Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα σας κύριοι. Επιτέλους! Ξέρετε τι ώρα είναι; Έχουμε κι ένα νήμα να δουλέψουμε!
Καλημέρα σας κύριοι. Επιτέλους! Ξέρετε τι ώρα είναι; Έχουμε κι ένα νήμα να δουλέψουμε!
Πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας επιτέλους!Ορθώς!
Η ζωή όμως αντιμάχεται τις σοβαρές ενασχολήσεις μας...
Καλημέρακαλημέρα κύριοι
της ζωης πρεπει να της κανουμε θρεντ στις ανεξαρτητες.Ορθώς!
Η ζωή όμως αντιμάχεται τις σοβαρές ενασχολήσεις μας...
Πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας επιτέλους!
Ευόδωσε το γυμναστικό σας πρόγραμμα αγαπητέ που αγωνίως εναντιωνόταν στη δύναμη της βαρύτητας;
Η κυρίαρχη δύναμη στο σύμπαν!Η βαρύτητα πάντα νικά!
της ζωης πρεπει να της κανουμε θρεντ στις ανεξαρτητες.
η μηπως στις μαυρουλες?
Μου το επιβεβαίωσε και η ζυγαριά μου σήμερα ...Η βαρύτητα πάντα νικά!
Στο τραβέλια - πουτάνες νομίζωτης ζωης πρεπει να της κανουμε θρεντ στις ανεξαρτητες.
η μηπως στις μαυρουλες?
οχι ρε.θα γραψω επιτελους και κριτικη!
τόσο χάλια ρε τομά?
μη σε παίρνει από κάτω
οχι ρε.θα γραψω επιτελους και κριτικη!
"η ζωη λοιπον,μπαινει στο δωματιο,πεταει εξω το στραπον και ολο με γαμαει"
Μου το επιβεβαίωσε και η ζυγαριά μου σήμερα ...
θα γινει κυριλεΒλαντ χτες είχαμε να κανουμε μ έναν Κυριο που κοιμηθηκε μονος του στο κρεβατακι του και δεν εβγαλε κουβεντα. Κατά τις 5 το πρωι κλαψαμε λιγο και παλι υπνο
Μια περίοδο αυτό έκανα και έφτασα να χρειάζομαι καινούργια γκαρνταρόμπα. Ούτε τα παλτά δεν μου έκαναν.Σας έχω ξαναπεί να μην σχετίζεστε με μηχανήματα του Εωσφόρου!
Καλημέρα Ζιγκ. Άψογος! Προχώρα παρακάτω.Βλαντ χτες είχαμε να κανουμε μ έναν Κυριο που κοιμηθηκε μονος του στο κρεβατακι του και δεν εβγαλε κουβεντα. Κατά τις 5 το πρωι κλαψαμε λιγο και παλι υπνο
Βλαντ χτες είχαμε να κανουμε μ έναν Κυριο που κοιμηθηκε μονος του στο κρεβατακι του και δεν εβγαλε κουβεντα. Κατά τις 5 το πρωι κλαψαμε λιγο και παλι υπνο