Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
το γεγονος ότι προσπαθεις να φτιαξεις κοντρες σε ένα νημα που ολοι μπαινουν για πλακα πρεπει να το κοιτάξεις παντως...
Ειδικα ο τομα δεν εχει καμια σχεση με αντιπαραθέσεις. Αλλα κ εσυ μωρ αδερφακι μου οντως μας ζαλισες τ αρχιδια...
Μπαινεις και μας το παιζεις κατά δηλωση νοικοκυρης και μας κραζεις που γραφουμε στο σαιτ που γραφεις κ εσυ. Και μπαινεις στις 12 λες καλημέρα και στις 14 καλο μεσγμερι, αλλα παρολα αυτά μας βαζεις χερι για το ποσο δουλεύουμε κλπ...
Δεν πας να γαμηθεις στο φιναλε; :)
Δεν προσπαθω να φτιαξω με κανενα κοντρα,συνηθως αν το προσεξες απανταω  ;) οσο για τον φιλο απο πανω, το οτι παει να μου την πει ξαφνικα για να φανει καλος...δεν μ'αρεσει καθολου ουτε ασχοληθηκα μαζι του περα απ τωρα ουτε προκειται να το κανω αν βεβαια δεν ξανα γραψει για μενα. :) Τωρα για το τελευταιο που λες,δημοσιο φορουμ ειναι με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να τα διαβασεις αυτα που γραφω εαν δεν σ'αρεσουν απλα αγνοησετα  ;) αλλα ξερεις ποια ειναι η μλκ σου οτι γραφω εγω για τον αλλον τα παιρνεις στα σοβαρα οτι γραφει για μενα και τους κοντινους μου οπως π.χ σημερα ο μπραμπους και νομιζω ο αγιος τα παιρνεις για πλακα...ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε  :) πριν γραψεις να σκεφτεσε λιγο παραπανω.. :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.634
Πόντοι
606
Δεν προσπαθω να φτιαξω με κανενα κοντρα,συνηθως αν το προσεξες απανταω  ;) οσο για τον φιλο απο πανω, το οτι παει να μου την πει ξαφνικα για να φανει καλος...δεν μ'αρεσει καθολου ουτε ασχοληθηκα μαζι του περα απ τωρα ουτε προκειται να το κανω αν βεβαια δεν ξανα γραψει για μενα. :) Τωρα για το τελευταιο που λες,δημοσιο φορουμ ειναι με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να τα διαβασεις αυτα που γραφω εαν δεν σ'αρεσουν απλα αγνοησετα  ;) αλλα ξερεις ποια ειναι η μλκ σου οτι γραφω εγω για τον αλλον τα παιρνεις στα σοβαρα οτι γραφει για μενα και τους κοντινους μου οπως π.χ σημερα ο μπραμπους και νομιζω ο αγιος τα παιρνεις για πλακα...ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε  :) πριν γραψεις να σκεφτεσε λιγο παραπανω.. :)
ποιος ειναι ο "φιλος απο πανω" που προσπαθει να φανει καλος ρε σαχλαμαρα?
σαλτα γαμησου αρχιδι που εχεις και αποψη για τη παρτι μου..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ποιος ειναι ο "φιλος απο πανω" που προσπαθει να φανει καλος ρε σαχλαμαρα?
σαλτα γαμησου αρχιδι που εχεις και αποψη για τη παρτι μου..
Αυτα να τα βλεπει ο ζιγκ τιποτε αλλο δεν λεω.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγω (για άλλη μια φορα) στα ελεγα πριν φτασουν εκει τα πραγματα και εσυ μου εκανες μαγκιτσες...
Στο λεγα θα χοντρυνει όπως το πας... Εκει εσυ.
Από εκει και περα οι προσωπικες αναφορες δεν είναι το καλυτερο μου και δεν το παιρνω στην πλακα απλα δεν μπορω να πω κατι όταν ο ιδιος εχεις βγαλει τα προσωπικα σου στην σεντρα...
Τελειωνε κανενας μας δεν εχει προσωπικα μαζι σου!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω (για άλλη μια φορα) στα ελεγα πριν φτασουν εκει τα πραγματα και εσυ μου εκανες μαγκιτσες...
Στο λεγα θα χοντρυνει όπως το πας... Εκει εσυ.
Από εκει και περα οι προσωπικες αναφορες δεν είναι το καλυτερο μου και δεν το παιρνω στην πλακα απλα δεν μπορω να πω κατι όταν ο ιδιος εχεις βγαλει τα προσωπικα σου στην σεντρα...
Τελειωνε κανενας μας δεν εχει προσωπικα μαζι σου!
