zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μαντεψε...Παλι μλκ ειπες κι εσυ δεκαπεντε ατομα εχω γνωρισει εδω μεσα,μεχρι και σε μπλοκο αγροτων ημουν με συνμπουρδελιαρη
Στ αρχιδια μας.
Μαντεψε...Παλι μλκ ειπες κι εσυ δεκαπεντε ατομα εχω γνωρισει εδω μεσα,μεχρι και σε μπλοκο αγροτων ημουν με συνμπουρδελιαρη
Ε τοτε τι με λες τι κανει ο αλλος...καλα βλαμενος εισαι ρε φιλεΜαντεψε...
Στ αρχιδια μας.
Στο ΝΗΜΑ λεω ρε τυπε... Στο ΝΗΜΑ που γραφεις κάθε μερα και μας ζαλιζεις τα @@Ε τοτε τι με λες τι κανει ο αλλος...καλα βλαμενος εισαι ρε φιλε
Δεν προσπαθω να φτιαξω με κανενα κοντρα,συνηθως αν το προσεξες απανταω ;) οσο για τον φιλο απο πανω, το οτι παει να μου την πει ξαφνικα για να φανει καλος...δεν μ'αρεσει καθολου ουτε ασχοληθηκα μαζι του περα απ τωρα ουτε προκειται να το κανω αν βεβαια δεν ξανα γραψει για μενα. Τωρα για το τελευταιο που λες,δημοσιο φορουμ ειναι με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να τα διαβασεις αυτα που γραφω εαν δεν σ'αρεσουν απλα αγνοησετα ;) αλλα ξερεις ποια ειναι η μλκ σου οτι γραφω εγω για τον αλλον τα παιρνεις στα σοβαρα οτι γραφει για μενα και τους κοντινους μου οπως π.χ σημερα ο μπραμπους και νομιζω ο αγιος τα παιρνεις για πλακα...ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε πριν γραψεις να σκεφτεσε λιγο παραπανω..το γεγονος ότι προσπαθεις να φτιαξεις κοντρες σε ένα νημα που ολοι μπαινουν για πλακα πρεπει να το κοιτάξεις παντως...
Ειδικα ο τομα δεν εχει καμια σχεση με αντιπαραθέσεις. Αλλα κ εσυ μωρ αδερφακι μου οντως μας ζαλισες τ αρχιδια...
Μπαινεις και μας το παιζεις κατά δηλωση νοικοκυρης και μας κραζεις που γραφουμε στο σαιτ που γραφεις κ εσυ. Και μπαινεις στις 12 λες καλημέρα και στις 14 καλο μεσγμερι, αλλα παρολα αυτά μας βαζεις χερι για το ποσο δουλεύουμε κλπ...
Δεν πας να γαμηθεις στο φιναλε;
ποιος ειναι ο "φιλος απο πανω" που προσπαθει να φανει καλος ρε σαχλαμαρα?Δεν προσπαθω να φτιαξω με κανενα κοντρα,συνηθως αν το προσεξες απανταω ;) οσο για τον φιλο απο πανω, το οτι παει να μου την πει ξαφνικα για να φανει καλος...δεν μ'αρεσει καθολου ουτε ασχοληθηκα μαζι του περα απ τωρα ουτε προκειται να το κανω αν βεβαια δεν ξανα γραψει για μενα. Τωρα για το τελευταιο που λες,δημοσιο φορουμ ειναι με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να τα διαβασεις αυτα που γραφω εαν δεν σ'αρεσουν απλα αγνοησετα ;) αλλα ξερεις ποια ειναι η μλκ σου οτι γραφω εγω για τον αλλον τα παιρνεις στα σοβαρα οτι γραφει για μενα και τους κοντινους μου οπως π.χ σημερα ο μπραμπους και νομιζω ο αγιος τα παιρνεις για πλακα...ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε πριν γραψεις να σκεφτεσε λιγο παραπανω..
Αυτα να τα βλεπει ο ζιγκ τιποτε αλλο δεν λεω.ποιος ειναι ο "φιλος απο πανω" που προσπαθει να φανει καλος ρε σαχλαμαρα?
σαλτα γαμησου αρχιδι που εχεις και αποψη για τη παρτι μου..
Εγω (για άλλη μια φορα) στα ελεγα πριν φτασουν εκει τα πραγματα και εσυ μου εκανες μαγκιτσες...Δεν προσπαθω να φτιαξω με κανενα κοντρα,συνηθως αν το προσεξες απανταω ;) οσο για τον φιλο απο πανω, το οτι παει να μου την πει ξαφνικα για να φανει καλος...δεν μ'αρεσει καθολου ουτε ασχοληθηκα μαζι του περα απ τωρα ουτε προκειται να το κανω αν βεβαια δεν ξανα γραψει για μενα. Τωρα για το τελευταιο που λες,δημοσιο φορουμ ειναι με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να τα διαβασεις αυτα που γραφω εαν δεν σ'αρεσουν απλα αγνοησετα ;) αλλα ξερεις ποια ειναι η μλκ σου οτι γραφω εγω για τον αλλον τα παιρνεις στα σοβαρα οτι γραφει για μενα και τους κοντινους μου οπως π.χ σημερα ο μπραμπους και νομιζω ο αγιος τα παιρνεις για πλακα...ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε πριν γραψεις να σκεφτεσε λιγο παραπανω..
