Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγω να βοηθησω πηγα...έχεις δοκιμάσει να φαγεις το αυτί σου ?
εγω να βοηθησω πηγα...έχεις δοκιμάσει να φαγεις το αυτί σου ?
Στην καταψηξη δε βρομαει τιποταΚαι να βρωμισει το ψυγειο??? Οχι κι ετσι !!!
Ζκαταψυξ μπαινουν φαγωσιμα τετραποδα, αρνακια, κατσικακια, γουρουνακια και ψαρικαΣτην καταψηξη δε βρομαει τιποτα
Δεύκα πόσες είχες ?
αυτό θα το θυμάμαι όταν σε σφαξω δίπλα στο μοσχάρι θα σε βάλωΣτην καταψηξη δε βρομαει τιποτα
Χαχχαχ0χαχα0χαχ0....Στειλτου τιs μιλφαρεs για τιμωριααυτό θα το θυμάμαι όταν σε σφαξω δίπλα στο μοσχάρι θα σε βάλω
Μη το λες, ξερεις ποσα γατια εχουν γινει μοσχαρισιος κιμας γυρω απο μερακλιδικα χασαπικα?Ζκαταψυξ μπαινουν φαγωσιμα τετραποδα, αρνακια, κατσικακια, γουρουνακια και ψαρικα
Επισηs παγωτα και παγακια...Πουθενα δεν αναγραφει ο κατασκευαστηs .....γατακια
γιατι θα τη χαλασει τη γατα ενα λιφτινγκ?αυτό θα το θυμάμαι όταν σε σφαξω δίπλα στο μοσχάρι θα σε βάλω
Mην υποκυπτεις σε εκβιασμους. Αμα μαθουν ετσι, η επιμονη τους θα μεγαλωνει.Τι να σε συγχύσω ρε. Φύγε μωρή της έλεγα και ξανασκαρφάλωνε στο λεπτό πάνω μου. Είχα δύο επιλογές, ή να την πνίξω ή να την ταΐσω, την τάισα τελικά, γαμώ τον αγαπούλη μου, και κάνω τον κούκο από τις 6.00
Δεν εμπιστευομαι τα μερακλιδικα.......Και ειμαι παντοτε παρων οταν κοπτεται ο κιμαsΜη το λες, ξερεις ποσα γατια εχουν γινει μοσχαρισιος κιμας γυρω απο μερακλιδικα χασαπικα?
Mην υποκυπτεις σε εκβιασμους. Αμα μαθουν ετσι, η επιμονη τους θα μεγαλωνει.
Κοιτα, ειναι ενα παιχνιδι. Αμα τις εχεις μαθει μια συγκεκριμενη ωρα, και δεν φανε εκεινην την ωρα αντιδρουν. Μερικες φορες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. Το θεμα ειναι να περναει παντα το δικο σου. Πετα την απο το κρεβατι, κλεισε την πορτα. Μην περασει το δικο της ομως.Εντάξει είναι, σχεδόν πάντα με περιμένουν να ξυπνήσω, δεν ξέρω τι την έπιασε σήμερα και λύσσαξε. Συνήθως αν έχω ξενυχτήσει κανά Σάββατο και ξυπνήσω Κυριακή πιο αργά μου την πέφτει. Η μικρότερη βέβαια ποτέ.