Κατσε γιατι παλι πας να με βγαλεις φταιχτει ενω δεν ειναι ετσι..εγω με την ερη και τον μπλιζ ξεκινησα να συζηταμε για την δικια μου και φυσικα δεν εδωσα σε κανενα το δικαιωμα να σχολιαζει...με ρωτουσαν κατι τα παιδια και απαντουσα,καμια φορα για την πλακα ελεγα και κανα δυο ιστοριες αλλα μεχρι εκει.Δες λιγο ο κωλογερος ποσα εχει πει για την γυναικα του αλλα και αλλη εδω μεσα για κοντινα προσωπα.Το οτι μερικοι που προφανως δεν με γουσταρουν για το χ.ψ λογο και οποτε τους καπνισει αναφερουν για την δικια μου δεν φταιω εγω..η μλκ που τους δερνει φταιει..καπου ειδα να γραφει ο νικ οτι για κοντινα προσωπα δεν εχω γραψει κατι και τον παραδεχομε...ψαξε αμα δεν βαριεσαι και δεν εκτος απ τα οπαδικα αν εχω πει κατι στον νικ η στον μπλιζ,νταξει με την ερη κανουμε πλακα..δλδ οι αλλοι γιατι να συμπεριφερονται ετσι σ εμενα σχεδον απ την πρωτη στιγμη που γραφω εδω..αντε πεσμου και τοτε θα τους ζυτησω εγω συγνωμη.Αλλα για να καταλαβεις τι λεω δεν τον τελευταιο τυπο (μην τον πω παλι φιλο και βγαλει σπυρια) απ το πουθενα στην κυριολεξια ηρθε να μου την πει και επειδεις του απαντησα με βριζει και απο πανω...αυτα ο καθενας οτι καταλαβαινει εδω η θελει να καταλαβει.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στο ειπα και χτες τελειως φιλικα και με εκραξες αλλα εγω δεν εχω θεμα...
Εισαι ερριστικος και βγαζεις νομους που δεν μπορεις να υποστηριξεις και σε κραζουν. Αυτό όμως δεν παει να πει ότι σε αντιπαθει κανενας... ΦΟρουμ είναι... Απλα εσυ δινεις αφορμες για καζουρα. Μετα επειδή δεν μπορεις να διαχειριστεις την καζουρα με την ιντερνετικη περσονα που θα ηθελες, γινεσαι επιθετικος και οι αλλοι το βλεπουν και σε τσιγκλάνε... Ένα παιχνιδι είναι.
Εγω λεω να το τελειώνουμε και να επιστρεψουμε στην παππουλιαδα ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επισης βασικος κανονας του διαδικτύου είναι ότι ΔΕΝ βγαζουμε ποτε στην φορα κατι που μπορει να μας πειραξει...
Κ εγω εχω πει προσωπικα μου αλλα στα παπαρια μου. Διαβαζουμε και την καζουρα αμα λαχει παρεα και γελαμε   :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Επισης βασικος κανονας του διαδικτύου είναι ότι ΔΕΝ βγαζουμε ποτε στην φορα κατι που μπορει να μας πειραξει...
Κ εγω εχω πει προσωπικα μου αλλα στα παπαρια μου. Διαβαζουμε και την καζουρα αμα λαχει παρεα και γελαμε   :grin:
Ολα μπορω να τα διαχειριστω τυπε, εδω εχουμε να κανουμε με θεματα πολυ ποιο σοβαρα απο αστειες κοντρες στο ιντερνετ με καποιους αγνωστους.Απλα μερικοι οπως και ο απο πανω τα παιρνετε ποιο σοβαρα γιατι απλα δεν αντεχετε να σας την λενε και σας αρεσει μονο να την λετε..αλλα να ξερετε το νομισμα παντα εχει δυο οψης.Εφοσον τις λες στον αλλο θα τα ακουσεις κι εσυ, οσο σοβαρος και αν το παιζεις εδω μεσα,ειδικα οταν την λες στον αλλον χωρις να σου την εχει πει.Αντε κουρασε το θεμα,ζιγκ εσυ φταις για ολα απο τοτε που ο αντι σε αφησε τα αλωνιζεις ολα εδω μεσα και διμιουργεις κοντρες βαζοντας φιτιλια. :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ολα μπορω να τα διαχειριστω τυπε, εδω εχουμε να κανουμε με θεματα πολυ ποιο σοβαρα απο αστειες κοντρες στο ιντερνετ με καποιους αγνωστους.Απλα μερικοι οπως και ο απο πανω τα παιρνετε ποιο σοβαρα γιατι απλα δεν αντεχετε να σας την λενε και σας αρεσει μονο να την λετε..αλλα να ξερετε το νομισμα παντα εχει δυο οψης.Εφοσον τις λες στον αλλο θα τα ακουσεις κι εσυ, οσο σοβαρος και αν το παιζεις εδω μεσα,ειδικα οταν την λες στον αλλον χωρις να σου την εχει πει.Αντε κουρασε το θεμα,ζιγκ εσυ φταις για ολα απο τοτε που ο αντι σε αφησε τα αλωνιζεις ολα εδω μεσα και διμιουργεις κοντρες βαζοντας φιτιλια. :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Οι μπαχαλακηδες κατεστρεψαν το φορουμ τυπε  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Για να δουμε θα κανει κανενας καταθεση ψυχης μετα απο ολα αυτα που γραψαμε, γενικα θα εχουμε κανενα κρακ!  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παιδια να δουμε λιγο και ποιος θα λειπει καιρο απο το σαη.Γιατι εναν ανωμαλο τον πιασαν στην αθηνα  :tooth:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
έλα ησυχία μην μπω με το άλλο μου προφίλ και σας μπανάρω όλους και κλείσω και το νήμα  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom