτικες στο σαη και σε χρειαζομαστε ακομα
Ακομα τσακωνεστε; Τωρα θα δειτε. ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Λες να μην καταλαβαμε ποιος εισαι τα βραδιαόταν μπαίνω με το Αντισθένης γράφω καλύτερες
Λες να μην καταλαβαμε ποιος εισαι τα βραδια
Μολις ακουσανε Πενταγιωτισσα ησυχασανε τα πουλακια μου.
Θα κανω εισαγωγη απο Κινα τις επομενες ημερες τσιγκινα σωβρακακια αντι-φιστινγκέτσι και έρθει
εγώ
Ε οχι απο τι με ειπε ο ζιγκ εχεις γνωρισει κι αλλα ατομα απο δω μεσα...δεν μπορει καποιος θα σε εβγασλε βολτα εξω
Τι εγινε ρε παιδια. Δεν μπορω να δω το αβαταρ μου. Εσεις το βλεπετε;
Αν το βλεπετε εστω και πεσμενο ειστε προνομιουχος. Εγω απλως δεν μπορω να το δω (Και ειμαι και φιτ)Εμείς εδώ δεν μπορούμε να δούμε όρθιο το καυλι μας, κι εσείς διαμαρτυρεστε για το Άβαταρ;
Θα κανω εισαγωγη απο Κινα τις επομενες ημερες τσιγκινα σωβρακακια αντι-φιστινγκ
Αντε πολλα ειπες τωρα φτανει...αν θες να σε κανουμε πορνορεπορτερ να εισαι υπακουω παιδιέχω 42 κλώνους, αν και δεν υπάρχουν κλώνοι στο σαη, δεν το επιτρέπω
Τι εγινε ρε???? Παλι δεν πληρωσατε και μαs κοψανε το φωs??Eκτοs κι αν νομισατε οτι θα τα χαρισει
Σαs εμειδιασαν
Κανονικα??????????????? Τι πινειs??? Εγω πινω αυθεντικοεγω τα βλεπω ολα κανονικα
Ασε τα κλειδια στην πορτα και φυγε ........Λεφτα δεν εχουμε οποτε και οι κλεφτεs μαλακεs ειναι ναρθουνε???άντε ρε λαιφ και θέλω να παραδώσω, άργησες
πάω τώρα