Κατσε γιατι παλι πας να με βγαλεις φταιχτει ενω δεν ειναι ετσι..εγω με την ερη και τον μπλιζ ξεκινησα να συζηταμε για την δικια μου και φυσικα δεν εδωσα σε κανενα το δικαιωμα να σχολιαζει...με ρωτουσαν κατι τα παιδια και απαντουσα,καμια φορα για την πλακα ελεγα και κανα δυο ιστοριες αλλα μεχρι εκει.Δες λιγο ο κωλογερος ποσα εχει πει για την γυναικα του αλλα και αλλη εδω μεσα για κοντινα προσωπα.Το οτι μερικοι που προφανως δεν με γουσταρουν για το χ.ψ λογο και οποτε τους καπνισει αναφερουν για την δικια μου δεν φταιω εγω..η μλκ που τους δερνει φταιει..καπου ειδα να γραφει ο νικ οτι για κοντινα προσωπα δεν εχω γραψει κατι και τον παραδεχομε...ψαξε αμα δεν βαριεσαι και δεν εκτος απ τα οπαδικα αν εχω πει κατι στον νικ η στον μπλιζ,νταξει με την ερη κανουμε πλακα..δλδ οι αλλοι γιατι να συμπεριφερονται ετσι σ εμενα σχεδον απ την πρωτη στιγμη που γραφω εδω..αντε πεσμου και τοτε θα τους ζυτησω εγω συγνωμη.Αλλα για να καταλαβεις τι λεω δεν τον τελευταιο τυπο (μην τον πω παλι φιλο και βγαλει σπυρια) απ το πουθενα στην κυριολεξια ηρθε να μου την πει και επειδεις του απαντησα με βριζει και απο πανω...αυτα ο καθενας οτι καταλαβαινει εδω η θελει να καταλαβει.Εγω (για άλλη μια φορα) στα ελεγα πριν φτασουν εκει τα πραγματα και εσυ μου εκανες μαγκιτσες...
Στο λεγα θα χοντρυνει όπως το πας... Εκει εσυ.
Από εκει και περα οι προσωπικες αναφορες δεν είναι το καλυτερο μου και δεν το παιρνω στην πλακα απλα δεν μπορω να πω κατι όταν ο ιδιος εχεις βγαλει τα προσωπικα σου στην σεντρα...
Τελειωνε κανενας μας δεν εχει προσωπικα μαζι σου!
Ολα μπορω να τα διαχειριστω τυπε, εδω εχουμε να κανουμε με θεματα πολυ ποιο σοβαρα απο αστειες κοντρες στο ιντερνετ με καποιους αγνωστους.Απλα μερικοι οπως και ο απο πανω τα παιρνετε ποιο σοβαρα γιατι απλα δεν αντεχετε να σας την λενε και σας αρεσει μονο να την λετε..αλλα να ξερετε το νομισμα παντα εχει δυο οψης.Εφοσον τις λες στον αλλο θα τα ακουσεις κι εσυ, οσο σοβαρος και αν το παιζεις εδω μεσα,ειδικα οταν την λες στον αλλον χωρις να σου την εχει πει.Αντε κουρασε το θεμα,ζιγκ εσυ φταις για ολα απο τοτε που ο αντι σε αφησε τα αλωνιζεις ολα εδω μεσα και διμιουργεις κοντρες βαζοντας φιτιλια.Επισης βασικος κανονας του διαδικτύου είναι ότι ΔΕΝ βγαζουμε ποτε στην φορα κατι που μπορει να μας πειραξει...
Κ εγω εχω πει προσωπικα μου αλλα στα παπαρια μου. Διαβαζουμε και την καζουρα αμα λαχει παρεα και γελαμε
Ολα μπορω να τα διαχειριστω τυπε, εδω εχουμε να κανουμε με θεματα πολυ ποιο σοβαρα απο αστειες κοντρες στο ιντερνετ με καποιους αγνωστους.Απλα μερικοι οπως και ο απο πανω τα παιρνετε ποιο σοβαρα γιατι απλα δεν αντεχετε να σας την λενε και σας αρεσει μονο να την λετε..αλλα να ξερετε το νομισμα παντα εχει δυο οψης.Εφοσον τις λες στον αλλο θα τα ακουσεις κι εσυ, οσο σοβαρος και αν το παιζεις εδω μεσα,ειδικα οταν την λες στον αλλον χωρις να σου την εχει πει.Αντε κουρασε το θεμα,ζιγκ εσυ φταις για ολα απο τοτε που ο αντι σε αφησε τα αλωνιζεις ολα εδω μεσα και διμιουργεις κοντρες βαζοντας φιτιλια.
ναι ντοπα,επεσα στη πρεζα.toma ekopses to tsigaro?
Toma τα νέα σου μαν σε πείραξε κάνεις να τονε εγαμησω;ναι ντοπα,επεσα στη πρεζα.
Toma τα νέα σου μαν σε πείραξε κάνεις να τονε εγαμησω;
που σαι ρε πριγκηπα?Toma τα νέα σου μαν σε πείραξε κάνεις να τονε εγαμησω;