deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ένα με μεγάλη διάμετρο κάννης!!!!
Άλτη, κάτι τέτοιο λες;
Ένα με μεγάλη διάμετρο κάννης!!!!
εγω αμα παρω οπλο θα σκοτωνω 5 την ημερα..
Θα σου παρω ενα για δωρο στην επετειο μας
Άλτη, κάτι τέτοιο λες;
Εεεεεεε μετα τα χριστουγεννα πριν το πασχα καπου εκει ,να καπου το χω σημειωμενο(Μη με δινεις στεγνα ρε τυπε )η οποία είναι είπαμε...
Μία και καλή όμως
Ασε που θα εχει και ιστορικη αξια θα πουλησω και μουρηΤύπε έχω να σε βολέψω και ανέξοδα μάλιστα!!!!! Θα με ευγνωμονείς!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Με ένα ριφιφι στο πολεμικό μουσείο παίρνουμε τα όπλα του Αντρέα Παπανδρέου που έιναι στην προθήκη!!!! Ένα κι ένα και λειτουργικότατα!!!Εκτός από ένα πιστολάκι όλα τα άλλα ακάπνιστα τα είχε ο εσχατόγερος!!!
Εεεεεεε μετα τα χριστουγεννα πριν το πασχα καπου εκει ,να καπου το χω σημειωμενο(Μη με δινεις στεγνα ρε τυπε )
Η αλήθεια είναι ότι αυτό βολέυει περισσότερο το διαρρήκτη να μπει μέσα παρά εσένα να προστατευτείς απο το διαρρήκτη!!!
Ασε που θα εχει και ιστορικη αξια θα πουλησω και μουρη
Άμα κάνει χρήση για να μπει, δεν θα μείνει τίποτα για να πάρει
Είναι βολικό για τον Eraser πάντως, λύνει το πρόβλημα και με τον γείτονα και με το στερεοφωνικό του, δύο σε ένα, εξαϋλωμένα.
Τι πέντεεγω αμα παρω οπλο θα σκοτωνω 5 την ημερα..
Tυπε ειπαμε να πουλησουμε και λιγο μουρη,οχι να λεμε και χοντρες μαλακιες ομωςΑΑΑ μπράβο!!! Και θα γουστάρει που είναι και αριστερού τα γκάνια!!! Εσύ δεν ξέρω αν θα την παλέψεις να μολυνθείς με πασοκίτιδα αλλά τουλάχιστον θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!
για εδω μεσα λες?γιατι εξω δε θυμαμαι να με ξερεις.Είσαι χαμηλών τόνων Τομά, φαντάσου εμάς του υπόλοιπους με νεύρα.
Τι πέντε
αχαχαχαχαχαχαχαχΕεεεεεε μετα τα χριστουγεννα πριν το πασχα καπου εκει ,να καπου το χω σημειωμενο(Μη με δινεις στεγνα ρε τυπε )
Τι πέντε